42

Joko

преди 10 месеца

Ако БГ имаше министър председател с авторитета и характера на Орбан , отдавна проблемът с Шенген щеше да бъде решен. Сега единственият лост на БГ да наложи вето за приемането на макетата в ЕС,

41

Анонимен

преди 10 месеца

Много ясно! Ако ни приемат ще се отвори коридора от Гърция към Австрия. Трабва да са психично болни, за да се съгласят!

40

ст

преди 10 месеца

Само румънците натискат и действат да влезем в Шенген. Нашите си трайкат, явно от посолството не ги вълнува тази тема.

39

Пешо

преди 10 месеца

Правилно.

38

Стоян Стелий :

преди 10 месеца

Противопоставям се на влизането на България в еврозоната,докато Бг - МРЗ не надхвърли немската МРЗ или 1540 !!!Относно австронаццитата - транзит до Виена на скакалците инджИнерита и докторантиЪ за подпомагане обогатяването и разнообразието на австрийската икономика,култура и просвета! :) :) :)

37

Благоевград

преди 10 месеца

БРАВО ГОЛЯМ ПОЗДРАВ ЗА БРАТСКА АВСТРИЯ ОТ МАКЕДОНИЯ., ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

36

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв Шенген с този разграден двор и пародия на граница.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Някой да е очаквал , че България ще бъде в Шенген ?

34

Кратко и ясно

преди 10 месеца

Точно така Европа унижавай,това заслужихме с тези ваши слуги,мачкайте ни, те няма и гък да кажат,Кирето и Бойко са бездушници те ще ви слушат каквото и да направите защото се продадоха !!!

33

aa1820

преди 10 месеца

Напишете нещо за Украйна най- накрая, днес има само пет статии а е едва 9 сутринта. Кво ни занимавате с някъв Шенген....или поне за Калина Кобургота и папагала и...

32

Анонимен

преди 10 месеца

Колкото повече се навеждаш на западняците, толкова повече те мачкат. Покажеш ли малко характер обаче, дори те поощряват. Такава им е културата.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Противопоставяме се на газопровода "Балкански поток", заради който унищожиха хиляди хектари плодородна бъргарска земя за да удовлетвори ищаха на Австрия, Унгария, Словакия и Сърбия. И то, направен така, че България да не може да ползва от него доставки на газ...?

30

Анонимен

преди 10 месеца

Прави са хората.Какъв Шенген сънуваме,като сме един разграден двор и всеки си минава откъдето си иска.

29

До Правителството

преди 10 месеца

Още се навеждайте с гръб към Брюксел. То не бяха Зелени сделки затваряне на АЕЦ и ТЕЦ забрани за нормални автомобили Ковид карантини санкции срещу Русия откази от руски газ и нефт война срещу Русия Прайдове мухи и червеи в храните Транс джен обучение на децата ни в детските градини и училищата....И накрая Шенген Няма ! Производство на оръжия и Подаряване на тях за Украйна. Иначе днес сме щели да честваме националния празник на...Внимание...Украйна ?!? Разбира се по заповед на Брюксел.

28

Контра Шенген

преди 10 месеца

Ние пък с Румъния ще отворим (негласно) границите за свободно преминаване на мигранти към Западна Европа....Нали така ! А за граждани на Австрия и Холандия (това е истинското име на тази извратена страна) може да въведем допълнителен санитарен контрол на нашите граници, колкото да ги забавим няколко 5/6 часа, просто да видят какво ни е на нас като трябва да чакаме толкова по границите.

27

Анонимен

преди 10 месеца

НАТО трябва да се разширява, Шенген не може.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Европа да 10 или 20 години няма да е същата.Това което направи Меркел с безпринципната политика за всяка пап* лач ще изяде основите .Всичката тая ...след време ще иска права и свободи за себе си А законите и свободите им са отколе едни и същи.Правото да крадеш, да убиваш , да налагаш правила които техните държави са в разпад.Защо една Сирия се разпада.Защо един Афганистан се разпада.

25

Посолството

преди 10 месеца

За това приеха само харватия, защото системата не работи

24

Анонимен

преди 10 месеца

Виждате ли до къде е истерията ...Да ти забранят да споменеш и ,,му* ргави"....Аде да видим ,,културна" Европа до къде ще я докара.От разцвет и просперитет, дали няма да се върне в средновековна провинция.Каквато си бе.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Това лято имаше много германски коли по улиците.Едни му*ргави германци демонстрираха благополучие .Дошли да навестят роднините си в ромските махали.Това се превърна Европа.От едната крайност в другата.Но иначе крещят истериците....,,българина е фашист"...