47

Анонимен

преди 10 месеца

Време е да зарежем смрадливия петрол и да си караме автомобилите с вода по технологията на световният български гений Илия Вълков ЮЛ БРАУН

46

ПЕСков, лаеш ли ?

преди 10 месеца

45

Анонимен

преди 10 месеца

Русия е готова незабавно да се върне към самата сделка. Не само към преговорите, но и към самата сделка. Незабавно е готова да (го) направи. Готова ли е Украйна? Къде е украинската пристанищна инфраструктура? Пристанищата на Одеса, Иличьовск, Килия, Измаил, Рени наподобяват лунен пейзаж.

44

Анонимен

преди 10 месеца

За да купуваме зърно сега се натягат, от зърно не се живее. Сгрешена политика

43

Хехе

преди 10 месеца

Сделка тук,сделка там! Така си я кара Русия.А иначе е интересно е как я кара нейния народ.Примерно в един форум,девойки обсъждат как да продадат девствеността си! Разпуснатите американки са пуснали 757 анкети,от Англия - 317,Казахстан - 224,Украйна -296.. А виж - първенството го държи, разбира се..Русия! 1478 кандидатки са решили да заживеят добре, като оценяват най-скъпото си до 200 хил.проклети щатски долара. Сделка или Не,житна или еротична, на всеки му се живее добре!

42

Рендету

преди 10 месеца

Трагикомедия!!! Хем ги сърби, хем ги боли!!! Ей, туй Рускуту Олигархат шъ е.%% лелята на РФ за пореден път. Началоту беше 1917, после 1991 и накрая шъ е Х год., но този път ще е тотално и окончателно!!!! Спасението на РФ е единствено в ръцете на "диктатор" като Сталин и съратника му Берия!

41

Ром"с

преди 10 месеца

Путин няма да ходи в Турция ,но може да се срещнат някъде на друго място ..и на мен захо ми се струва,че срещата не е заради зърното ,а за други нещА..предполагам ,че преговорите ще се водят и за премиерие в Укарйна,щото нещата натам отиват за украинците ..да искат премирие ..а това колко напредват са за украинците си ..як пердах получават от руснаците .

40

Влади-Мир

преди 10 месеца

Ще почнат да топят английските платформи първо;))....нефтените

39

Анонимен

преди 10 месеца

А как добре си живееше Песков преди войната. А сега!

38

Влади-Мир

преди 10 месеца

Може да се върне, ама друг път))..Русия готви войска за 3СВ, който разбрал разбрал;))) Няма да горят леопардите и брадлитата само;)))

37

Евала

преди 10 месеца

Потопете няколко парахода натоварени с руско зърно и рашъните ще клекнат - никой няма да им го купува. Ще се молят за зърнена сделка. Хайде тр0лове , яжте ми го!

36

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 10 месеца

Русия може и да се върне на преговорите за зърното но първо трябва задължително да и бъде унищожено толкова зърно колкото Русия унищожи на Украина .

35

До 33

преди 10 месеца

Какъв голдомор пък теб те гони )) украинците изнасят ,а не внасят жито,ти или си манипулатор или си дebил? Кое си ?

34

Ром"с

преди 10 месеца

Двойни стандарти както винаги ..

33

Гелаевски Спецназ

преди 10 месеца

Ще клекнете, Песков! Падишахът ще ви оправи хубаво, на килимчето!

32

Мразя путин

преди 10 месеца

С тази война путин ми увеличи инфлацията, намали приходите ми и затова желая да свърши както Хитлер и кадафи.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Правят голодомор на украинците със зърното,а искат да се върнат в зърнената сделка за тяхното зърно,че нали са във връзка с юго-източна Азия с транспортни линии и от север корабните с маршрути към тях са най-кратки и открити да изнасят колкото искат нали е тяхно,а тръгнали украинското да унищожават по складови бази за изнасяне през единственият им излаз на Черно море как за най-евтин начин на превоз за дълги разстояния с кораби с окупаемост за превоза,а завардили за себе си морето да изнасят те.

30

Дидо

преди 10 месеца

А бе като гледам изказванията,без няколко умерени и добри мнения,значи вече сме супер опростачен народ.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Малко е късно.

28

Анонимен

преди 10 месеца

В Африка гонят евроатлантиците . Тази вълна ще дойде и в България . Проблемите са главно в Западна и френска Африка защото те са западнонадупени африкански държави като България . Проблема идва от това че ги нагушиха със заеми в долари а ФЕД вдигна лихвите на ажриканските евроатлантици и сега трябва да дават половината от бюджета си само за лихвите в долари докато американците си ги печатат . Така ще свърши и България . Просто вълната е още в Африка но ще дойде и тука.