97

Калин

преди 10 месеца

Е, доживях престъпниците да се посрещат през ВИП / много важен чавек, пътник от висок ранг,високопоставен.../ входа на България. Прекрасна е моята родина.

96

Анонимен

преди 10 месеца

От това дали ще потвърди твърденията си за корупция на Боко и Владко или ще дръпне ръчната ще разберем мъж ли е или женски полов орган.Склонен съм да предположа второто.

95

Гузен негонен бяга

преди 10 месеца

Вчера, адвокатът му каза че Божков е в добро здравословно състояние и редовно спортува... А никой журналист не го питаше за здравословното състояние

94

Някой

преди 10 месеца

хора си въобразяват,че са над закона,а други,че са над живота!НЕДОСЕГАЕМИ,докато ги стигне куршумът на житейската правда!Така,че Василе,стой си в ареста на "топло" и да те пазят милиционерите навместо в гората да те отстрелят бракониерите!Вярно,че не е,като в Дубай в хотела,но поне защитата и сугурността ти е осигурена!Бъди здрав!

93

МИЛИОН В ДЖОБА

преди 10 месеца

НА ЧЕРЕПА СА МУ ЛЪСКАЛИ И ПРЕРИСУВАЛИ ИМИДЖА- ЗАВЪРШИЛ МАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ В СОФИЯ- НО ГИМНАЗИЯТА СМЕНЯ СТАТУТА НА МАТЕМАТИЧЕСКА СЛЕД КАТО ЧЕРЕПЧЕТО ВЕЧЕ Е БИЛО ПРИЕТО- А СУ- МАТЕМАТИКА- ПО ТОВА ВРЕМЕ СА ПОДГОТВЯЛИ УЧИТЕЛИ ПО МАТЕМАТИКА- ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ- А КОЛКО ВИСОКО Е ИНТЕЛИГЕНТЕН- НАКАРАЙТЕ ГО ДА СИ ЗАВРЕ 1 000 000 В ДЖОБА НА САКО.

92

DO 95

преди 10 месеца

До Имало едно времеБЪЛГАРСКИЯТ !

91

Анонимен

преди 10 месеца

Акде уточнете се! Черепа финансирал Възраждане пък щял сега да ги громи! По тъъпи изказвания не съм чел!

90

Имало едно време

преди 10 месеца

. . . един прр.ост народ и живее до ден днешен и познайте кой е той?

89

Имало едно време

преди 10 месеца

. . . един *** народ и живее до ден днешен и познайте кой е той?

88

Чорап

преди 10 месеца

Череп, ако някой те закача, искам да ми се обадиш веднага! Косъм ня да дам да падне от главата ти!

87

Ал Бънди

преди 10 месеца

Интересно Цъката къде се покри от вчера. Иначе всеки ден ръсеше простотии от фейса, а вече два дни потъна в нелегалност.

86

МИЛИОН В ДЖОБА

преди 10 месеца

БАЩИЦАТА ГО Е ПОДГОНИЛ И ТОЙ ИДВА ДА СЕ СКРИЕ В АРЕСТА- НА ОТИВАНЕ С ЧАСТЕН САМОЛЕТ НА ИДВАНЕ С 300 ЧОВЕКА- МДААА...ПО ДОБРЕ ТУПАЛКИТЕ/КАЗАЛ СИ ТОЙ/ ОТКОЛКОТО....НАКАРАЙТЕ ГО ДА ПРИБЕРЕ МИЛИОН В ДЖОБА СИ

85

Руските Амазонки

преди 10 месеца

България е стегната в захвата на Черепа и Чорапа като вакло агънце в хвата на амазонска анаконда.

84

Анонимен

преди 10 месеца

"Не е случайна тая работа, след убийството на Алексей Петров, Божков се връща." - Петров, който няма ГРАМ залог в хазарта. Който се занимава със бизнес, с който Божков няма нищо общо. ВИж сега - знам че си някой беден *** ЗАГУБЕН ДОЛЕН ПОРПАДНАЛ ПАНЕЛНЕ ПЛЪХ ... ама не може да си придаваш важност, като пишеш глупости.

83

КОПЕЙКИТЕ ТРЕПЕРЯТ

преди 10 месеца

АМИ АКО ЧЕРЕПА СЕ РАЗПРИКАЗВА И ПОКАЖЕ РУСКИТЕ ШПИОНИ И БИЗНЕСМЕНИ В СРЕДИТЕ НА БСП, ВЪЗРАЖДАНЕ, ПРЕЗИДЕНТСТВОТО... ТОЙ ИМ БЕШЕ ГЛАВЕН СПОНСОР ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА И ВСИЧКО Е ДОКУМЕНТИРАНО ОТ ПОСОЛСТВОТО.... ИНАЧЕ НЯМА ЛОГИКА ДА СЕ БУТА В РЪЦЕТЕ НА НАТО И УКРАЙНА...

82

Анонимен

преди 10 месеца

"и никога няма да изпее на полицията, защото са брат за брата. Вор в законе." - Много филми гледаш. Всичкото мафия, ако не "пееше", беше или агент или роднинан на такъв, а то там нямаше за какво да се пее, щото всичко беше поръчение.

81

Радослав

преди 10 месеца

Пералня ПП в действие, все пак се разбраха да изперат Бойко щ, сега Божков ще каже, че е излъгал, Боко ще го осъди за 2000 лева за клевета и тази глава ще приключи, в замяна доказателствата срещу Божков ще ги изгубят като тефтерчето от колата на прокурора или ще се окаже, че оперативния служител не е смятал като хората и готово. Боко чист като сълза, Божков си е у дома без обвинения и нека краденето започне сега.

80

Itso

преди 10 месеца

Боко Тиквата и Киро Проcтото са обещали на Черепа да го изперат през посолството.

79

Васко Чери

преди 10 месеца

Според мен Васко Чери никога няма да пропее срещу Боко, по простата причина, че той е откровен и тотален бaндит и никога няма да изпее на полицията, защото са брат за брата. Вор в законе. Дори да се поръчват, никога няма да се изпеят. Е така разсъждава руската мутра Васил. Боко си ги пее и си ги гласи, както си иска, при него такива неща като чест и морал нема хахахахах :D

78

BOKO MUTRAТA

преди 10 месеца

АЗ трябва да внимавам да не влезна на 2 метра под земята ! че един сърбин не ме харесва особено ...