155

Анонимен

преди 10 месеца

в зоопарка пак са забравили клетката на обезьяна отворена

154

Гай Баньо

преди 10 месеца

До 166 wtf : най накрая някой си призна че войната не е окраина срещу Русия , а нато срещу Русия!!! Ашколсун афферим.

153

Анонимен

преди 10 месеца

Копейкин още ли не е забранен?

152

Анонимен

преди 10 месеца

Копейкин се опитва да мисли. Това е нещо ново.

151

Анонимен

преди 10 месеца

в центъра на Истанжул на площад Тексим има паметник на основателя на светската турска държава Кемал Ататюрк . На паметникастроен преди 100 години по проект на италианец, има изобразени в цял ръст Ворошилов и Фрунзе - видни дейци от близкото сталинско обкръжение. Причината е, че точно СССР помага много активно за изграждането на съвремемнна индустриална Турция, въпреки огромните трудности вътре в СССР. Помага и с оръжие да се справи с "благодетелите". Така че и Турция без Русия нямало да я бъде.

150

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

Ама е хитро Коцето-Фоце, ей! От 9 изоставени дворски нужника тиня ще донесе, и от десети, този на "Драган Цанков", само и само да угоди на дъртата вещерица, пак на "Драган Цанков", та да го помилва по четинката и да му даде поредното чувалче кьопеки. Голема либоф, големо нещо, ама накрая ще вземе да се пръкне някоя филикощерица (всичко нужно е налично) и ще гледаме сеира... PS някои думи са на немски, други - на турски, трети са жаргонни...

149

До WTF

преди 10 месеца

Да си съюзник на НАТО не значи,че си безусловно съгласен с решенията на големите държави.Малките държави също имат свои интереси.

148

До 170

преди 10 месеца

3-ти март стана разделителна линия поради двете пропагандни линии- едната проруска,другата пронатовска.Над 30 години не беше разделителна линия.Не ми харесва пропагандата да определя националните празници в България.

147

Анонимен

преди 10 месеца

Така и не казаха от петорната управляваща коалиция ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ защо не искат празника 3 март.

146

Анонимен

преди 10 месеца

Коалицията ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ ще ни връща ли под управлението на Османската империя?!

145

Фори Светулката

преди 10 месеца

Да попитам: Храм - паметник св. Александър Невски кога се планира да го съсипят?

144

Русия

преди 10 месеца

Кинефити на ПОСОЛСТВОТО искат турския нац празник

143

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя как дам си го набуттва.Ами,щом е разделителна линия този 3 март,ще се отмени като национален празник.Той ако иска да събира от селата 4 автобуса и да ходи всека година на Шипка.Само,че и това няма да направиl,щото там няма да има ского да се заяжда.

142

Анонимен

преди 10 месеца

Току-що гледах по БНТ 2 филм за туризъм из Русенско. Във филма говориха и за крепостта Червен. Между другото водещият каза, че името не се знае какво е значело и откъде е, но било възможно да идвало от Червоная Русь, от Галиция. (Това е днешна Украйна) В края на филма имаше едно име на -енко при екипа (транспорт).....Че ! украинската пропаганда обхвана и България. (В украинските учебници пишело, че всички народи в Европа тръгват от Украйна. Показаха ги в Съвет за сигурност на ООН.)

141

WTF

преди 10 месеца

Русофилите не могат да проумеят, че България е член на НАТО от 19 години и член на ЕС от 16 години! Правителството не може да не се съобразява със това особено в момента, като има война между НАТО и Русия!Ако бяхме неутрална държава, щях да ги разбера, но да си съюзник на НАТО и да подкрепяш Русия е меко казано не патриотично!Аз също харесвам Русия, но не и режима на Путин, има голяма разлика!

140

Анонимен

преди 10 месеца

Американите имат другите народи за етник,варари,племена.Така настройват един вид араби против други,едни сирийци против други,либийци против либийци и т.н.Проблема е че си позолиха да барат християни против християни.Ние не сме племена деибилни имириканци.

139

Анонимен

преди 10 месеца

Престанете да плашите човека!Той е безсмъртен!!!Защото е ваксиниран.

138

Впрочем

преди 10 месеца

Тук повечето коментари са много елементарни и просташки.Ясно е че са от наети кадри.

137

Анонимен

преди 10 месеца

Тази промяна искана сега не е случайна.И защо на службите на ФАЩ им е толкова важно?Забележете приоритетите които пуснаха на скалъпеното правителство....И това е началото

136

Анонимен

преди 10 месеца

Някой знае ,ли защо на снимката до тоя в ОНЯ сайт,има овца?