87

Ако някой

преди 10 месеца

все още не разбира концепцията "контролирана опозиция", надявам се настоящата изява на Мангъров да му я изясни.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя когато и да го набият ще му е късно. Ходи 2 години да говори на хората как не трябва да се ваксинират и сега скимти като бито куче по телевизията...

85

Анонимен

преди 10 месеца

е нали американските лаборатории работят с пълна сила - имаме си и в българия -. тия садисти отдавна работят за намаляване на населението в другите страни - имат си и агентура в българия - парламента

84

Анонимен

преди 10 месеца

Ха, да не идват избори, че Мангъра изпълзя?

83

Анонимен

преди 10 месеца

До До 81Кажете, моля ви първите три от многото доказателства за връзката между ваксините и аутизма?Само моля - без спонсорираното от адвокат "изследване", с което е искал да спечели пари от дела.

82

Анонимен

преди 10 месеца

До АнонименДо преди 89 година, средната продължителност на живота в България беше с около 5 години по-ниска.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Според мен трябва да забраним ваксините за всичко и да се върнем в средните векове и да си пием ур1ната

80

Петров

преди 10 месеца

Ти нормален ли си бе, че твоите деца нямат аутизъм не значи, че други нямат. Като гледам не си много умен как ще разбереш. По - тая логика и ковид ваксините са безопасни, не съм чул един мало ум ник да е умрял от моите ваксинирани познати, по тая логика и те са безопасни. Изпитани били, кой ги е изпитвал бе кой?

79

Bg izmet

преди 10 месеца

АЙДЕ И ТИ МУМИО ТРЬГВАШ СИ ЗАВИНАГИ БАРАБАР САС МУЛЦИТЕ И ***.

78

Анонимен

преди 10 месеца

Мангър Пелтеков на всяка манджа мерудия :)))

77

До 81

преди 10 месеца

Напротив има много, като най-показателното доказателство се нарича причинно-следствена връзка и се доказва изключително лесно само със способите на статистически данни и методи. Естествено, че бялата мафия няма да ви уведоми публично за вредите от "ваксините", та видиш ли да им спрат паричните потоци, така че ако сами не се интересувате и не си правите изводи, ами тогава продължавайте да си вервате в "наУката" и да си давате парите на хора, които печелят от вашето здраве, упс... болести...

76

Анонимен

преди 10 месеца

До преди 89г., в София имаше по 1 до 2 аптеки в квартал, без опашки и без грипни ваканции. Откакто дойде демокрацията, аптека има на всеки 100 метра с опашки, особено в есенно-зимния сезон... Така да се каже, демокрацията ни донесе много "вируси", най-вече медийни, а някои хора в бели престилки доволно потриват ръцете, броят пачките и продължават да ви лъжат колко здрави сте. На поне няколко поколения сериозно им беше промит мозъка, така че продължавайте да вервайте в "наУката".

75

Анонимен

преди 10 месеца

До Петров - И аз, и съпруга ми, и децата сме със всички ваксини (без такива за ковид), аутисти няма. Няма и категорични доказателства, че аутизмът се предизвиква от ваксини.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Държавата мисли за вашето здраве, правителството мисли за вашето здраве, Биг Фарма мисли за вашето здраве, белите престилки, и те мислят за вашето здраве... Защото сте едни касички с пари за източване... Здрави не им трябвате! Виж хронично и перманентно болни е друга работа... Вервайте им и ще станете дълголетници, ама в некой друг живот...

73

До 65

преди 10 месеца

Дядо ти, лека му пръст, но подчертавам дядо ти. А от 2 години инфарктите и инсултите масово почнаха да поразяват от детска възраст... Ясно ми е, че или си на заплата да тро^лиш по форумите или не ти е останало и милиграм сиво вещество, но и двата случая - късмет и успех, тичай сега бързо за следващия бустер и някоя друга от конвенционалните "ваксини* на Биг Фарма. Биг Фарма мисли за твоето здраве, докато си жив и можеш да си плащаш...

72

Петров

преди 10 месеца

Какъв неизпитан бъркоч бе, тоя говори каквото му плащат. От къде да знам кога говори истина кво стана с аутизма предизвикан от ваксините това не бяха ковид ваксини. Сега безопасни ли съанаха.

71

Дейвид Айк

преди 10 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

70

До Петров

преди 10 месеца

Чети бе, човек, не си съчинявай. Не ги плаши, преди ставаше въпрос за неизпитания бъркоч, наречен ваксина, сега става въпрос за изпитани ваксини и доказали ефективност с годините.

69

Петров

преди 10 месеца

Нима Мангъров стана ваксър. Не може да плашиш хората от ваксините и после да се чудиш що не се ваксинират. От де да знаем кои са хубави, кои лоши, на кой да вярваме. Всички сте платени от фармацефтичните компании.

68

Доктор Ох-боли

преди 10 месеца

Пак ли започнаха мангърщините ?