32

Хмммм

преди 10 месеца

Напускане на ЕС И НАТО нямаме работа там вижда се.

31

Лайки

преди 10 месеца

Заглавието съдържа два пъти "комисия" последователно.

30

Българин

преди 10 месеца

Още веднъж отзад от началниците.

29

Барон Мюнхаузен

преди 10 месеца

А за грешните ваксини, кой ще плаща лилипут нещастен.

28

Филко

преди 10 месеца

За да получиш,трябва да дадеш!Ако днес сте го разбрали,чакайте еврото,по две ,с финес и усмивки!

27

Нане и Вуте

преди 10 месеца

Една глуповато сервилна и една противна усмивка

26

Баба.

преди 10 месеца

Бай да уей от евреюпейския "юнит" защо жандарми те стачкуват при всяка смяна на власт? Не е ли забранено в конституцията? -Защото няма армия?!!!!

25

Знаещ

преди 10 месеца

Стига ни и това да ни набутат еврото...

24

Българка!

преди 10 месеца

Кои сте вие бе? Евро.ейска комисия, за да налагате глоби в държавата ни? От тях тръгнаха всички бедствия - пед.ли, наркотици, погзаване на морал...

23

$$$€€€ провалил се

преди 10 месеца

Лижете задните части но гендърите в Европа знаят как да ти го сложат без да те боли. Искат все повече за да може все повече да ни унищожават. Какво взехме и видяхме от тях?Те си гледат собствените интереси а източна Европа е превърнаха в гето. Такива им трябват за да стават все богати Браво на Урбан човек който устоява и защитава народа на Унгария а не както нашите политици които са готови народа и България да продадат в името на парите и милите очи на РЕПТИЛИТЕ

22

Пипи

преди 10 месеца

Той Молеца гледа само на изток какво става, на запад кучета ги яли.

21

Тон

преди 10 месеца

Глоби,заплахи,натрапване,забрани,върнахме се 45 години назад ,и кои каквото иска да говори това си е чист либерален фашизъм,толкова омраза!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Като някакви аб0ригени сте . Имате гл0би защото живеете като сфини. Не знам да има друга държава с толкова незайни граждани!! От нмщо не се интересувате само плямпате..

19

Анонимен

преди 10 месеца

Имам чувството,че българина работи за данъците, рекета на политиците и европейските глоби!

18

Ковък

преди 10 месеца

Направо да глобяват лидерите, които са били на постове. То така разни некадърници нехаят пък държавата плаща... над 15 години само стриктно про-европейски партии ни управляват и по-голям батак не е било НИКОГА!!! Това ли е Европа?

17

Христо Христов

преди 10 месеца

Дано накарат България да върне всички неправилно раздадени субсидии и да ги даде на Украйна!

16

спомен

преди 10 месеца

имах асистент по математика, който казваше:"Моето отношение към студентите се изразява с две думи- санкции и репресии." Хаха, аха...

15

Анонимен

преди 10 месеца

Комисията да изпрати монитиварно становище за всичко, което Германия и Франция не спазват или имат паралелно законодотелство. Аман от двойни стандарти!

14

Анонимен

преди 10 месеца

на снимката госпожата каза че в бг има малко области наркомани трябва да сега в цяла бг поправете си грешките иначе шенген няма и повече роби в ес

13

Анонимен

преди 10 месеца

Смятайте ЕС колко механизми има да гледа и оправя проблеми особено в изостанслите държави . Въпреки този натиск тука продължаваме да минаваме метъра, да не правим реформи, да се правим на луди и всичко това в ущърб на обществото. А в интерес на частни компании и мутри. Сматайте ,ако не бе ЕС ,още щяха да летят черните джипове, кючека и куфарщетста.