133

ALIEN

преди 9 месеца

Момчето си каза в прав текст че иска да бъде забелязан. Политическите приказки са оправдания, защото очевидно не може да търпи критика. Такива wannabes с лопата да ги

132

Какъв фантазьор си..

преди 10 месеца

До До 133 ... Ахахах. Сега пък стана "стара еврейска мелодия" . И КОЯ Е ТАЯ МЕЛОДИЯ ? Все пак , нали трябва ПОНЕ да си я чувал за да твърдиш това ? КОЯ Е ТАЯ "стара еврейска мелодия" ... дето до скоро е била "стара баварска песен" ? Да не вземе да стане "стара викингска песен" ... или "стара португалска моряшка песен" до края на деня ? Можеш ли да ми кажеш коя е тая "стара еврейска песен" дето е плагиатствано от нея ? Или с тая твоя слаба памет вече си забравил ? Фантазьор.

131

Карлос Мантрера

преди 10 месеца

Стига дискриминация.Време е Ром да бъде президент на България.

130

До 133

преди 10 месеца

С невежество не се спори....даже за по точно не е стара баварска , а еврейска мелодия..ама нали си изрожденец.ти знаеш само нас червеното знаме роди...

129

Анонимен

преди 10 месеца

Ето, отново чакат хората да ги притиснат, за да спазят закона за интелектуалната собственост. За всяко нарушение ли трябва да се излиза на площада?

128

Анонимен

преди 10 месеца

Дя я пуснат за поздрав на депутатите.Заради тях в знак на протест хората и чалга пропяха.Едни пеят "Моя страна,моя Германия",други "Моя страна,моя Испания",трети "Моя страна,моя Англия" и т.н.Няма българин,няма ***,няма poм...всичко живо бяга да работи в чужбина,защото тук ни държат в мизерия на ниски заплати заради плана Ран-Ът.Съсипаха по заповед от вън икономиката,а сега искат и направо държавата да унищожат като я вкарат в чужда война.На Коледа даже искаха да намалят МРЗ по заповед от вън.

127

Какъв творец си ?

преди 10 месеца

До До 123 ... стара баварска песен ??? Верно ли бре ? Ама сега не можеш да ми кажеш коя е тая "стара баварска песен" . Бързо си я измисли , ама да дадеш доказателства май ще забравиш..... Фантазьор. Хайде , коя е тая "стара баварска песен " ? ..... е, толкова за плагиатството . И за безкрайната ти фантазия .

126

Itso

преди 10 месеца

къде ми е коментара?

125

Анонимен

преди 10 месеца

Тази песен винаги ми се е струвала доста кичозна. Очаквах да се възмутя повече от въпросния кавър, но всъщност ми стана смешно.

124

Какво Толкова

преди 10 месеца

Човека си свири и си пее за Родината си,вие му намирате кусур.Не сте ли обърнали внимание,че в Парламента думата ,,България'' вече не се споменава със седмици.Всичко друго се говори,но не и за България.Един човек възпя България,и тръгнахте да му търсите сметка.Ами ако беше запял ,,Шуми Марица" или ,,Боже Жаря ни пази" тогава какво правим.На съд ли ще ходим.

123

Пешо

преди 10 месеца

Ако имах номера на Господ Бог, щях да му кажа: "Затривай"

122

До 123

преди 10 месеца

Само да ти обърна внимание,че музиката на ..моя страна..е по стара баварска песен....толкова за плагиатството.

121

Въпрос

преди 10 месеца

Когато диван султан..сл.трифонов направи изпя гадните изменения за песента ...мама ми купи днес... или за ...Дядо мраз... никой не ропта. Толкова сме ограничени и простовати,манипулируеми и консервативни.. че даже сме смешни ,......като изоставени неандерталци и в 21век.

120

Анонимен

преди 10 месеца

Ето го примера до какво води жендър идеологията и свободата на словото ,

119

Анонимен

преди 10 месеца

Защитници на свобода на словото боли ли като се пипне светиня. Те така е с Корана Библията и Талмуда. Свободията е анархия.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Преди години един индиец пък беше записал пък кавър на "Велик е нашия войник". Пак скандал иншум по медиите. Само че военните се възпалиха лошо и му бяха пратили хабер, че ще го взимат запас. Почти разреван обясняваше тогава,че било с най добре чувства и от уважение към величието.....

117

Какъв творец си ?

преди 10 месеца

Солистът Кристофър, по прякор Фараона... Аз съм творец . Не Фараончо, НЕ СИ ТВОРЕЦ. ТИ СИ ПАПАГАЛ.... ПЛАГИИАТ... Творци са Васил Андреев че е написал текста и Емил Димитров че я е изпял , както и Митко Щерев че е направил аранжимента по текста ... А ТИ НЕЩО СВОЕ КАТО ТЕКСТ, МУЗИКА ИМАШ ЛИ , КОЕТО ДА СИ СЪЗДАЛ САМ ? Кючека по който изпълнавяш това недоразумение СЪЩО е по шаблон на още поне СТО други ромски кючеци ...

116

Анонимен

преди 10 месеца

Финала на репортажа по Нова беше велик:-)))) Фараона заявява "Да живее България,! Но аз ще си остана в Германия!" Ашколсун, да живееш!!!! Живей, успявай, вземи и цялата си рода......И на родата родата до девето коляно:-))))

115

Анонимен

преди 10 месеца

Националния хим

114

Не

преди 10 месеца

Това не е моята България !