123

ЛавровБЕЗпутю

преди 10 месеца

заминава за ЮАР ! ЗАпутюИМАзаповедЗАарест в ЮАР !

122

Анонимен

преди 10 месеца

булгарските натовчета-пашкулчета са нещо плахи и неуверени, а знания никакви.

121

Анонимен

преди 10 месеца

Компира в тигана, за друго не става.

120

До много прост

преди 10 месеца

143 Анонимен . . . . . . . Затова немските пенсионери идват в България да живеят! Щом сравняваш само цени явно не знаеш бъкел чужди езици, защото ако знаеше щеше да ти е ясно защо идват! Колко български пенсионера (работили в България) познаваш, отишли да си живеят пенсията в евтина Германия! Айде стига да не се зомбираш!

119

Компира

преди 10 месеца

Този *** на кви наркотици еКъро умря и всичко стана леш в ЮАР. Отиде конят у реката.

118

Анонимен

преди 10 месеца

В Китай до скоро нямаха пенсионна система, а пенсия получаваха само комунистическите деятели, сега земеделците получават 3 долара пенсия- ползвай гугъл преводач- любознателните могат да научат много неща и да разберат колко жалки са по някога въдичките....

117

Анонимен

преди 10 месеца

БОГАТ КИТАЙ - СРЕДНО ГОДИШНА ЗАПЛАТА В ЧАСТНИЯ СЕКТОР- ЗА 2022Г- 62 884 ЮАНА В ЛЕВА- 15 231 ЛВ, ДЕЛЕНО НА 12 МЕСЕЦА- 1269ЛВ- ТОВА ЛИ Е МЯСТОТО НА КЪДЕТО ИСКАМЕ ДА ИДЕМ ИЛИ ГЕРМАНИЯ 2022Г НА ДВА ПЪТИ УВЕЛИЧАВАХА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА КАТО ОТ 1ОКТОМВРИ 2022 Г Е 1985ЕВРО- НЯКЪДЕ КЪМ 4000ЛВ, А СЕГА ОТВОРЕТЕ KAUFLAND.de- цените или ПО НИСКИ ИЛИ ОКОЛО НАШИТЕ- АЗ ИСКАМ В ЕС, А ВИЕ ИДЕТЕ ДА РАБОТИТЕ В БОГАТ КИТАЙ- ТАМ ДА ХОДЯТ БЕЖАНЦИТЕ А НЕ В ЕС.

116

Манчев

преди 10 месеца

Видяхме какъв нов ред се опитват да нагласят руснаците - БЛАГОДАРИМ !!! 45 години им ядохме " попарата " - не желаем повече да живеем под руски диктат! Да правят новия световен ред в ЮАР !!!

115

Ха ха

преди 10 месеца

До Анонимен: Предпочитам ЕС пред азиатско-африканско бъдеще! ....... Пич, тази сутрин ли излезе от кома ? Азиатско-африканското бъдеще и ЕДИНСТВЕНОТО БЪДЕЩЕ ЗА ЕВРОПА.... Милиони са вече и пристигат още... а толерастките европейски управници не могат да ги спрат. А скоро ще бъде завършен и указа според който първата страна регистрирала бежанеца трябва да му даде гражданство и да си го гледа и храни на своята територия... Познай какво очаква България?

114

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки нов световен ред води до нов дисбаланс, конфликти, войни и, в крайна сметка, нещастие за по-голямата част от света. Опитът до момента показва точно това. Просто всеки иска по-голяма власт и влияние, които са в ущърб на много нации. Сега и тия ще създават нов световен ред. Като гледам кои са в БРИКС, това са нациите, които не могат да сложат ред в собствените си държави, но ще оправят целият свят. Айде стига.

113

Алекс

преди 10 месеца

Президентът на ЮАР първо да погледне собствената си държава,после да оправя Света.Докато белите управляваха ЮАР беше държава с висок стандарт и ниска престъпност.След като тарамбуките взеха властта,ЮАР упорито се превръща в типична африканска държава.Икономиката лети надолу,престъпността нагоре.

112

Дааа

преди 10 месеца

Ако извадим Китай от БРИКС останалите са все бедни посредствени държави изостанали технологично. Докато в НАТО членуват най развитите и богати държави и държат всички важни технологии. БРИСК има 3.27 милиарда население и 26 трилиона БВП като 18 трилиона се падат само на Китай. А НАТО има 955 милиона население и БВП 33 трилиона.Китайският БВП е генериран основно от търговията със страните от НАТО. Другите са бедняци и не правят оборот.

111

Анонимен

преди 10 месеца

Ако остане някой до тогава какво е тръгнало.Явно благата на Земята са наизчерпване.

110

ъъъ

преди 10 месеца

Няма лошо - като има два световни реда, ще можем да си избираме - кеф ти единия, кеф ти другия, ако не те кефят и двата - има и анархия.

109

Анонимен

преди 10 месеца

Предпочитам ЕС пред азиатско-африканско бъдеще!

108

Анонимен

преди 10 месеца

147 фентанила и до теб ли стигна?

107

Анонимен

преди 10 месеца

През 2026 г. САЩ ще се оттеглят от Европа! Не по-късно от 2028-29 г. ЕС ще се разпадне!

106

пхахаха

преди 10 месеца

Само Китай може да направи нещо, другите държави са трагедия

105

До 143

преди 10 месеца

Напротив, мисля че са изключително напреднали, можете да се информирате за средна работна заплата в Китай, скоростни влакове и други...

104

Хе-хе

преди 10 месеца

Две мypzиилки дежурни са оставили тук да поцъкват минуси.