158

western

преди 10 месеца

руски в ъ ш ка ри!

157

Анонимен

преди 10 месеца

Подлите руснаци дават луди пари за саботажи и шпиониране на всеки който има възможност и желание да се продаде и стане предател... В България вероятно има стотици такива дeгeнерати...

156

ха-ха-хи...вЕЕЕрваме

преди 10 месеца

По публикацията работи:Петър Танев-агент на "Козяк"......

155

Анонимен

преди 10 месеца

Този изглежда на много достоверен източник на информаци

154

Анонимен

преди 10 месеца

После пишат че младите били мързелеви и че не работили а те си изкарвали заплата от 1000 до 2000 евро на месец с ходене да пазят паметника и писане по форуми.

153

Клецай_Клеций II

преди 10 месеца

Нищо ново под слънцето, Сорос, ЦРУ, ЕС плащат те Клецованите_Клеции изпълняват.

152

Анонимен

преди 10 месеца

Гнусотия! От както една позната следва Възраждане се сдуха. Говори само за Русия, гражданска война, разни там политизирани евенти и тн. А е жена с образование. Направо ме е срам и не разбирам как човек може да западне толкова бързо. Няма да се учудя ако този Копейкин наистина му се плаща от Раша

151

Хахахахахахахахах

преди 10 месеца

Чувствам се гузна копейка (каквото и да значи това) .... Хахаахахаах Путин лично ме завербува за 4000 рубли на месец.... Хахаххаахахааха. Чудя се как ПсихоДесните не са ме открили - аааааааа сетих се - те като Психо не знаят не само какво говорят но и мисловния процес при тех е спрял. Имат една две опорки - всеки който не мисли като нас е русофил, човек на кремъл. И втората опорка е ние сме умноКрасивите... Ся това са твърдения само от техна страна.

150

Клеций II

преди 10 месеца

Е, това си го знаем, наричаме ги на галено - "коопейки". Каква е новината тук? Някой взимат 4000Е, други 2000Е, а има и бедни "коопейки" за по няколко копейки на коментар. Не взимат руби, разбира се, а им плащат в "лошата" валута евро. А пък те разправят на другите бедни малооуници, колко е лошо еврото, и как ще умрем ако заменим лева е евро. Нищо ново под слънцето, Русия плаща, те изпълняват.

149

Zeta

преди 10 месеца

Направо ме е гнус. Това ли е демокрацията, за която се борихме? Младите искат да ни върнат в тоталитаризма, белите якички, сините престилки, вечерния час, празните рафтове, дефицитните стоки и само за избрани луксозни артикули от Кореком. Срам, срам, срам! Шпиони станали на Русия. Затова ли се борихме?

148

ХАХАХАХА

преди 10 месеца

Гузните копейки задръстиха с коментари!

147

С.

преди 10 месеца

Значи по проект "Америка за България" може, а по руски проект, не може. Айде стига с евтина пропаганда.

146

онио

преди 10 месеца

лицето Тагаренко не е ли Укропски шпионин ,и то със власт? Аз защо да не бъда Руски шпионин тогава??

145

Анонимен

преди 10 месеца

докога ще ни пускате ди-а-ри-ите на разни мекерета дето немогат да си изкарат хляба като нормални хора- стига бре- ами дават олкото си искат - а на америкавските агенти им обещват че могат да крадът от народа си колкото искат- и им лягат безплатно

144

Ха-ха

преди 10 месеца

Само не разбирам как да свържа снимката към тази измислена публикация на Хубавелка-джурналистката със съдържанието на публикацията. Този хубостник-студент да не е героят от публикацията - не ми изглежда на вербуван от руснаците.

143

Анонимен

преди 10 месеца

Смея се с глас!

142

Анонимен

преди 10 месеца

Странджа, Петър Танев е ходил да учи там, защото има двойно гражданство. Наполовина е българин, наполовина руснак. Но в Москва е участвал в антиправителствени демонстрации и затова вече не е желан там и ще го следят, ако въобще го пуснат да влезне, а и той няма никакво намерение да се връща при сегашното управление на РФ.

141

Дмитрий

преди 10 месеца

Будьте уверены, что как только мы начнем действовать, никто не сможет нас остановить!

140

Дмитрий

преди 10 месеца

Мы делаем и будем делать это в будущем!

139

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

Ето това вече е путински шпионин. В Русия обикновен българин НЕ МОЖЕ да отоде да учи! Там си подбират само и единствено русофили.