49

Анонимен

преди 11 месеца

Избраникът на народа, Денков, днес се кълнеше, че енергийна криза няма да има. Слава тебе бУгарский народе, че си ги избораш и преизбираш такива!!

48

Анонимен

преди 11 месеца

Включването на Иран в конфликта ще означава Трета световна ядрена война.Газ няма да ви трябва,защото тогава човечество няма да има.Планета също.Вие за газ сте се загрижили...

47

Анонимен

преди 11 месеца

Не купуваме газ от лошия Путин, а от демократичните азери....

46

Анонимен

преди 11 месеца

За какъв газ говори този,ако се включи Иран става страшно,той за цени говори.

45

Гнусно болшевишко

преди 11 месеца

население се е развъдило на територията на България и това е срам и ГНУС, отврат и поквара ! *** народ ! Колкото и да отричате вие сте пещерняци и такива ще си останете !

44

До долу ЕС

преди 11 месеца

Отзад ли искаш руска тръба?

43

паф

преди 11 месеца

и тагаренко знае че да даваш оръжие на обречената украйна е да наливаш в каца без дъно....но така заповядат афроамериканските "братя" - пък и той си е украинско го-ве-до!

42

Грозната истина

преди 11 месеца

Много са ми смешни русофилите. След 20 месеца руски провал в Украйна. русофилите първо станаха фенове на Китай и се молеха Китай да нападне Тайван или поне малко да подкрепи Русия. После станаха фенове на С Корея (държава в която глада на населението е ежедневие, а Ким е трето поколение собственик на държавата)сега станаха фенове на Иран . Да ви кажа вариантите ви се изчерпват, от съюзниците на Русия останаха само Белорус, Сирия и Еретрея, дано не паднете толко ниско че да хвалите Еритрея скоро

41

долу ЕС

преди 11 месеца

за това искам демократично решение, руска тръба и джендърска, кой каквато газ иска такава, това е демокрацията, като сменил доставчика на вода в магазина, цената пада ли? ми не, оак предлагаш една вода

40

Анонимен

преди 11 месеца

И туршията ще скочи!

39

Анонимен

преди 11 месеца

Денков: Енергиен апокалипсис няма да има!!! Да са живи и здрави гласувалите за този ...!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Нали поради тази причина се правят дългосрочни договори, да газа скочи днес 50 евро, но идва най-топлата зима в историята та сменете дилъра и опорките.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва лимит на опорките! Най-много 2 месеца!

36

младен

преди 11 месеца

"Призивът към индустрията е да се насочи към хеджиране на договори или по-дългосрочни договори с фиксирани условия."""...която търси различни доставки от различни източници, като така значително намалява зависимостта си от спот пазара и волатилните цени там..."Ти да видиш, тц, тц, тц....а преди години еврогай лидерите ни обесняваха че на спот пазара цената на газста щяла да е по-ефтина и от дългосрочни договори с Русия минаха на спот. Че и нас ни накарата да направим тази тъпотия.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Хайде още един .алоумник намиса православието в тази война Израелците са юдеи а Палестинците араби семити. Какво общо има тук правосланието ако може да ми обясни .аломника под мен ?

34

Хизбула

преди 11 месеца

Имат вече 45000 ракети. 5000 дадоха на Хамас.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Ако Русия беше започнала да избива масово цивилното население в Киев и Лвов заради зверствата на украинските терористи в Донбас както сега Израел изравняват със земята цели жилищни квартали заради Хамас, Украйна нямаше да издържи и една седмица.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Израел реално извършва геноцид над цивилно население. Разрушава цели жилищни квартали на гъсто населена жилищна зона. Израелският минисър на отбраната ги нарече човеко - животни. Къде са сега жьлтопаветниците да говорят за права на човека. Къде са ООН и ЕС да обявят санкции на Израел?

31

Анонимен

преди 11 месеца

И децата вече разбраха, че Русия загуби, но само нашите копейкаджии си живеят в някаква паралелна реалност и не могат да го разберат това нещо.

30

Емигрант

преди 11 месеца

"Оле майкооо, горките палестинци, евреите ги избиват !" по БТВ-1 - това ли е журналистиката ви да жалва терористи и диваци ?