29

дедо Ташунко

преди 10 месеца

Вредите са 1000 по-големи от "ползата".

28

Аха,

преди 10 месеца

но не и за списващия статията.Поради тази причина се ражда и феноменалното словосъчетание -внезапна полза

27

лекар

преди 10 месеца

че никотинът реагира с допаминовите рецептори се знае от 20 г. Стара новина

26

Анонимен

преди 10 месеца

Нищо против пушачите, но в статията го изкарват все едно всички трябва да пушат, за да им се подобрят мозъчните функции. Всичко трябва да е с мярка.

25

РЕКЛАМА

преди 10 месеца

ПУШЕТЕ ЗА ЗДРАВЕ ..........КОЙТО ПУШИ ЗЛО НЕ МИСЛИ

24

Анонимен

преди 10 месеца

Успокойте се, уее, СМОУКЪРИ ! Сега малките зелени човечета да не Ви спускат информация, че за здравето на бебета до 2 г е здравословно да седят в задимена стая и да пуфкате дима от цигарите в лицето им , а ? Не го ли знаехте ? Божеее , по цял свят го правят, даже им дават да дъвчат фасове, вместо биберона, във фаса има 120 полезни витамини и пробиотици, действа добре на коремчето , хихииииииии , падааам :)))))

23

Британски учЕн

преди 10 месеца

Когато Франсис Дрейк носи тютюн и др. неща от Америка всички се смеят когато когато запалва лула за да го демонстрира. Когато кралицата го опитва обаче, установява че подтиска главоболието и мигрената от която страда. От тогава става страстна пушачка а всички започват да и подражават, което бързо прави тютюна едно от най-популярните американски култури, внесени в Европа.

22

Юпи хипиии

преди 10 месеца

Тези, които мислят, че има някаква полза от никотина - вземете да пиете белина, както беше съветвал Тръмп , хахахаххахаха :))))

21

God Bless USA

преди 10 месеца

Да живее свободният запад!I support ЕС НАТО САЩ Украйна!*** за Рушия и русоробите в Бг!

20

Анонимен

преди 10 месеца

"Внезапно почина от дълга употреба на внезапната полза!"Дори да има полза за мозъка, вредите са рак, инсулт, инфаркт! То затова не стигаш до деменцията, за това се погрижват другите " ползи". Не, благодаря!

19

Легаризация на Коз а

преди 10 месеца

Марихуаната е забранена в Заддунайката за да им вървят гадните синтетики на чин гетата!При акция бело задържаха само марихуана оранжерии и нито една за амфети и други бок луци сами преценете ЗАЩО?!!!

18

Васил Левски

преди 10 месеца

Русняшкобългарските пробити служби на националният предател Крадеф са за военен трибунал за държавна измяна!Да пушат курац!

17

ДВиБиКонтрабандата

преди 10 месеца

Групости Всичко е лъжа в тая държава!Сега правят реклама на гнусното мутроморие не защото не е замърсено и опасно а защото губят пари!На никой не му пука за здравето на хората!Доказано е ме марихуаната помага за алцхаймер и още хиляди неща обаче е забранена в Заддунайката за да им върви безнеса с гнусните синтетики на ушевите мутрофатмаци!!!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Помагат също и при анемия и при лошо кръвообращение. Отдавна са открити ползите, ама никой не иска да ви ги каже.

15

Анонимен

преди 10 месеца

До коментиращите преди мен, които се впечатляват, че в статията представят отдавна известен факт като новина. Нищо подобно. Тук целта е реклама на новите алтернативи на обикновените цигари. И просто тази реклама е трябвало да се "облече" в подходящ текст. И това са измислили - да пишат за "внезапната" полза от никотина, а вътре са сложили слритото послание "пушете новите тютюневи изделия".

14

Анонимен

преди 10 месеца

"повишава концентрацията към конкретната операция, която се извършва в момента, без да отделя ресурс за странични мозъчни операции." Хе! Сега вече е научно доказано, че пушачите са по-ефективни в работата си и по-интелигентни. Увеличете им заплатите!

13

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съжалявам, че съм ги научил цигарките, само давам пари на вятъра :))) Те са голема мафия тютюнопроизводителите, имат лобита навсякъде :))) България е била тютюнопроизводител номер 1 през 60-те в света, това е голем бизнес :))

12

Хаха

преди 10 месеца

Открили баба си зад трънките...Това го знаем от много години. Пазеше се в тайна, защото пушенето трябваше да се изкарва изцяло вредно. Лекарите винаги са го знаели и си пафкат на воля.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Това е известно много отдавна. Но явно за днес е новост

10

Анонимен

преди 10 месеца

До Има полза. От всичко има полза. Проблемът само е в това тая полза колко вреда ще нанесе.