25

Анонимен

преди 1 година

Не ви вярвам ! Вие сте за частния бизнес - ще го дадете на точните хора , в точното време ! Дадохте златото без пари , защо не спрете концесията на канадската фирма?

24

Аня от Горна Баня

преди 1 година

Защо ,бе ,Делянчо , и там ли искаш да назначиш роднини , като в Община хасково ?!

23

Пришълецът

преди 1 година

Не ти разбирам идеята, но не ми и дреме:)))

22

Анонимен

преди 1 година

Подозирам че ще се превърне в нещо като варненсия ТЕЦ на агата. Държавата има огромен интерес да налива милиони в сметката на резко порезко

21

Анонимен

преди 1 година

България има интерес всичкия бизнес в държавата да е държавен!

20

Анонимен 11

преди 1 година

Делянчо,а през 2011г.държавата нямаше ли интерес,та твоя "голем "банкянски политик"хариза "росенец"за 35г .на"лукойл".

19

Не е ли ясно?

преди 1 година

Практиката у нас показва, че най-лесно и безопасно се правят финансови машинации под знамето на евроатлантизма. И затова бизнеса на Лукойл ще го получи ИНСА ОЙЛ, която е от кръга фирми на ДПС.

18

Какво следва

преди 1 година

След година същият този Делянчо ще доказва, че държавата има интерес пак да даде Росенец на концесия. Но (естествено) срещу някоя и друга пачка или кюлчета. Този филм вече сле го гледали. А къде отиде борбата с корупцията? Няма, няма. ГЕРБ е наш (не)коалиционен партньор.

17

Нищо ново

преди 1 година

Приказката за кокошката, която снасяла златни яйца. Държавата печели от концесията. Какво ще спечели ако я отнемат от Лукойл? Държавата ще доставя нефта на Лукойл (но не евтин руски, а скъп западен) и ще получава пари за това, Лукойл ще вдигне цените на горивата и всички ще плащаме. Е, кой печели и кой е губещ?

16

Анонимен

преди 1 година

ДПС иска да отстрани Лукойл и да сложи техния човек Жоро Самуилов и неговата ИНСА ОЙЛ

15

pich

преди 1 година

Защо не се активизирате така и за златото на България, което се изнася по безобразен начин от канадска фирма ????????Или така е наредено сега, предатели мамини ....

14

Реалист

преди 1 година

Когато по-голямата част от ГЕРБ/ДПС ги видя с повдигнати обвинения, тогава някой може да ми каже, че България започва да се оправя, дотогава само празни приказки от сутрин до вечер!

13

Анонимен

преди 1 година

"Бойко Борисов казал Тези така и така ползват пристанището, дайте поне да им го дадем на концесия и Лукойл започва да плаща." А преди това Лукойл не е ли плащал? Сега като пак стане държавно, няма ли да плаща? Като е концесия, то пак си е държавно или не? Нещо на Дилянчу не мога да му схвана логиката ако има такава. Значи преди концесията е било държавно, но Бойко решил да го даде на Лукойл. Сега иска да развали концесията? Защо, какво налага това? Ако са интересите на България ок, но ...

12

Анонимен

преди 1 година

Деляне, ами ти защо смяташ, че представляваш България? Защото и пишман пруфесора Тагарев също смята, че е България, и двамата *** довтасали от Канада и те са България, министърът на МП и той горкият е БГ и поне още 240 безделници в НС претендират, че БГ ги е избрала?! Това да не е инцидентна деменция заради горещото време? Интересно - все управляващите хваща; миналата година държа ПП-ДБ цели 7 месеци!

11

Факт

преди 1 година

Посолството е дало ултиматум на управляващите в НС или работите за нас или край с бизнеса и делата ще се размразят .

10

R.A.T.M

преди 1 година

Добрев руски като не знаеш поне английски ползвай. https://telegraph.co.uk/world-news/2022/04/22/exclusive-france-germany-evaded-arms-embargo-sell-weapons-russia/ Като пишете сега купуваме евтино и не от Русия много се лъжете пак купувате руско гориво, но печалбата освен в Русия отива и по други касички. Погледнете отчетите на РФ да видите как я "съсипахте" тази държава с тези темпове скоро ще изпреварят ОАЕ

9

?

преди 1 година

За 15 години ГЕРБ на Власт само подаряваха на Лукойл. Сега гледат да са в крак с новата реалност. Току виж пак спечелили някой глас на заблудените.Все пак Вълка мени козината си.

8

alex

преди 1 година

тоз *** Добрев на две магарета сеното не може да раздели тръгнал мнение да дава

7

джукич

преди 1 година

е защо буци го даде на партньора си на карти

6

Мали

преди 1 година

За нещо от което яко печели ДПС - ДПС пише законопроект за крайния срок който ще бъде 2150 г. Държавата е превзета от партиите. Време е за народно възстание.