178

Xaxa

преди 10 месеца

Този "изкуствен интелект" е толкова "интелект", колкото аз съм трамвай. Интелект означава да може да разсъждава и мисли, а не някакъв *** бот да рови в база данни и да дава отговори. Напоследък много се рекламира този уж ИИ, а както вече всички знаем нещо, което се пропагандира от глобслистките така наречени "медии" като тази кофа за смет "днес.бг" е 100%-ва измама и лъжа

177

Форумният Експерт

преди 10 месеца

И кое му е страшното? Просто му рязваш кабела като не слуша и му спираш мисловната дейност. Сега, тия дето се возят на теслите трябва да са по-внимателни но ИИ гледа да не убива себе си, така че там са по-скоро нещастни случаите.

176

Незнайко

преди 10 месеца

Поради липсата на Естествен, (виж процентите на В*зраждане) Изкуственият Интелект е единственият шанс за Родината... Лошото е, че за да се разбере това се изисква... интелект!

175

Анонимен

преди 10 месеца

Преди време, гледах един репортаж от САЩ (в youtube), където водещите събираха подписи в петиция, с която да се забрани опасния препарат диводороден оксид (H2O, или чиста вода). И за най-голям майтап и забавление на гледащите клипа, имаше немалко народ които подписаха петицията! Някои се колебаеха, други имаха нужда от малко убеждение че било правилно, и много малко бяха тия които се изхилиха (умните) и им казаха на снимащите клипа да се разкарат.Та и у нас така.

174

Лошо

преди 10 месеца

Неграмотни коментират интелект.

173

Анонимен

преди 10 месеца

Не бе баце, "антивацърите" са най-интелигентните хора на планетата. Загряха измамата, преди още да са я пуснали в употреба. Тя беше очевидна, но плоскоглавите тивизомбирани дори до ден днешен не са загрели. И "антивацърите" просто не се инжектираха с вредни експерименти срещу лека настинка, която се преболедува за два-три дена. Понеже мислят и се информират. За разлика от зомбираните, които сега се страхувкат от "ИИ". Понеже звучи страшно като им кажат от телевизора.

172

До Анонимен

преди 10 месеца

Не бе бате, това сте ония 20% антиваксери. Тея, дето оцеляхте от ковида. Толкова сте "умни", че даже сте вдлъбнати.

171

До Анонимен

преди 10 месеца

Не знаят какво е машинно обучение. На мои колеги ИТ-та втора линия им обяснявах какво е ИИ и как работи, след 20 минути обяснение те изведнъж казаха "а-а-а-а, ама то това ли било, *** то е по-тъпо от един човек и явно зависи как са го обучили". И това са ИТ-а, с дълъг стаж, просто ИИ не им е професия. А тука хванали разбирачите от улицата да се изказват.....

170

Анонимен

преди 10 месеца

Това са ония 20% дето се "ваксинираха" доброволно срещу настинка с вредни експериментални псевдоваксини. Тия същите 20% ще ядат щурци, за да "спасяват климата". Каквото им кажат от телевизора - вярват, вярват, вярват...

169

До ИТтата обраха над

преди 10 месеца

Аз съм ИТ, тебе няма да ми е жал изобщо да те обера, ама ти и за чистач явно не ставаш и няма какво да ти се вземе. Поне акъл да имаше, а то и той ти липсва. Слушай си чалгата и нагъвай евтините кюфтета с лютеница, за толкова все пари ще намериш.

168

Анонимен

преди 10 месеца

Нека да позная - това е оная 1/4 дето събра подписка срещу еврото и иска да бъдем вечни васали на Русия. Компетентни по всякакви въпроси, като се почне от футбол и се стигне до политика, а като ги попиташ какво са направили за България през живота си ти обясняват как държавата им е длъжна. И сега да издразня останалите - аз съм ИТ и знам какво е изкуствен интелект и как работи. Оказа се, че последните няколко месеца обяснявам на колеги какво точно е това и как работи.А вие си мислете за другите.

167

Анонимен

преди 10 месеца

Колкото повече безработни, толкова по-голяма престъпност...

166

Анонимен

преди 10 месеца

Нека работи вместо хората, те вероятно преди години са искали и забрана за интернет и мобилните телефони, но света се развива и върви напред, кой иска,кой не, технологиите си напредват. Те и много не искат Ел коли,но и те навлизат. Много работа върши тва нещо и хората ще имат повече време да си живеят. За тез, които не се приспособят, кофти.

165

ИТтата обраха надора

преди 10 месеца

програмистите обраха народа - един нормален човек взима средно 1,5х.лева ,докато един програмист средно 7хил лева. И всичко това на гърна на народа. Сега искат да опоскат още ,като внедрят където могат Изкуствен Интелект и да вземат на когото могат работата. Без данъци за програмисти тая държава няма да се оправи.

164

Квартална шмъркалка

преди 10 месеца

Спокойно, ИИ няма да бере ягоди в Англия...

163

Сарказъм Радомирски

преди 10 месеца

Колко може да е опасен "Изкуственият интелект"? Колкото са опасни хората, които ще оправдават собствените си действия с негови "решения".

162

Филмът,

преди 10 месеца

"Аз, роботът" и "Четвъртият закон на роботиката", са много показателни, че на човечеството не е необходим ИИ. Същността на прогреса е в Духовността, а не в безкрайните войни и масовите технологии /които, в по-голямата си част са ненужни/.

161

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки, който иска да живее нормално, да има работа, трябва да е против ИИ, защото ако го има, той ще заеме работните места на хората и те ще са безполезни и ненужни.

160

Анонимен

преди 10 месеца

Изукствения интелект е опасен за цялото човечество.

159

кк

преди 10 месеца

Викам на колега използвай ИИ по бързо е. Той: " Аааа страхм ме е от роботи" ...