43

Анонимен

преди 10 месеца

Ако сменят Путин ми 6 ще иде в историята мигновено.

42

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Само да не плащат в рубли, че дъно нема.

41

Мата-космата

преди 10 месеца

Искам да стана мъжка шпионка на кралицата...пардон, на краля! Ше му служа верно и безотговорно!

40

4

преди 10 месеца

5. Чуждите системи за ПВО IRIS-T и други западни оръжия не са използвани по време на ракетната атака срещу Одеса. Това предполага, че съвременните системи за ПВО се опитват да пестят и боеприпасите за тях се спестяват усърдно.

39

3

преди 10 месеца

4. Дори авиацията и сателитите на САЩ и страните от НАТО, които предоставят на украинските въоръжени сили цялата оперативна информация за изстрелванията и за дейността на авиацията на руските ВС (тези данни се виждат ясно на изображението от украинския "Вираж-планшет"), не можа да помогне за прехващане на ракети и БЛА "Геран-2".

38

2

преди 10 месеца

3. Ракетите и безпилотните самолети, използвани в нощта на 18 срещу 19 юли, са само оперативен резерв, който руските войски използват незабавно. Тоест, то е вече разгърнато и готово за битка. Може само да се гадае какво ще се случи с военните съоръжения на ВСУ, ако се използват двойно-тройно повече ракети и безпилотни самолети.

37

1

преди 10 месеца

По отношение на нощните удари по Одеса, Николаев и други градове на Украйна е важно да се разбере следното. 1. Това не е пълно отмъщение. В сравнение с предишни обстрели например, срещу енергийната система на Украйна, използването на ракети и дронове на 18 юли беше пет до седем пъти по-малък мащаб.2. За медиен акционизъм и тероризъм срещу руски инфраструктурни обекти ВСУ винаги ще получават само военен отговор.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Сега във Волгоград въпросът за провеждане на референдум за преименуване на града на Сталинград за постоянно също остава отворен.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Волгоград ще бъде временно преименуван на Сталинград на 3 септември, Денят на победата над милитаристична Япония и края на Втората световна война. За първи път решението за временно преименуване на Волгоград на Сталинград в определени дни беше взето от Волгоградската градска дума през 2013 г. В съответствие с него името "град-герой Сталинград" се утвърждава като символ на града и се използва заедно с името "град-герой Волгоград". Преди това тези дни бяха определени на 2 февруари, 23 февруари, 8 май, 9 май, 22 юни, 23 август, 2 септември, 19 ноември, 9 декември. Сега към тези дни се добавя 3 се

34

Анонимен

преди 10 месеца

Сладков: "ХАРКОВ МОЖЕ ДА БЪДЕ СВОБОДЕН ПРЕДИ ЕСЕНТА? Мое предположение, съгласен съм, че е смело и е направено не от нашите атакуващи отряди, а от Донбас, но... Защо Украйна напуска този град толкова бързо? Защо толкова "тормозим" отбраната на този първоначално абсолютно руски град, сега под контрола на ВСУ?Защо Киев разпространява данни за огромните руски сили в купянското направление и плюс това как да обясним успехите си в краснолиманското направление? Съгласете се, интересна ситуация се развива, когато Харков може просто да бъде заобиколен от всички страни."

33

Анонимен

преди 10 месеца

Т-80БВ на въоръжените сили на РФ в горите край Кременная. На танка е монтирана "козирка", а отстрани са монтирани самостоятелно направени решетъчни екрани. Козирката е заварена рамка и сдвоени ъглови листове, както и две сгъваеми мрежести врати над стрелеца и командира.

32

Анонимен

преди 10 месеца

'' ужасените от войната '' ........................................... потърсете в YouTube - 'Дмитрий БЫКОВ: Путин служит дьяволу' ... обяснява доста от случващото се.

31

MI-6 agent

преди 10 месеца

Защо не!? Хората плащат в най-яката валюта Бритиш Паундс, дето комунякниците им викат "лири". Дават ти 1000 паунда, сменяш ги и вот тебе 118,554 рубляка. Ставаш богат инстантли.

30

ББ

преди 10 месеца

Велик Народ,не допусна хитлер превзел Европа с цялата мощ която имаше,само САЩ им помагаха,Желязната Лейди,бе в основата на разпадането на СССР!МИ са едно от най- добрите разузнавания в Света...четящите го знаят,руската пропаганда ще плющи минуси,толкова могат...делата...по делата ще ни съди ...Бог!!!минусите са...безпомощност!!!

29

Рибентроп-Молотов

преди 10 месеца

Къде е тръгнал Путин да ходи на БРИКС в Африка, като сам спря зърнения коридор за Африка? И на всичкото отгоре от сега се моли да не го арестуват, щото ако не отиде голям резил.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Явно собствените им агенти не стават за чоп за зеле.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Изпуснаха златния шанс през 90 години, тогава решиха че не си заслужава да се занимават с обикновени хора а само с олигархията която прехвърля пари в Англия.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Тия нещо го закъсаха здраво.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Наглосаксонската врата е винаги отворена. Спомнете си Березовски. Подмамен, прилъган, опустошен, окраден и убит елегантно с шалче зад заключена британска брава.

24

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Не е нужно да си ужасен от войната за да подаваш информация. Просто трябва да не си изверг.