39

...

преди 1 година

Не се отменят резервации, защото не са направени. Яжте си арматурата и бетона.

38

doc

преди 1 година

Много патриоти, много нещо. Бият се в гърдите, ***, ***. Без сами да са видели са готови да оцапат всичко. Това умрели крави, радиация. Морето е идеално чисто и има доста туристи. Жалко за такива плямпащи, гърците и турците само това чакат.

37

Анонимен

преди 1 година

Вчера минах покрай морето, плуват само умрели крави и живи овце.

36

Спас

преди 1 година

Пишат келски комплексари.Не са били ни в Гърция ни на нашето море.Имат само милиспомени от соца и от бунгалата заводски.Все още си обичат мързела и мизерията.

35

Анонимен

преди 1 година

Елате у бас ще лежите до украински крави

34

Анонимен

преди 1 година

До 30 - ще ядеш лелиния Джекин патък тогава...

33

Анонимен

преди 1 година

Ден година храни бе ей туристити!

32

Анонимен

преди 1 година

След Чернобил също нямаше опасност, след Косово също.

31

Анонимен

преди 1 година

Професора ако може да обясни защо на родното Черноморие е по-скъпо отколкото в Гърция.

30

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие за море пишете.

29

Аха

преди 1 година

Влезте и се мийте в тая септична яма и не ни занимавайте повече ние знаем къде да почиваме. Нямам нищо против морето ни това си имаме и това е, не е нито егейско нито средиземно море. Проблемът не е в морето а цените на "хотелите" които се сравняват с Майорка и Ибиса. Затова не идват хората не за друго

28

Бил Гейтс

преди 1 година

Радвам се че голяма част от българите са овце. Търпят ли търпят. Избират си хубави бизнесмени за управляващи и правят всичко лесно и достъпно за инвеститори като мен. Тази година ще построя фабрика и развъдник за комари , които когато заразяват хора да ги предпазват от някои болести. (А може да помогнат и за появата на други) Благодаря ви че избирате такива бизнесмени за ваши вождове , вървете към демокрацията и гребете с шепи. скоро ще инвестирам в фабрика за продажба на въздух. Поздрави Бил.

27

Алекс

преди 1 година

Верваме,верваме и отиваме в Гърция.

26

Един Българин

преди 1 година

Друг проблем е че някои мутроконцесионери не чистят плажа всяка вечер, а някои общини не чистят курортите. Ресторантьорите пък си мислят как да ме накарат да си взимам риба от рибния пазар и да я готвим, от което се губи чара на морето. Не е нормално и там да вдигате с по 25% всяка година и да искате хората да идват при вас без лютеница и хляб... Никакви разходи не са ви вдигнали че дажв компенсации ви гласуваха. Просто манекенките искат ново Бентли, а ние не можем да ви го купим вече...

25

Един Българин

преди 1 година

Сега съм на южното и водата наистина е кристал като всяка година по това време. Днес е направо прекрасно водата е около 23-24 градуса, но проблемът не е в чистотата , а в цените. Това е причината да нямате резервации включително от мен. Шефът каза никаква инфлация няма - няма да вдигам заплати, а вие вдигат всяка година с 25%, рвсторантите също. Е, как да има резервации?

24

Анонимен

преди 1 година

Поне хубавото е ме няма руснаци

23

Анонимен

преди 1 година

Това го кажете на заблудени западняци, ние сме ви сърбали попарата.

22

Анонимен

преди 1 година

Дори само заради укрите не бих стъпил на Бетономорието.

21

Анонимен

преди 1 година

Заглавието комбинира две лъжи в една по-голяма.

20

МОРСКИТЕ ТЪРГАШИ

преди 1 година

Когато се чуе че ще им вдигат данъци/връщат голямото ДДС реват че е много лошо няма туристи и са много зле, та белким им се размине. Когато обаче вследствие на техните приказки хората у нас си кажат, че защо да ходим там, когато другите го избягват, морските заобясняват как всичко било идеално и хотелите били пълни. А за цени не обелват и дума, докато ни облъчиха, че навсякъде навън вече било по-скъпо. Кога да им се вярва? Когато няма доверие - все едно няма нищо !!! Сбогом Бетономорие !