113

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 110. Южна Корея е вече на 0.78 коефициент на плодовитост за миналата година 2022 - South Korea fertility rate. С това псотижение мисля, че се нарежда първа в света в негативната класация.

112

Във всички

преди 10 месеца

Населени места които се бустеризираха с тези ЗАПАДНИ БЪРКОЧИ ИМА ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ НО СЗО СИ ТРАЕ!!!

111

Спасов

преди 10 месеца

Бай Тошо беше готов да фалира държавата само и само да има раждаемост. И Бай Тошо успя! Затова е велик! Бай Тошо подари безплатно на Запада кадърни и умни българи които никога няма да се върнат в африканска България! НИ-КО-ГА!

110

Джо

преди 10 месеца

Япония си прави лек геноцид с младите хора. Дава им заплати колкото да си купят слънчогледови семки. И после казва: раждайте! Защо не раждате? А България следва светлия японски пример. Нямало работници? Ами при заплата 5 лева бруто - какви работници очаквате. Даже афганистанците няма да се навият!

109

една

преди 10 месеца

Това не е моя теза, а така прочетох. дори и с толкова деца прирастът пак е отрицателен, тоест няма увеличение, повече уммират. Прочетох буквално отрицателен прираст, така че не ме обвинявай в лъжи.

108

до една

преди 10 месеца

Във Индия жените раждат средно по 2.1 деца. Тезата ти е лъжа!

107

Анонимен

преди 10 месеца

Япония вече се затри, Китай върви по абсолютно същия път, но с 10-15 години закъснение, раждаемостта във Южна Корея, Хонг Конг и Сингапур е по 1.1 деца на жена, не им остава много на азиатците, ще вкарват и те африканци накрая и всички континенти ще станат черни.

106

една

преди 10 месеца

Стига си обвинявал жените, бе умнико! По целия свят жените ли ти са виновни? Действително в Индия има отрицателен прираст въпреки че настигнаха Китай. В Индия, жените нямат никакви права, ама почти никакви, е, как ще обясниш това, но не, жените, та жените. И последно, нали вие командвате, или поне почти само вие, докарахте до там и едно дете да не може да се отгледа без зор, и не почвай баба ти еди-какво си. Ще ти повярвам, когато слезеш от колата и впрегнеш воловете!

105

Света се обърка

преди 10 месеца

И защо да е проблем ? Колко милиона трябва да има на това малко островче Японния ? 800 МИЛИОНА ? Там дори и с тези "намаляващи" 125 милиона няма къде човек да се завърти с разперени ръце , без да закачи някой друг японец. Хотелските им стаи едва побират леглото което дори и на джудже ще е тясно. А уж Япония е страната на технологиите . Да си роботизират промишленоста , за какво са им толкова хора ?

104

Анонимен

преди 10 месеца

В България до 1989 година леко се увеличавахме, но дойде демокрацията и българките спряха да раждат и така с години. Чак когато наближават 40-те, виждайки, че изпускат последния влак, започват да правят опити да има поне едно дете

103

Анонимен

преди 10 месеца

В Африка почти всички държави удвояват населението си на 25-30 години.

102

Анонимен

преди 10 месеца

Населението на Япония намалява от 2012 година, обикновено с 100-200 хиляди на година до 2019 година. После се появи Ковид-19 и ето ти 801 хиляди намаление за 2022 година. Официално регистрираните починали с Ковид-19 през 2022 година са само малко над 54 хиляди, но очевидно починалите заради Ковид-19 са десетина пъти повече.

101

анонимен

преди 10 месеца

До бай Г. не е точно така - раждат се, но извън страната, тук останаха по-възрастните, и второ, световната тенденция е такава. Ще не щем, и ние сме там. Четох, че дори Индия в момента е с отрицателен прираст, то какво остава за други страни.

100

Бай Ганьо

преди 10 месеца

Те и българите намаляваме я имаме чисто шест милиона я няма че то повечето са роми турци мохамедани и други етноси а българин я има два милиона я няма и половината са пенсионери сами сме си виновни защото не раждаме и това е от политиците ще кажат някой млади българи не не са политиците навремето баба ми са били осем деца я сега я раждаме едно или хич и затуй и българите изчезваме лека по-лека от ден на ден.а държавата ще я оставим на ромите те са болшинството в България за жалост

99

Анонимен

преди 10 месеца

Пропорционално, все едно България да намалее с 45 000 души за една година, къщи, цели райони да се обезлюдят, да се затварят цели училища ... и т. н. България застарява повече от всяка друга НЕиндустриална държава, нали? Само в това е разликата - Япония е индустриална държава!

98

Анонимен

преди 10 месеца

Заради образованието е. Жените не бива да се образоват прекалено много.

97

анонимна

преди 10 месеца

Тук един се пре.трепа да плюе жените, че били имали повече права и нямало деца. Какви по-точно повече права имат? Да гласуват по-млади ли, да наследяват повече ли, да ги приемат повече в университети ли, да им плащат по-големи заплати ли, да, ама не. Подобни искат да нямат никакви права и да ги приравнят с животните, та тези да са истински господари. И тогава ще вдигат раждаемостта. Въпрос с намалена трудност - как ще издържат жени с десет деца, то те и себе си не могат да издържат дори.....

96

Анонимен

преди 10 месеца

Важното е че удържат и не приемат "емигранти", които да паразитират на гърба на държавата и да вредят на нормалното, културно общество.

95

Kal`o

преди 10 месеца

То само на ориз ако межеше да се кара....,виж ги китайците.***,змии,гущери ..и всичко каквото шава го мятат в тиганята.За това са най-много,ако я караха само на пиринч,да са подминали и японците до сега по изчезване.

94

Анонимен

преди 10 месеца

Това е нищо, в сравнение с изчезването на българите.