175

Алекс

преди 10 месеца

Като подпишеш някакъв договор,в случая концесия,трябва да го изпълниш.Ако го прекратиш предсрочно,плащаш неустойка.Значи Бойко е подписал концесията,а иска Радев да я развали.Доста нагло,типично по Борисовски.ГЕРБавите и за реакторите бяха много ербап.Накрая ги осъдиха и си платиха и за реакторите,и разходите по делото.

174

крадат милиарди

преди 10 месеца

Експерти подават чеса ограбили минимум 16 000 000 000 живи кървави български лева вкл в долари и евра чрез нагло престъпни високи цени на горивата за последните две години..Да се провери ..

173

Ътт

преди 10 месеца

Можело е да се прекрати, не са го направили министрите на Радев, сега каквото и да говори...

172

Анонимен

преди 10 месеца

Искането за прекратяване на концесията е наложено отвън и сега се търси претекста! За тия американски и натовски бази у нас трябва друг извор и терминал,не Лукойл! А тука караниците между тоя и оня са камуфлаж! Нашето море се превръща в милитарна зона,ако искате море ,ходете в Гърция! Това оплюване на нашите курорти и хвалене на гръцките е точно за това! Борисов един път се изтърва да каже,че иска платноходки по Черноморието ни,а не бойни кораби и това му струва много! Та сега припка да е пръв!

171

Анонимен 11

преди 10 месеца

Г-н президент,отговора,на вашия въпрос е един,слънцето което огряваше нашата мила родина,и ни водеше,към светли бъднини,12 непълни години управление,сега затова сме на дъното,в ес,по всички показатели.

170

Анонимен

преди 10 месеца

"присъства на тържествена научна сесия по случай 120 години от Илинденско-Преображенското въстание в Ректората на Софийския университет" --- Още едно доказателство, че това е една фашистка държава. Това въстание е въстание в което българи избиват без причина по-българи от тях.

169

Анонимен

преди 10 месеца

Какъвто народа,такива и политиците му-шмекери безценни.Такива като Левски и Ботев се раждат веднаж на 1000 г.

168

Ралица

преди 10 месеца

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК УВАЖАВАНВ ЕВРОПА УСПЕХ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

167

Анонимен

преди 10 месеца

Бойко дал Росенец на концесия за 35 години, а Радев бил винвовен. Не е ясно точно как ще бъде прекратена концесията и дали няма да е за сметка на народа, но скоро ще стане ясно.

166

ха ха

преди 10 месеца

Рундю се изказа за кандидат-кмета,че човек,който предава роднините си,предава и Родината си.А Рундьо не предаде ли жена си и децата си и се ожени за мадам бивша Свиленска?!!!Мислете,като дърдорите,бе!Изказвате се неподготвени.

165

Фичо

преди 10 месеца

Кой даде концесия на руснаците? ДС агентите, партийните секретари от БКП и ***, като Разединител Фърчилков - предложен за резидент от Решетников и издигнат от БСП и агентурата на ДС.

164

В.

преди 10 месеца

Поне малко благодарност към Президента Радев. Ако беше прекратил концесията, нафтата щеше да бъде 6 лв, реколтата - двойно по-скъпа, а ППДБ щяха да са извън НС.

163

Униманчо

преди 10 месеца

На вниманието на г- н Президента: да отговори коя коалиция докара космическите цени на горивата в останалата част на Европа, може би Кирчо и Асен? Как може човек да говори със задните си части - нямам думи!!! Поредното остроумно изказване на фелдфебела!

162

Анонимен

преди 10 месеца

радев не иска да си спомня, че по онова време, когато Борисов е бил натиснат да оформи концесията, нямаше война и за България, като колония на РФ с пълна сила беше валидна игривата руска закачка: "Курица не птица, Болхария не заграница"!

161

Анонимен

преди 10 месеца

Истината е, че БОЙКО БОРИСОВ подари Росенец на руснаците. Това е факт. Много по-късно Христо Иванов направи рейд с лодка, за да си създаде фиктивен имидж. Всички ахнахме: "Евала на Ицо, ще се бори с корупцията!" Спомня ли си някой шарлатанското ВЕРУЮ: "НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ КОРУПЦИЯТА! НИКОГА КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ!"

160

хахахаха

преди 10 месеца

До АнонименДвата атомни чайника имай живот 50 години и дават ток на 50 пъти по-ниска цена. Ако не е бил АЕЦ Козлудуй съвремените апаши нямаше да имат какво 40 години да разпродават! 45 години трупаме и строим за 8 милиарда дълг сега 40 години продаваме и имаме 20 млрд дълг нещо не излизат сметките май! Добрата демокрация от ЕвроДжендер тип ни стопи от 9 мил на 6 мил население. Пожелавам на всички евроатлантици децата им да постъпят с тях така. Ама какво говоря биологически те не могат да имат

159

Анонимен

преди 10 месеца

Най добре да продадем а реално дарим руските реактори на зелениятШмъркач за да купим после "демократични" 50 пъти по-скъпи американски такива! Ние не сме ЕВропейци а американска колония - смеехме се едно време как са взимали на индианците злато за мъниста сега е същото - милите ни Евроатлантически партньори ни кле%ат на сухо а ние ги питаме дори " искате ли мину@$т да ви направим Господарю! Срам, Срам, Срам!

158

Анонимен

преди 10 месеца

Русия = мега корупция. Докато има русофили управляващи тая нещастна държава ще има и мега корупция в България.

157

Анонимен

преди 10 месеца

Има много такива питанки. Например кой купи двата руски атомни чайника и оборудването към тях? И другия въпрос, защо такива питанки се появяват единствено при руските корупционни проекти?

156

Анонимен

преди 10 месеца

имам чувството, че тук пишат много депутати от ПП и ДБ. кой друг ще плюе президента в работно време?