428

Ники

преди 10 месеца

Мирчев и ти с тях

427

Анонимен

преди 10 месеца

ОТ УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ ЛИ Е ТОЗИ МИРЧЕВ, ЧЕ ОТ СНИМКАТА НЕ ИЗГЛЕЖДА ТАКА??! МИ ДА СИ СЛОЖИ ТАБЕЛКА "УМЕН И КРАСИВ"!!!

426

Тоя

преди 10 месеца

Псевдо IT защо не се занимава с неща, които провинциалната му кратуна, незнайно защо наречена жълтопаветна, разбира.

425

Кегата

преди 10 месеца

Сега на власт сме наркоманите. Никой не може да ни барне. Друсаме и си бъркаме на воля. При стария строй, щяхме да копаме цял ден. Сега е по добре.

424

Обедини се народ

преди 10 месеца

Що не дадем и МВР

423

до краваря

преди 10 месеца

получаваш .. хартиени самолетчета .Нищо не получаваме ,само подаръци правим,спираме блокове на аец,тецове,всичко ни е "старо","събира само прах","не ни трябва",всичко *** на скраб но пък ни потупват по рамото от посолствоТО

422

Кегата

преди 10 месеца

Браво! Трябва да се помага, иначе тук ще има не едно, ами десет нови Беленета и пак ще управляват разни трактористи! БСП - да се закрие и в затовора!

421

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Големите патриоти - стига ривали. България печели - даваме си старата техника и получаваме модерна такава. Могат да риват само русофилите.

420

Анонимен

преди 10 месеца

Прави се на умен без да е.Кой ще ни спаси от тези.

419

Анонимен

преди 10 месеца

Мирчев е умствено и морално непълноценен.

418

Анонимен

преди 10 месеца

Как така на фашисти нашите машини ще предоставяш бе? Те да не са на баща ти, че ще се разпореждаш с тях? Льольо,днес те има, а утре те няма. България обаче е една. Ха да направим референдум, за да видим какво ще каже НАРОДЪТ. И в едно също може и въпросче за или против еврото и тая вече отявлено фашистка организация НАТО.

417

Анонимен

преди 10 месеца

Все още не съм разбрал позицията ви относно декларацията на полския сейм вчера

416

Анонимен

преди 10 месеца

Мирчев твоя рейтинг какъв е ?

415

Американска помощ

преди 10 месеца

Искате да кажете, че ще си купим тяхна стара техника и ще я чакаме години наред, а може би тя ще е на чертежи. Глу_паци.

414

Анонимен

преди 10 месеца

Това ли са ни заповядали от Козяк?

413

По скоро е военна

преди 10 месеца

Управляващите, че са прости - прости са, но не биха си жертвали силите с които се защитават от нас, народа.

412

С какво право?

преди 10 месеца

С какво право предлагаш да се подарява нещо, което не е твое? Тази техника - кавато и да е - е БЪЛГАРСКА - на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - Българите сме я купували, а не майкопродажниците с паспорт, като теб! Когато си купиш нещо и някой ти го вземе и се разпорежда БЕЗ ДА ТЕ ПИТА и БЕЗ ТВОЕ ИЗРИЧНО СЪГЛАСИЕ, как се нарича? КРАЖБА! Долу ръцете от всичко Българско! Като искате да помагате на чужда страна - отивайте сами! Кой иска на Украйна, кой-на Русия, кой на САЩ-МАРШ! Тук е САМО БЪЛГАРИЯ! ОТАВКА!

411

Анонимен

преди 10 месеца

Руското е надеждно и просто, тези електрически сувалки дето ги пуснаха, освен да ти докарат рак от магнитното поле, за друго не стават.

410

ХАРИЗВАНЕ

преди 10 месеца

И от какви са тези 100 бронирани машини? - ДА, Съветским от времето на "мрачния" комунизъм. И колко струват? - колкото няколко медицински хеликоптера, за каквито от 20 години пари все не се намират. И чии са - ДЪРЖАВНИ. Чуждото лесно се харизва, нали Мирчев, а попупването по рамото за награда е голяма ЛИЧНА ПРИВИЛЕГИЯ. Мирчев, ми ти ще не вземеш да си продадеш апартамента и парите да го дадеш за войната в Украйна? А? ЖЕРТВАЙ нещо, дай ЛИЧЕН ПРИМЕР.

409

Българин ди 413:

преди 10 месеца

"Те са с отпаднала необходимост, част от тях са технически неизправни"Аз пък МОГА ДА ЧЕТА БЪЛГАРСКИ С ПОЛОВИНАТА СИ МОЗЪЧНА КЛЕТКА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС, КОЙТО ЯВНО НЯМАТЕ И ТОЛКОВА И НЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ НАПИСАНОТО! Казвам какво пише в САМАТА СТАТИЯ - ЧАСТ ОТ ТЯХ, ВЕРОЯТНО ПОВЕЧЕТО, СА ТЕХНИЧЕСКИ НЕИЗПРАВНИ! Пък вие, ако искате си вземете и РУСКИНЯ ЗА СЪПРУГА! ТОВА СИ Е ЛИЧНО ВАШ ПРОБЛЕМ, КОЙТО МЕН ИЗОБЩО НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!