52

до 50

преди 1 година

До АнонименДа хората се радват когато на безотговорни шофьори се отнема правото да убиват .и не виждам защо пък не.

51

до 51

преди 1 година

Значи си ок да дойда през нощта у вас, да ти пръсна тиквата и да изплющя сина ти, защото не бива да ни се отнема правото да сме изверги? Нормален човек не би карал кола пиян, наже и на половин бира не би седнал зад волана, освен ако не е някаква ситуация на живот и смърт, а за такива законът е предвидил изключение.

50

хахах

преди 1 година

До Пенсионерако с това си е изкарвал хляба значи би трябвало да е наясно какви са правилата, ако ги нарушава не е за тази работа и да се преквалифицира да троши камъни

49

Австралиец

преди 1 година

До ПенсионерЩом има семейство и ги храни с тази работа, трябва да мисли преди да седне зад волана ,а не да се кефи и чувства безнаказан! Ще видите резултатите за по-малко от година !

48

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам защо хората се радват, когато им се отнемат права, но им е обяснено как това уж не ги касае, уж засяга само други, уж по някакъв начин лоши хора. Предали сте се изцяло в ръцете на държавата, тя да ви наказва, тя да ви пази, тя да раздава справедливост. Истината е, тези които прявят зло трябва да знаят, че другите са в пълно право да въздадат справедливост върху тях, независимо какво пише в някакъв закон

47

А в БГ-то

преди 1 година

нар..маните уб..ици полицията ги пази

46

От хората

преди 1 година

Стига бе.Това не е демокрация. Е,сега техните джигити да идват в България, ще станем повече народ.

45

Рамбооо

преди 1 година

Браво Италия ........ Така се защитава човешкия живот....

44

до Пенсионер

преди 1 година

Ами като храни семейство да мисли с главата си. Тук първо се действа,а след това се мисли,дори и животните мислят.

43

Анонимен

преди 1 година

Ами хората си имат съдебна система,а тази *** си има слуги на мафията.

42

Пенсионер

преди 1 година

Отнемане на книжката за винаги е като да убиеш човека.Година , две , пет може, но не и за винаги. Ами ако човека е професионален шофьор и с това храни семейството си , КАТ дали ще го издържа ?

41

Анонимен

преди 1 година

"Тук също има хора с взети книжки, ами познайте продължават да си карат без книжка и вече няма какво да им вземат" - Винаги има какво да им вземат. В Гърция например на такива хубавци директно им взимат МПС-тата и ги карат в пункта за скрап.

40

BMW батка ТОП

преди 1 година

Слава богу тука не е Италия и хората не са жабари. Тука се уважават хората с пара, ако те преценят ще си карат и с 300 а тие по бедните си гледайте сериалчето по бтвито и не се обаждайте

39

Анонимен

преди 1 година

Тук също има хора с взети книжки, ами познайте продължават да си карат без книжка и вече няма какво да им вземат.

38

Анонимен

преди 1 година

Това не е нормално голяма работа дигнал някой 259 в центъра на софия кой знае какно толкова. Аман от цървулковци, еми дали сме пара за коли ще караме бе

37

Бай Дрън

преди 1 година

Аман от филтри, единия от които е нарицателното за Ислямска държава, съвпадаща с българска думичка.

36

Бай Дрън

преди 1 година

Проблемът на всички тия увеличени наказания е, рискът от грешка. И ако сгрешат да те глобят 1000 лева или да ти вземат книжката за година, *** дойди. Но ако те изкарат рецидивист, а ти не си и ти вземат книжката, това е недопустимо. Тук дори е възможно да се спретне номер на някой. Затова лично аз съм против крайни наказания като отнемане завинаги на някакво право или смърт о наказание.

35

Анонимен

преди 1 година

Снощи едно *** с тротинетка спокойно си мина на абсолютно червено пред мен с 25 км/ч по "Стамболийски", докато аз се приближавах на абсолютно зелено към булеварда по ул."Одрин". Добре, че карах бавно. Можеше да съм се засилил да гоня светофара. Сигурно трябваше да го догоня и да го изнасиля, ама бях уморен и ме мързеше. Другият път някой с по-лош късмет ще го убие.

34

Анонимен

преди 1 година

Съсипаха го тоя свят тцтцтц. Наще пък ако не го приложат това още догодина на, за забрани и ограничения сме доста чевръсти само и само да не си оправим инфраструктурата. Тука обаче предричам и друг ефект. Ще се увеличи използването на алкохол и наркотици и все повече добри хора ще се върнат към градския транспорт и ходенето пеш :)

33

Анонимен

преди 1 година

Най мафиотската държава в Европа ли ще давате за пример?