116

КГБ

преди 1 година

Обещаваме да ударим едно рамо на украинците след 12 .07 в борбата им с царска Русия ,нали джуджето оня ден каза ,че бил реално цар.

115

Мухаха

преди 1 година

Окраинския напредък на Контраофанзивата е Класика в жанра . Като в танца танго ... една стъпка напред ... две назад ... Та затова ДНЕС има по-малко напредък от колкото в първите дни ... и се очаква по-малко или никакъв през следващата седмица .

114

пуйката на Холмс

преди 1 година

Аз пък си мислех,че и преди този век слабите места се установяват от сателити.Явно се прави новъведение като се връщат във времето,когато нямаше кво да хвърчи в небето.

113

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117 бавно и методично си отвори телеграм и после пиши глупости- Само за днес -Калибри, шамари и то такива, че укрите изоставиха позиции в запорожието...

112

Bad Face

преди 1 година

Украинското контраофанзива в покрайнините на Артьомовск се провали напълно за няколко часа. За няколко часа руските военни победиха силите на въоръжените сили на Украйна, които около месец се опитваха да овладеят фланговете на града, като напълно възстановиха контрола над територията, която е щурмуван от украинските войски.

111

Анонимен

преди 1 година

Е толкова бавно,че още са у царевица и няма мърдане от там.

110

Христо Христов

преди 1 година

Важното е мобилизираните от Лвов и Виница да бъдат унищожени.

109

Анонимен

преди 1 година

търгува ли се с органи от украинска страна питаха бабите в автобуса? Или си измислят.

108

Анонимен

преди 1 година

Дайте им още танкове Лепарди и Брадли,много ги харесват руснаците - по 10 ги млатят на ден..

107

Хе хе

преди 1 година

Помним думите на Зеленский: "Сдавате Бахмут нихто не Буде". Преди него беше Мариупол. Скоро ще са Херсон и Одеса, а след тях Харков. Западна Украйна в Полша. Източна в Русия. Остатъкът - разоръжен, без излаз на море и буферна зона НАТО - Русия.

106

Анонимен

преди 1 година

До 121 Добре само дето украинците направиха до началото на 2023г 700к мобилизация и нищо не могат да направят нали.Още колко им трябват?

105

Анонимен

преди 1 година

горедолу 5 блатно ,ор,ка, за 3 Украинци и то последните са в настъпление пък ва,,тата да вярва на гнома само до добро ги изведе со сега на 498 ден от двуседми4ното им ходене до ламанша

104

Анонимен

преди 1 година

Пригожин го каза на видеото преди опита за преврат, че руските загуби са в пъти.... повече от украинските. Така, че Украйна няма смисъл да бърза.

103

генерал смърт

преди 1 година

бая добре си върви като се има в предвит вражото .. авио превъсходство... и тоновете мини от ссср времето ОСНОВНАТ защита на ва,,та,,та дето 50 години са ги дялали ... рано или късно ще прережат жп линията захранваща крим по суша Главната цел и ще хванат кримския мост в обсега на дългобойните си системи Второстепената ... пък ако излязат и на Азовско море Бонос ...ПП костя копейкин е ГЕЙ

102

Анонимен

преди 1 година

Е толкова бавно,че пак се налага могилизация в Украйна.За две ниви с царевица си изтрепаха още от армията и западната техника се запали нещо и гори като кибрит.

101

Анонимен

преди 1 година

Горката Украйна! Като наивна жена, оставила семейство и тръгнала след богат господин.

100

Анонимен

преди 1 година

Сега е момента българския регион да обяви самостоятелност и да стане независим от Украйна.

99

Анонимен

преди 1 година

Контранастъплението до момента е като марш на място

98

РАВНОСМЕТКА?

преди 1 година

"Украинската контраофанзива се развива по-бавно от очакваното, но е рано за оценки" - ВЕРОЯТНО САМО СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА, ВЕЧЕ ЩЕ КЪСНО. / / / "Пентагонът: Руските войски са се окопали много по-добре, отколкото се е смятало" - ОСЕМ ГОДИНИ УКРАЙНА ПОДГОТВЯ БУНКЕРИ И НЕПРОБИВАЕМИ ЗАЩИТНИ ЛИНИИ ПО НАТОВКИ СТАНДАРТИ. СЕГА И РУСИЯ ПОКАЗА, ЧЕ ЗНАЕ КАК ДА ИЗГРАДИ СОЛИДНА ОТБРАНИТЕЛНА ЛИНИЯ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА. НО НЕКА НЕ ПОДЦЕНЯВАМЕ ВСИ - ВСЕ ОЩЕ РАЗПОЛАГАТ СЪС СОЛИДЕН РЕСУРС ОТ ТЕХНИКА И ЖИВА СИЛА.

97

Анонимен

преди 1 година

А какво става с членството на Украйна в НАТО?