54

Киев

преди 10 месеца

За мерцедес, Ролс Ройс, Мазерати, Ламборджини пари има от бюджета за самолети кой то за дрон не отделяте. Вземете едни тайванци ще ви отлееят всички части и ще Ви го сглобят като от ТУ София не са Ви обучили, а да паралелката Машиностроене никой не иска да завърши, а леярните ги затваряте, само заводите за боеприпаси седят за да бракониерствате.

53

Киев

преди 10 месеца

Който няма топки в Полша. Добре, че не работят и тях щяхте да продадете като остарели и негодни. Вземете от Русия докато дава!!!! Иначе наведени цял живот, Вие избирате имате норма спазете си я. Утре пак ще се продават по модерни.

52

Срам и Позор

преди 10 месеца

са нашия слугинаж, срам и позор! Бът гивърс и бът ликърс!

51

6 двигателя=3самолет

преди 10 месеца

Как точно с ремонт на 6 двигателя (МиГ29 е двумоторен - 3 изтребителя) ще осигуриш охраняваш ДЪРЖАВА до идването на Ф-16? ВСИЧКИ МиГ-29 официално трябва да се приземят (ако спешно не направят ремонт или не намерят заместващи изтребители) до края на ТАЗИ година! Как с ремонт на 3 самолета, при това СЛЕД КРАЯ НА ГОДИНАТА ще опазим България до 2030, когато ще можем ефективно да използваме Ф-16 за тази цел? Или ги гласят за "еххх, не става, я да ги подарим на украйна, а ние да плащаме да ни пазят"??

50

сталин е казал

преди 10 месеца

"всеки който посегне на България, ще си има работа с мене"...а неговото подобие путин знае че българския народ винаги ще обича Дядо Иван! споко! тоягата ще бъде за нашите продажници!

49

Анонимен

преди 10 месеца

Какви са неустойките които Велика Кравария ни дължи за недоставените кофчези Ф-16?Ако няма такива ,значи някой трябва да лежи дълго в затвора.

48

Въпрос

преди 10 месеца

Дали ще стават за летене тези МиГ-29 след като в Полша им ремонтират двигателите. Сертификат за сигурност дава само производителят.

47

Седя

преди 10 месеца

И си спомням колко ракети "нарязаха" преди трийсетина години. И не ми се вярва. Кой знае на кого ги продадоха. Или подариха като танковете м Македония. Да си знаят, че нищо не е забравено и ще си платят. Ако не те, децата им и внуците им. Ще има народен съд, да!

46

А на ф16

преди 10 месеца

В Мета.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Мястото на Тагаренко е на стълба на Цариградско!!!До него Мрънкоф ,Агов и Паситата-2бр!!!

44

смешаркковци

преди 10 месеца

а какво ще кажат за 6те самолета оставени при укрите за ремонт за 10 милиона преди войната и нищо и защо Румъния ще закупи 48 изтpeбитeля F-35 за $6,5 млрд което е в пъти по евтино за 8те ф16 дето уж ги чакат след години

43

Няма такава държава

преди 10 месеца

Поредното дарение на украинския съветник Теодорii Теодоренко към полските нещастници и джендърското НАТО!А защо краварите не поемат тези разходи ,след като ни взеха над 3 милиарда без да доставят онези стари таралясници ф-16 ,модел от 1974г?До кога ще търпим краварската диктатура и краварския грабеж над страната ни?

42

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 10 месеца

поредната Добра Далавера, добри пари падат!

41

Тед

преди 10 месеца

До Зевс, не само западна Украйна. Напиши в Гугъл Жечпосполита и почети.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Какви български мигове? Български мигове ще бъдат ремонтирани в Полша. Осъзнавате ли колко сме жалки лапнишарани. Излъгаха ни за ф-16 Сега и поляците ще ни излъжат

39

Анонимен

преди 10 месеца

Дано поляците джитнат самальотите на украйнците.Няма друг начин да се отървем от тия бракми.

38

Анонимен

преди 10 месеца

haha няма кой да ремонтира нашите миг29. Украински фирми печелят после се отказват!

37

Анонимен

преди 10 месеца

Къде са ни ф-ките? Кви са тия мигове, нали сме в НАТО, бе натовци? Още ли чакате на СССР, а? Още чакате.

36

АКО НЕ Е НАТО....

преди 10 месеца

...ПАК ЩЕ СТАНЕТЕ РУСКИ СОЦ-КРЕПОСТНИЦИ И ПУТИН ШЕ ВИ ЗАСИЛИ ДА СЕ БИЕТЕ С УКРАЙНА И С АЗЕРИТЕ...ХАХА ....ТА ДА ВИ ИЗБИВАТ КАТО БЕСНИ ЧЕРВЕНИ КУЧЕТА...!!!!

35

ДАЙТЕ ГИ НА УКРАЙНА.

преди 10 месеца

ЗА КАКВО СА ВИ НА ВАС, ЧЕ ВИЕ И ЛЕТЦИ ВЕЧЕНЯМАТЕ...ОСВЕН ТИЯ ОТ СЕЛ. СТОПАНСКАТА АВИАЦИЯ----ДАЖЕ И ГРАНИЦИТЕ СИ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПАЗИТЕ !