119

И.Б.

преди 10 месеца

Нужни са промени в наказателното правосъдие. Формулировката, че не са засегнати вътрешни органи, е остаряла и непълноценна. Най-големият телесен орган, макар и външен, е кожата, която пази всички вътрешни органи. Нарушената телесна обвивка - кожата - е била повредена по най-садистичен начин от психопат. Крайно време е за осъвременяване на НАКАЗАТЕЛНО-ПРОЦЕСУАЛНИЯ КОДЕКС !

118

Анонимен

преди 10 месеца

Мутреията си е жива и здрава ...

117

Анонимен

преди 10 месеца

400 шева , значи едва ли има място по нея да не е шито . А , докторите колко време са я шили ...Ужас , не трябва да е на авобода

116

Анонимен

преди 10 месеца

съдийката и експерта някой ще им потърси ли вина в случая очевидно не е по невнимание, а нарочно. колко са взели, кой им е дал, какво още са отсъдили по други дела?!? това е безочливо беззаконие!!!

115

Съдия Гьонева

преди 10 месеца

Телесната повреда зависи от мотивацията на престъпниците и дебелината на рушвета! С правилната дебелина плик, всяка телесна повреда става лека! Аз съм родена и отгледана от *** и знам!

114

Радослав

преди 10 месеца

Бил добро момче, баща му с прякор Пържолата. Абе как все едни с такива прякори пържолата, крика, буцата, тиквата са в новините? Какво ги бавите? Те за да имат такива прякори значи има нещо! Къде спят полиция, прокуратура? Какво търсят сред обществото?

113

Анонимен

преди 10 месеца

Бай Гочо,народът ни има много достойнства,но те трябва да се умножават и обогатяват,а не постоянно да се подценяваме и корим,да нямаме самочувствие ,а го заслужаваме!Много ми харесва казаното от Гогол,,Не се сърди на огледалото ,ако муцуната ти е крива,,Мисля,че тези,които се оглеждат в него трябва да знаят как да го правят,за да не останат разочаровани от себе си.

112

ля ля

преди 10 месеца

поредното недоразумение и абсурд!

111

Анонимен

преди 10 месеца

Проста промяна в наказателният кодекс: както за ТЕЛК има %, по същия начин да се заложи и в съдебната експертиза.Голяма грешка,която не бива да се допуска.Зависимостта от парите за издаване ТЕЛК решения на здрави хора е нелечима !

110

Анонимен

преди 10 месеца

Ако бях собственик на магазин или ресторант, щях да инструктирам служителите си да не обслужват съдийката, експерта и садиста. Щом съдът не иска да ги накаже, тогава да сеят картофи в гората и да се оправят сами с мечките.

109

Анонимен

преди 10 месеца

Кирчо и Асенчо ако искат да повярваме, че ще има съдебна реформа, ще трябва да започнат с тази съдийка и експерта. Да им се отнемат правата, заради очевадна некомпетентност и корупция. Второто още не е доказано, но първото е повече от сигурно. Ако се докаже и второто, съдът да прецени колко време да ги лиши от свобода.

108

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

Съдията, прокурора, съдебният лекар и изверга отдавна трябваше да се въргалят разленени в някоя канафка !

107

Радослав

преди 10 месеца

Проста промяна в наказателният кодекс: както за ТЕЛК има %, по същия начин да се заложи и в съдебната експертиза. Кожата е най големият орган, ако е засегната над определен процент да е средно, над друг процент тежко. Освен това самият факт, че има толкова много прорези говори за умишлено действие! Ако беше хулиганско щеше да има 1-2 порязвания. Това е целенасочено действие с цел обезобразяване, да се разглежда като заливане с киселина!

106

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя е системен изверг, с потенциал на сериен убиец. Какви същества, се разхождат сред нас...

105

Анонимен

преди 10 месеца

Нека съдебната реформа започне с уволнение на съдийката и експерта, и с дело срещу тях за корупция.

104

Ром"с

преди 10 месеца

Съдията да се уволни ...а то ще продължават да се про...т тези съдии за страх на другите,а то леко порицание на колегията на съдиите и хайде да почерпиш по едно кафе..made in Bulgaria

103

Анонимен

преди 10 месеца

Аз не знам колко разбира тоя от порезни наранявания, та прегледал всяко нараняване лично. Абсурдите в държавата продължават. Само едно ще кажа-било е много мъчително и мъчителят заслужава доживотен затвор, че поправия няма да има. Тя е ня 18 и може да е имала и друго гадже. Нормално. Да не иска да му е вярна до живот?

102

Анонимен

преди 10 месеца

Най-малкото наказание, което заслужават съдийката и експерта е публично да бъдат изгорени дипломите им. За останалото съдът да прецени.

101

Анонимен

преди 10 месеца

Съдийката и експерта на съд! Вече съдът да прецени какво заслужават. Трябва да си сляп, глух и без мозъчна дейност, за да не видиш очевадната корупция в случая. Колко парички прибраха за да го направят това? Доказателства нямам, но прокуратурата Е ДЛЪЖНА да провери!

100

Анонимен

преди 10 месеца

Съдия Гьонева е един гьон.сурат,проявил съчувствие към престъпника.