37

До дебила от N40

преди 10 месеца

Каквато и да е, такова зверство не може да бъде оправдано!

36

Браво бе !

преди 10 месеца

Най-накрая се намериха съдебни медици от съседен град които да издадат така желаната от всички НПО-та експертиза , а "виновника" е държан далече от медиите докато не научи наизуст листа с "самопризнанията " си. Не случайно, ВСИЧКИ СЪДЕБНИ ЛЕКАРИ ОТ СТАРА зАГОРА СИ НАПРАИХА САМООТВОД . п.с. За проблемите на "жертвата" с наркотиците и алкохола - нито дума. Вредно е за "добрия" изход на делото... А защо ли профила на така милата Дебора беше тотално изчистен от всички компрометиращи нея снимки?

35

Анонимен

преди 10 месеца

До 37 Да бъдем по-точни разрезите са 20 с 400 шева. Но все пак няма как нещо такова да е лека телесна повреда. Макар че в закона за средна се води нещо което застрашава живота. Което е абсурдно ако те обезобразят. Жив ще си,но целия в белези. Това е доста травмиращо емоционално. Като цяло законите са писани от некадърници и продължават да се пишат от некадърници.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Г-жа Василева е минала с меката четка по грешките на съдебния лекар, следващото заключение на наблюдаващия прокурор и като следствие - лекото,повърхностно заключение на съдия Гьонева за степента на нанесената травма. Игнорирани са информацията на съседката на жертвата за многото порязвания с течаща кръв от тях, счупения нос при пребиването на момичето,няколкократните закани за убийство от насилника и психичния срив на Дебора.Тук четем:след новата експертиза телесната повреда МОЖЕ да се промени

33

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен,k..36 Съдия Гьонева, която беше докладчик на триумвирата, намалил телесната повреда от средна на лека, на интервюто се държеше високомерно, за да не кажа - направо нагло! Подхилваше се презрително, с което искаше да каже нищо не можете да ми направите. И май че си беше права: до нея стоеше председателят на тричленния състав, а председателят на СЗОС беше вдясно на него.Може би е прав мин.Славов да иска реформа на съдебната власт. За някои хора независимост означава слободия.

32

Анонимен

преди 10 месеца

400 разреза да правиш на някой и още се обсъжда дали е лека телесна повреда. Абе вие в бг тотално сте изкукуригали.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Щом никой не е съгласен, а нова експертиза е добре, значи така е нужно. Хората грешат. И съдиите. Голям обрат . Знакови дело . За трафик. Присъдите ще ги видим.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Стига занимавахте хората със сводници и ***

29

Alex

преди 10 месеца

Гръмнете го тоя

28

Анонимен

преди 10 месеца

А то има ли доказателства, че т,н, Дебора е била обезобразена, ти виждал ли си я?

27

Анонимен

преди 10 месеца

Естествено, че ще направят всичко възможно да фалшифицират експертизата, за да осъдят момчето. Всичко това е под натиска на НПО-тата на Иирил Петков!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Може пък и да му хареса затвора и интимните приятелства, които може да започне там.

25

Рише

преди 10 месеца

Какво е рише? Използвайте български думи! На много хора им липсва контекста на чуждиците, които използвате и не ви разбират!

24

Ц до христо христов

преди 10 месеца

Рише се Удобно, с У, неграмотнико!

23

Психолог

преди 10 месеца

Всеки трябва да си получи заслуженото. Няма как обезобразяване да е лека телесна. При това - докато е в безсъзнание!!!! И това ако не е Принуда - какво Е???

22

до 8

преди 10 месеца

Баце, с тая твоята "тежка морална травма" ме удари право в морала. Моралът ми се горчи и превива от твоя изказ.

21

ха

преди 10 месеца

бе туй още ли се казва георги ?!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Аз предлагам да му приложат същите методи за наказание,каквито той е приложил към жертвата.А после за дълго в панделката,за назидание на останалите ербапи,които биха се осмелили на подобни действия.

19

Анонимен

преди 10 месеца

До кога ще се занимаваме с това момиче? На всички стана ясно че истината покрай нея удобно се премълчава за да не й се развали реномето на жертва. Не оправдавам постъпката извършена спрямо нея но наскоро имаше интервю-ми то нямаше следа от белег нито по лицето, по врата, по шията, по деколтето и по ръцете. Къде са тези белези?? На мн места пишат че е наказана от сутеньор и ако е така обществото трябва да е уведомено а не че била жертва на домашно насилие. едното е наказание от работодател

18

мхмхм

преди 10 месеца

Георги ще го"определят" за две или три средни, за една многостепенна средна отдавна е обвинен.Така пише.