31

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки, който иска да разбере какво се случва с климата и какво ни очаква, нека погледне към международния форум- "има изход" https://youtube/live/MzuwGjW3ej8?feature=share

30

Анонимен

преди 10 месеца

Очевидно е, че климатът се променя. Бяхме предупредени на международния форум. И това е само началото. Климатът ще засегне всички държави.Когато знаеш истината, има изход.https://youtube/live/MzuwGjW3ej8?feature=share

29

Анонимен

преди 10 месеца

"Търсачи на прохлада: Европейските туристи тръгват към северните дестинации". Хептен се огелпихте с шорущоидната си пропаганда. Хем туристите тръгвали към Северна Европа, хем там бушували наводнения причинени от глобалното затопляне. Чета ви сайта за да се посмея от време на време и да видя до какво дъно може да достигне една платена лъжа пропагандирана вече почти 50 години.

28

Анонимен

преди 10 месеца

БРЕХ, ЧЕ СТРАХОВИТА ФАНТАЗИЯ!!...

27

да аа

преди 10 месеца

Ако чакаш Еуропътъ да тъ спаси от тюркиету...., е немъ да го дочакаш, вервай ми, питай кипърците! Русия също немъ да нъ спасявъ... по свои си причини, една от които, е - саматъ тя шъ трябвъ да съ спасявъ, ако успее! Тъй, че въпрос на време е, не дали, а кога шъ станем турску в.илает "благодарение" на "либерал евро атлатическите ни патриоти".

26

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 34Абе, що си толкова ***? Ако повечето страни в Европа започнат да имат проблеми, колко време ще отнеме на рашките или някой друг да нахлуят в поумрели държавици като България? Как мислиш?

25

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Нато що спи да напада Посейдон!

24

Анонимен

преди 10 месеца

8 метровата вълна трябваше да погълне Урсула. Късметлийка бабичка.

23

Анонимен

преди 10 месеца

ДА ГИ ПОТОПИ ИЗЦЯЛО

22

Анонимен

преди 10 месеца

Ама той Путин има климатично оръжие и куфарче.Като натисне копчето и може да стане жега или наводнение!

21

Чингис Хан

преди 10 месеца

Нека пада всичко , помагайте си тук , че друг няма да ви помага ако се върнете от бедствия в 12 Век , ЕС ще каже оправяйте се , затова скоро като взема властта , всички с черния цвят на кожата дето не плащат ток вода и т.н заточени в Иран 10 жълтици ще получим на парче женско за разплод, а от мъжете общаци по 5 жълтици парчето да чупят камъни с чук 24 часа 7 дни в седмицата. След това Урсула ЛаеН ще изпита мощния ми ботуш върху лицето си докато изтече мозъка и през ушите, после при прасетата.

20

Патриот

преди 10 месеца

Пичове, карате по инерция... Митрофанова е запорирала плащанията и ще останете с пръст в уста :D

19

Анонимен

преди 10 месеца

Аллах ги наказва за горенето на Корана - биха казали мюсюлманите.

18

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

И природата е против гейците!

17

Анонимен

преди 10 месеца

Содом и Гомор. Не видях европейската съпричастност към България. Ще пусна една сълза...евентуално.

16

Евро-Атлантик

преди 10 месеца

Да бъдем истински българи и да сме съчувстени към "хората" на майка САЩ ! .....така както дори не бяхме съчувствени с българите които пострадаха от наводненията или тях вече ги забравихте ? Сами се оправяха без чужда помощ ...ее вярно че Киро с ботушите отиде да рине кал за пред камерата ...

15

<><>

преди 10 месеца

Тооочно точно там .......Дания , Швеция , Финландия , Латвия , Естония , Литва .....природата избра баш които трябва !

14

Анонимен

преди 10 месеца

Това не ви е смешна БЪлгария, дето някакви аграри ги заля една калчица и 20 НЕЗАСТРАХОВАНИ къши бяха с наводнени мазета. Това е истински ад. Европа ще се оправи, ама злобният оскотял бедняк българин- никога.

13

българина

преди 10 месеца

малко е още трябв ада им дойде акъла на лицемерните атлантици

12

Тед

преди 10 месеца

Важните новини:"Украински терористи се опитаха да атакуват хранилището за отработено ядрено гориво в Запорожката атомна електроцентрала с помощта на дрон с експлозиви.Атакуващият дрон на украинците е бил прихванат и кацнал в Енергодар.Анализът на курса на дрона е показал, че той се е движил към хранилището. Повредата на контейнерите за ядрено гориво може да причини ядрена катастрофа"