35

Боби

преди 10 месеца

До макНе че защитавам убиеца, но даже и него да бяха убили,няма как Милен да се върне. Пробива е че и следващитерешения по подобни казуси могат да стъпят на практиката на ВКС за това дело.А това много повече...И да се надяваме, че най-сетне ще има промянав мисленето и действията на водачите на мпс...защото там е основния проблем.

34

Анонимен

преди 10 месеца

След доказани алкохол и наркотици присъдата да се тълкува твърдо с умисъл. До произнасяне на присъдата, който иска домашен арест , времето в къщи да не се приспада от присъдата. Това си е домашна почивка с всички екстри. Какво значи и признал си и пак намаление на присъдата. Екстри в закона за оневиняване на престъпниците.

33

42

преди 10 месеца

Интересно ми е ако ударят и убият детето на съдийката, дали ще пак такава символична опрощаваща присъда?

32

Анонимен

преди 10 месеца

С това правосъдие, скоро войната по пътищата няма да приключи.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Иванчева и Петров дори не бяха виновни, а ги направиха на панайрджийски мечки и даже не може да си гледа бебето, което иска от години. Срамота е това "правосъдие"!!!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Че той ако в 9 години в затвора, защо е без книжка за 10 фод, като ще освободят предсрочно? Нещо нищо не разбирам от ТОЧНО ТОВА правосъдие...

29

Мен

преди 10 месеца

След 3 год давате сметната присъда 9 год ,приспадате и стават 6 год ,добро повече Денис и ще лежи 2 вероятно има няма...Хората ще забравят и ще излезне и след по малко без много шум.А ,че е предумишлено убийство на баща и съпруг няма значение ..Болката и тъгата нямат цена цял живот я носиш ! А той излиза и продължава да живее .... Как не ви беше неудобно да съобщите тази смешна присъда и като излезне пак ще сгафи и тогава какво правим ..кой ще носи отговорност !

28

Ученика

преди 10 месеца

"Ходиш по съдилища и чакаш с месеци. Пръскаш пари по адвокати, които много добре знаят, че ще се подиграят с теб. Приемаш присъда от съдия, който се продава като последната *** на улицата...."Из "Кръстникът" на Марио Пузо

27

Анонимен

преди 10 месеца

Иванчева за 60к ще лежи повече от тоя.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Вече съвсем загубих вяра в българското правосъдие. 9 години за надрусан на 3 наркотика с поне 50 над ограничението в ковид локдаун, където на обикновения човек не му даваха никъде да ходи, а тоя е обикалял купоните. От тия 9 години, ще му приспаднат домашния арест и за добро поведение (понеже има пари) ще му приспаднат още. Жалка работа.

25

преди 10 месеца

Раждането е предумишлено убийство защото родителите са наясно че детето им обречено на старост и гроб. Когато го създават те са дрогирани на собствените си илюзии че това е някакъв вид дар и се качват пияни в превозното средство на брака и семейството и ще има създадени жертви, също като Чарли чаплин и 11-те му деца, всички те ще бъдат премазани в пътен инцидент от самият него и ще починат от раните си несъвместими с живота. Присъдата трябва да е за родителите.

24

КАКЪВТИПРОБИВ

преди 10 месеца

ПРОДАЖНА ДЪРЖАВА ПРОДАЖЕН НАРОД

23

HeinrichHimmler

преди 10 месеца

На адвокатчето на Бойко Борисов вяра нямайте!

22

ДО МРНКО

преди 10 месеца

ИМ И МЕТО ОТГОВАРЯ НА ПРИСЪДЪТА 9 ГОДИНИ СИ Е ЧИСТЪА МЕНТА ПРИСЪДА

21

Мис

преди 10 месеца

9 години са малко за отнет човешки живот.

20

мак

преди 10 месеца

Мисли, че като говори заплетено хората ще го приемат за единствено вярно. Как може да твърди, че присъдата няма значение за близките? 9 години в случая не е никаква присъда, оня ще излезе буквално след малко и ще си живее живота. Бг правосъдие отдавна е стигнало дъното с такива присъди. Дано поне съдиите спят с чиста съвест (шегичка).

19

Мнение

преди 10 месеца

Менков е едно прасе оплетено в престъпления

18

Анализатор

преди 10 месеца

Лошо да 10 г само-реално 4,5 ще лежи-затова нали сме демократична държава да гледаме най-демократичната САЩ-за един отнет живот-дават една доживотна-това е правосъдие-обещетенията да не говорим-милиони наказват.

17

Даааа

преди 10 месеца

На Минко секретарката, майката на ,биеца има пари. Платила е на жената на Милен и онази го е продала мъртъв. Държавата няма нищо общо тук

16

Анонимен

преди 10 месеца

Пробив ще бъде когато тиквата влезе в пандиза и му конфискуват откраднатото.