22

една жена

преди 1 година

Да срещнеш половинката си е късмет. За друг тип връзки важат тези причини.

21

Анонимен

преди 1 година

Хубав ден!

20

Анонимен

преди 1 година

Приятни сънища!

19

Анонимен

преди 1 година

Толкова се обичаме!

18

Анонимен

преди 1 година

11-а причина, приятели и приятелки. Наистина е много важно с кого дружиш. Проблемът не е в това, че имаш един-двама приятели, на които много държиш и прекарваш свободното си време с тях или имаш цяла компания приятели и се движите на тайфа. Въпросът е какви са тези хора и дали тяхното присъствие ти помага или ти пречи да създадеш стабилна любовна връзка. Възможни са и двата варианта.

17

Причина 10

преди 1 година

Недостатъчно социални контакти - това е важна причина за затруднения при създаването на любовни връзки. Трябва да си сред хора, за да успееш да избереш някой/някоя с който/която ще си подхождате. Освен това, и теб трябва да те видят повече хора, за да те харесат някои от тях и да се заинтересуват от теб.

16

Анонимен

преди 1 година

Относно причина 6 - Заблуда е това, че стремежът към кариерно развитие пречи на любовта и на създаването на семейство. Точно обратното - ако човек напредва в кариерата си, увеличават се и доходите му, а това е важно, щом искаш да създадеш семейство.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 - Значи ти си някакво изключение, сигурно има и други като теб. Не знам дали си асексуален или просто успяваш някак да омаловажиш нуждата от секс, но те уверявам, че за повечето хора над 23-24 г. редовният и пълноценен полов живот е нещо много важно.

14

Четвъртата причина

преди 1 година

Защото били искали да са свободни. Само че това не пречи човек да бъде в любовна връзка. Дори напротив, когато си необвързан, можеш да си позволиш няколко връзки и то паралелно, без това да има особено тежки последствия.

13

Анонимен

преди 1 година

До Ранната младост е 14. "За здравословен живот и стабилна нервна система ви е необходим редовен, пълноценен секс." - Смятам това твърдение за невярно.

12

До 2

преди 1 година

Объркал си се. Никоя не иска пияница и грубиян, който може и да я напердаши, може и да я шитнена приятели или даже да я продаде на сутеньор. Незрелите момиченца се заплесват по нахакани мъжкарчета, без дори да си дават сметка, че тези момчета са още деца и само се правят на батки. Само най-глynaвuчкuтe кифлета наистина се влюбват в истински лошите момчета. Що се отнася до мъжете, всички говорите това, което си написал, но лигите в потичат след жени с външност и морал, сходен с този на "жриците".

11

Ранната младост е

преди 1 година

приключила. Вече не ви е интересен сваляческият юруш, при който майтапът и приключенията надделяват над всичко останало. За здравословен живот и стабилна нервна система ви е необходим редовен, пълноценен секс. За целта ви е нужен стабилен партньор(ка). Не е толкова трудно да се намери, ако не изисквате да пасне 100% на максималните ви критерии за брачна половинка и още в началото не настоявате за категорично обещание за брак. И тогава лъсва основната липса - самостоятелно жилище. Без коментар.

10

Анонимен

преди 1 година

Обяснението, че жените харесват все калпазани е просто. И въобще не става въпрос за пари пък, съвсем. Просто един стабилен, отговорен, възпитан, сериозен във всяко едно отношение човек не може да накара хормоните на жената да бушуват, да се "разпърхат", да я качат "на седмото небе". Все искат разтърсваща, изпепеяваща любов. Сетне се осъзнават, но или са разведени с деца, или с по няколко неуспешни връзки. А никой не иска жена, която е била с десетина и повече преди него...

9

Гларус

преди 1 година

Основните причини са юни, юли и август, а вече и септември.

8

мъддеррратори

преди 1 година

що пак изтрихте голата истина бе по длоги

7

Анонимен

преди 1 година

Любовта е грижа и добро отношение, пасване и допълване, доверие и уважение, зачитане на човека с положителните и отрицателните му качества. Да го приемаш такъв, какъвто е и да правите взаимни компромиси. Да не му бъдете майка или сестра, а той на вас брат или баща. Да ви е хубаво да се скарате, сдобрите, смеете или плачете заедно, да правите любов, а не секс, да работите и почивате заедно..

6

MaйMyнaтa

преди 1 година

Вие глyпaци, тъсете причини! Аэ обаче, ще търся решение.

5

Анонимен

преди 1 година

Ако и миришат краката, никаква връзка!

4

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

Жена и любов ли ??? Я Идете в съдилищата или поговорете с адвокат относно жените и ще разберете какво представлява жената . Това е основната четиринадсета причина , разбрахте ли мъже ? Платете малко пари на адвокат за да ви отвори очите уважаеми мъже . Само ще спечелите от този разход !

3

Не слушайте уродливи

преди 1 година

Слушайте патили.Има страст, после любов, после има обич, после има уважение, после има привързаност. Накрая има дълг.Така върви нормалният житейски път на мъжът и жената.