25

Редовен платец

преди 10 месеца

Много ми е интересно как са стигнали до средните цени за отоплителния сезон. 791 лв за жилище 70 до 90 кв. Ние сме четиричленно семейство, в 64 кв. жилище, с добра дограма и изолация. Зимата държим около 22 градуса температура, а тази зима беше сравнително топла. Общата сметка към Топлофикация ни е над 2200 лева. 791 лева средна стойност, може да стигнат само в комбинация с жилищата, които не ползват, но се водят абонати.

24

Анонимен

преди 10 месеца

КАК СЪЩЕСТВУВА ТОВА Д-ВО, С ТАКЪВ ДЕФИЦИТ И ТОВА Е ВСЯКА ГОДИНА. РАБОТИХ ТОЧНО В ОТДЕЛ СЪБИРАНЕ НА ДЪЛГОВЕ 38ГОДИНИ.ВЯРВАЙТЕ МИ ЖЕСТОКО НИ НАДПИСВАТ СМЕТКИТЕ. С ВИСОЧАЕСТО РАЗРЕШЕНИЕ. ТОВА Е РЕАЛНОСТТА ВСОФ. ТОПЛОФИКАЦИЯ.

23

никакво чудо не е

преди 10 месеца

винаги са ми връщали откакто сложиха топломерите,това че народа хленчи за всичко е друг въпрос

22

Анонимен

преди 10 месеца

До Случаен минувач.Ами *** да живееш в Елхово,например! Ням топлофикация,нямаш проблеми!!!

21

Аз

преди 10 месеца

Топлофикация кръв повръща, но пари не връща!

20

Случаен минувач

преди 10 месеца

Аз водя непрекъснато война с Топлофикация. Още през 2006 доказах, че сметките са ми надписани драстично. За 1 кубик топла вода ми пишеха 270-360 квч. По физичните закони това значи, че аз не получавам топла вода, а прегрята водна пара с температура 400 С. Тогава успях да спечеля делото, което водиха срещу мене, което си беше истинско чудо навремето. И до ден днешен продължават с pекета си. Познати адвокати са ме посъветвали да плащам само изравнителната сметка. Няма отърваване от тях.

19

hahahah

преди 10 месеца

кръв повръшат, пари не връщат

18

Анонимен

преди 10 месеца

Този рекет да се плаща преди да се ползва нещо трябва да спре. Ако някой иска да предплаща трябва да е само по желание и да му се прави отстъпка.

17

КОПЕЙКИТЕ ПАК РЕВАТ

преди 10 месеца

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА НЕЗАВИСИМА( ОТ РУСИЯ) БЪЛГАРИЯ СЕ БЕТОНИРА ВСЕ ПО ЗДРАВО...

16

Анонимен

преди 10 месеца

Софиянци се радват. А провинцията плаче. Защото това са техните пари.

15

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 10 месеца

Аз Пари Не Връщам! това е К0мунистическа Провокация!!

14

Анонимен

преди 10 месеца

От страх го прави Топлофикация. Да покаже , че е на печалба или мисли за абонатите си Загубите са им предимно след зимния сезон. Защото горещата вода за битови нужди се изпомпва и минава десетки километри до абонатните. А консумация няма. Повечето жилища са празни. Населението е по градини , полето , отпуска. Този метод" централно отопление от ТЕЦ" с разстояние повече от 200 метра на сградите е загуба

13

До баба Мара

преди 10 месеца

Сега ще ти сложат по високи сметки и догодина живот и здраве ще ти връщат, ама ще те изкарват извън кожата през отоплителния сезон всеки месец, даже април ще ти вземат 150 лева

12

баба мара

преди 10 месеца

миналата година за един радиатор ми върнаха 90 лева а тази година трябва дадоплащам 104 лв без ддс

11

Анонимен

преди 10 месеца

Не е чудо, а е право. Хората са плащали редовно по 300-400 лева на месец през изминалата зима и са псували

10

до 5

преди 10 месеца

Скоро като махнат и Фандъкова, нещата съвсем ще се нормализират. Всеки знае, че Топлофикация е едната каса на ГЕРБ.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Не им завиждам на хората роби на Топлофикация цял живот... Родителите ми и те имат парно в центъра на София, но не се краде, стара, ремонтирана санирана тухлена сграда с 3.20 тавани и над 120лв. парно нямат. Ама съседите читави- не крадат. Иначе из панелки и ЕПК-та из бачкаторските квартали е смърт.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Аз лично имам да додавам 70 лв, на кой връщат незнам

7

Анонимен

преди 10 месеца

Виж ЧЕЗ (Електрохолд) няма опасност да върнат пари на потребителите. Въпреки че сметките за ток бяха космически и напълно измислени.

6

Кольо

преди 10 месеца

"ПРОГНОЗНИ МЕСЕЧНИ СМЕТКИ" при ТОПЛОФИКАЦИЯ си е 100 процентова КРАЖБА ! Значи аз ако вляза в ресторант и те ПРЕДВАРИТЕЛНО МИ ВЗЕМАТ 1000 лева за яденето и пиенето нищо ,че аз ще съм ял и пил за 100 лв. примерно за вечерта !?!?!? о_0 Няма логика никъде по света в нормална държава НЕ СЕ КРАДАТ ПАРИ за нещо което МОНОПОЛИСТА решава ,че уж си употребил още преди да си го употребил ! ТОПЛОФИКАЦИЯ = ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ = УМИШЛЕН ФИНАНСОВ ГЕНОЦИД КРАЖБА НА ВЕКА от бедните българи! Кога справедливост?