39

Друг

преди 10 месеца

Стига сте ревали. Това не са ПЪРЖОЛИ, а стек. И то не е евтин. Килото на качественият е около 90лв. После влиза и надценката. Нормално е да се продава на грамаж. Това , че този не може да чете и говори на Български е друг въпрос! Калкана по заведенията как се продава на бройка или на грамаж? До колкото разбрах аркадаша е бил предварително предупреден за цената, но дали е разбрал ???

38

Анонимен

преди 10 месеца

Ааааа ще ни кажа, но след дъжд качулка? Браво!!!!!

37

Анонимен

преди 10 месеца

Някой ще припомни ли на КЗП, че името им означава Кормисия за ЗАЩИТА на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ?

36

Анонимен

преди 10 месеца

От Варна съм и никога не съм ходил в това заведение, защото не е по джоба ми! Ходя по такива, които ме устройват! Отишъл бай...да се прави на интересен, сега какво ми реве?!!!

35

Анонимен

преди 10 месеца

Едно заведение, не олицетворява цялото Черноморие! Има заведения, по джоба на всеки! Дават ти меню, като не те устройва, ставаш и заминаваш! Никой насила не те кара да консумираш!

34

Анонимен

преди 10 месеца

Кракьт ми няма да стъпи на нашето черноморие -600 лв за пьежоли е рекет не сметка

33

ХанАспарух е виновен

преди 10 месеца

Трябваше да забие меча си в цивилизацията а не в тоя плебейски гюмезарник пълен с комунисти аутисти рузки оригофрени и мутри !

32

МАЗУто

преди 10 месеца

Най лошото е че човеко яде най обикновен замръзнал полуфабрикат *** го плати като все едно е ял специалитет у Дубайски ресторант.

31

Педерастия на

преди 10 месеца

Държавно ниво,корупцията е по почитана от Конституцията!Българин да си от плебеиско племе не е туй първа гордост на интелигентни хора като мене!Както е казал поета.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Работи в Холандия меринджей на джебчийски бизнес. Проверете този съмнителен тъмен субект.

29

България

преди 10 месеца

клета и проклета е майка България, млади хора не си пилейте живота в тази жалка балканска дупппка

28

Анонимен

преди 10 месеца

Проверете рома за парите му.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Няма какво да се мотаят, необявяване на крайната цена е заблуждаване на потребителите. Никой клиент не е длъжен да измерва порции и да изчислява колко струват. Утре някой ще сложи цени в милиграми. Я не се излагайте.

26

Алекс

преди 10 месеца

Ясно.Собственик на ресторанта е солидна мутра и Стоил мишкува.Добре е, че благодарение на you tube доста хора разбраха къде НЕ трябва да ходят на ресторант.Социалните мрежи вършат по- добра работа от КЗП.

25

Анонимен

преди 10 месеца

КЗП са някъде из Гърция. Знаят за тукашните номера и не искат да се занимават.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде стига! Никъде по света няма подобна практика. Цената е за приготовено ястие/ месо/ риба. Грамаж/ пак приготовено/ има за жива риба от аквариум,където Ти сочиш какво искаш. Това е измама. Който е ходил да се храни в ресторанти по света знае. Дори друг готовач посочи цена за 150 и 250 гр. ГОТОВ продукт.

23

Само питам...

преди 10 месеца

А доколко тази обявена за "рибай" пържола е била наистина рибай ..... Да не се окаже че заведението никога не е зареждало рибай Блек Ангъс... ама го предлага в менюто си . Или и за това ще трябва да чакаме края на лятото че да не разваляме алъш-вериша на родните тарикат кръчмари. А някой смее ли да отвори темата че ВСЯКО ЛЯТО по заведенията и хотелите на Черноморието ни СЕ ПРЕДЛАГАТ НА ТУРИСТИТЕ СТАРИ И С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ ПРОДУКТИ КАКТО И ФАЛШИВ АЛКОХОЛ ... Ден година храни ... а ?

22

Анонимен

преди 10 месеца

Значи от КЗП цяло лято ще ядат безплатно от специалното гове до и накрая ще се произнесат за вкуса на придобитите по специален начин облаги (без корупция - за това дума да не се отваря!). Вие казвайте къде има на други места специални пържоли, че и там да облажат, да не заслабват.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Кайман не гони кайман, специално гове до специална кра ва не таксува.

20

Анонимен

преди 10 месеца

На шефа на комисията ще му сервират една пържола за 500 лв.без да плаща и той ще си затвори очите.