Снимка: Istock

Когато става въпрос за любов, всеки човек има различни разбирания и отношение към нея и създаването на любовни връзки. Защо някои хора дълго време са необвързани? Защо не успяват да създадат трайна връзка? Причините могат да са много. Истината е, че понякога необвързаните не си задават тези въпроси или си ги задават, но не виждат отговорите, които са пред тях.

Вижте 13 възможни причини за това някой да не създава връзка.

1. Не са интересни като хора. Повечето партньори се срещат, защото споделят повече от един общ интерес. В процеса на опознаване, винаги ни се разкрива дали дадена личност ни е интересна или не.

2. Имат определени стандарти за партньори, като външен вид, материално състояние, възраст и т.н. Когато не успяват да създадат дълго време връзка те се оправдават с това, че стандартите им са високи и че никой не оправдава очакванията им.

Грешки в срещите, които да не допускате след 40

3. Не могат да формират собствено мнение и се влияят от чуждото. Още една причина някои хора да стоят самотни е, че позволяват на близки да оказват влияние върху избора им за партньор.

4. Харесва им да са необвързани, да имат повече свобода. Някои хора наистина нямат желание да поемат отговорност за взаимоотношения, за друг човек, да се съобразяват с нечие мнение.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase