25

Анонимен

преди 10 месеца

Ко каза ко ???!!! Пак ще побългаряваме май ?! Ей много П.Народ !!!

24

Анонимен

преди 10 месеца

Оставам с впечатлението, че целта на тези хеликоптери е да не бъдат ползвани.

23

Бай Дрън

преди 10 месеца

А да попитам, защо са хеликоптери в София? Не трябва ли да са недостъпни места в държавата ни? Или пак усвояваме едни пари за наши хора? Пилотите трябвало да се учат 5 години да летят нощем. Стига бе, ако са ваши некадърнни хора, даже 20 години няма да стигнат. Всъщност ще стигнат и две, да нацелят с хеликоптера някоя ***. Дааааааа...ето защо няма да има планинско спасяване. Вашите хора са неккадърни и истиснко чудо ще е, ако излетят с хеликоптер.

22

Сата НАТО

преди 10 месеца

Мухахахаха! Излъгани камилчета... Ще излитат по един път в годината, а 20-тина пилоти и 30-40 "спасители" че си получават по 5-6 хил заплата... А подръжката на самите машини нема ви казвам колко пара е.

21

Анонимен

преди 10 месеца

хаха нотрмално за наглите долнопробни връзкари български хеликоптер след африканците и всички други да ръкопляскат на мазните мутри миризливи наглите лаюнювци българи

20

Анонимен

преди 10 месеца

За да може хеликоптерите да летят навсякъде , планините ще бъдат съборени , незабавно!

19

Хахахахахахахахахаха

преди 10 месеца

Нямало да летят по планините...хахахахахахаха.

18

хахаха

преди 10 месеца

Тия хеликоптери ще са като изтребителите ни. Ще се ползват само за учения, демонстрации, паради и изложби и да си вдигаме рейтинга пред западните господари. И после като им изтече срока на годност ще станат много хубави чисто нови запазени експонати в музея на демокрация. Да се учат бъдещите поколения в каква мизерия сме живели по времето на управлението Евро-Атлантиците дето сме имали хеликоптери ама нямало кой да ги пилотира и нямало пари и за бензин.

17

Безимен.

преди 10 месеца

а за 2 седмици ще научат украйнските пилоти самолет да карат!! И нощем кат карат пилотите по бавно да летят че е тъмно!! Боже 21 век е а за нас 18 пак!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Е то, нари това беше смисъла.. ,

15

Какво

преди 10 месеца

Разочарование за безцелно скитащите по баирите. Въпрос с малка трудност: Къде живеят разочарованите? Бонус-в самото Котило, или около него. Все "Айролипета" нищоправещи-директори на водопади.

14

Виждал съм но няма

преди 10 месеца

Направо на трупчета да ги качат така най добре ,имаме ли хеликоптери имаме айде де кой каза че трябва да летят

13

Про100 киро

преди 10 месеца

Поредното безумие на ПП. Поне парите прибра техния човек

12

Пълна глупост

преди 10 месеца

С тия пари можеха да купят 20-30 високопроходими линейки с пълно оборудване. Щом няма да работят в планините, какво точно ще спасяват. Само окрадоха едни пари

11

Анонимен

преди 10 месеца

Молим?! Българските безумия продължават.

10

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 10. Защото нямаме опитни екипажи. Няма свободнодостъпни аероклубове като едно време и талантите да продължат да се учат и да станат професионалисти. Няма и особено много работа за хеликоптери у нас. Тоест освен военните - никаква. А военните летят и те чат-пат. Професионален пилот на хеликоптер не се става за 2 години примерно преминал някакъв курс, а с много работа.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Уж ще има, но с работно време до 8 ч. Уж ще има, но без планините. Това все едно някой застраховател го е измислил. А то може и така да е наистина....

8

Анонимен

преди 10 месеца

Пак ли по нашенски бе ? А защо бе ? Защото нямаме опитни пилоти ли ? А защо бе нямаме ? Защото затворихме ВНВВУ Георги Бенковски" в Дона Метрополия за масово обучение на пилоти и сега се обучават само който може да си плати ли бе ? Обаче то си требе и да си кадърен нали бе ? Защото няма и достатъчно хеликоптери и пари за тренировка нали бе ? А защо няма бе ?

7

Анонимен

преди 10 месеца

За някой баровец ще го вдигнат и на по-малко от 50 километра.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Направо да си седат у хангара да не се изтъркат. Требе си ги пазиме. Че други нема да можем да си купим скоро. Тия са ни само за показване пред хората.