85

Анонимен

преди 10 месеца

Не искат - /Истанбулската конвенция: -Конвенция на Съвета на Европаза превенция и борбас насилието над жении домашното насилиеИстанбул, 11.5.2011 г. /Сега протести ще ли да правят..И това ако е държава...🤔

84

Анонимен

преди 10 месеца

До Ехоо,к.89 Дребният насилник няма да нареже момичето 400 пъти с макете нож! Това е заеършен садист и това са го знаели и дежурният прокурор, и съдията от РС! Само че съдията вероятно е знаел и други неща около садиста и се е направил на сляп - цели 400 умишлени нарязвания и лека телесна повреда! Ако така бяха нарязали жената му или неговата дъщеря, квалификацията щеше да бъде опит за убийство! Само че и от РС, и от ОС на Стара Загора мълчат, а има понятие въззивен съд!

83

Анонимен

преди 10 месеца

Много тъпо заглавие.

82

.

преди 10 месеца

Само че ...торбата с л..на и избегал нанякъде , монал е месец вече откакто лелчето с червената коса го е пуснало по живо по здраво , уволнение и съд за съдебния и съдийката , това говед.о трябва да се ликвидира според мен да не трови въздуха , ама нали сме еврорасти , на всякакви години ефективно съм доволен.

81

накълцано момиче

преди 10 месеца

КойПростак е написал това заглавие "Прокуратурата ускорява разследването за накълцаното момиче" с израза "накълцаното момиче". Абе афтуре, това не си го превел с некоя Интернетна преводачка. Това ти иде не от сърцето а отсвинскиязадник директно зарастнал под носа ти до устата ти и като си гладеИдиоте НапънешЗадника и нахранишУстника. Уригните ти лъхат на допотопна станция за газ ПропаБутан. Извини се. Обуй сиКелотите. Кажи на мама че щеАкаш когаттисеСератЛайна.Отвратителен узорпатор.Акъл имашли

80

анонимен

преди 10 месеца

Щирлиц, стига си търсил вина у жертвите, за да не си намериш и ти подобен. И последно - жененеият да си мисли за семейството и децата, а не някой друг, все едно ако аз кръшкам, друг да отговаря за моите деца!

79

Ехоо

преди 10 месеца

Този е дребен насилник,просто гамен и садист!Истинските насилници са горе ,във властта!Те създават атмосферата на насилие,от която избуяват такива като този патрЕот!Предложението им например за смяна на Трети март не е ли насилие над цял един народ от шепа самозванци с ниска легитимност?Бандитската приватизация не е ли насилие над народа ни ,който е създал тези богатства ? Примери за насилие от властниците много!Бандитите са горе,!Те сега погрешно насочват справедливия гняв на хората към дребн

78

Я па ти..

преди 10 месеца

До Анонимен 81 Докторе , оти не земеш да се гръмнеш ?Кога измери дълбочината на разрезите ?

77

щирлиц

преди 10 месеца

дано има справедливост и този мъж влезе в затвора.дай Боже момичето да се въстанови физически и психически.НО!!! КЪДЕ БЯХА РОДИТЕЛИТЕ Й ЧЕ НЕ СА ЗАБЕЛЯЗАЛИ,ЧЕ ИЗЛИЗА/ИЛИ ИМА ВРЪЗКА/ СЪС 26 ГОДИШЕН МЪЖ СЪС ДЕТЕ И ЕВЕНТУАЛНО Е МОЖЕЛ ДА ИМА СЪПРУГА ИЛИ ЖИВЕЕ НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА СЪС ПРИЯТЕЛКАТА СИ,ДАЛИ Е РАЗВЕДЕН И Т.Н!!! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА МОМИЧЕ ЩЕ БЪДЕ КАТО ПРИМЕР И "ОБЕЦА НА УХОТО" ЗА ДРУГИ РОДИТЕЛИ!!!

76

Име

преди 10 месеца

Накълцано ли е най-етичната дума, която успяхте да измислите? И някакви други болни мозъци пак си говорят за русофили и русофоби, недонакърмена история отвсякъде.

75

До 82

преди 10 месеца

"Тук няма русофили и русофоби..."? Напротив, има и те си личат по коментарите. Русофилска държава, прилагаща руския модел на "правораздаване "- това е БГ от поне 30 години, дори и след като ни направиха формално член на ЕС. В Русия е нормално мъж да пребие жена (си) и да няма никаква защита за жертвата, даже на жертвата й се вменява вина. Соц. джунгла!

74

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо няма да се случи. Ще мине и ще замине след няколко дена.Гарантирам Ви не след дълго тоя, ще е на свобода. Просто нищо няма да, му направят

73

Анонимен

преди 10 месеца

Не на джендъррите, бой по жените. Традиционно семейство - класика

72

Анонимен

преди 10 месеца

Тук няма русофили или русофоби. Има насилници и жертви! Насилниците се прикриват като всякакви, за да имат подкрепа от групата.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Мисля си че такива порязвания които не са дълбоки не би трябвало да се оправят с шевове и така да се нанасят още белези а да се лепят. Има и едни лепенки които притискат тъканите от двете страни и ги прилепват една за друга.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Русофилите *** да се замислят дали ако се направи паралел между войната в Украйна и този случай на насилие срещу това момиче... коя страна ще вземат... На насилника и агресора или на жертвата (а в Украйна има хиляди убити от руските варвари....) ... Именно затова България помага на Украйна срещу фашистка Русия...

69

Анонимен

преди 10 месеца

Ами тази *** дето го е пуснала,кой ще я разследва нея?

68

Анонимен

преди 10 месеца

До Космонавт Политическата система е демокрация ,нали ? Какво да очакваме ?

67

Анонимен

преди 10 месеца

И за каква съдебна реформа бълнуват мафиотите и шарлатаните!! Нали съдиите ще си бъдат същите, и ще продължават да пускат на свобода престъпници и убийци!!!

66

Gnusna ma*s*onska

преди 10 месеца

инсценировка! От една страна, целта е подкрепа на дже*ндър*ската конвенция (уж с/у насилието срещу жените), а от друга- насъскване на обществото срещу Възраждане (не че те са цвете за мирисане). Видях ФБ му. Някои от нас четат ****с*онските знаци. На ръката му НЕ пише "свобода или смърт", на базата на което някои статии го изкарват патриот и най-вече привърженик на Възраждане. Инициалите му също имат значение, но е дълго за обяснение на незапознати. Поредната фалшификация, от която ми се повръща!