35

Анонимен

преди 1 година

Вовата се е съгласил да изстреля посейдончетата и Пирожката се е кротнал. Сега военно положение, пълна мобилизация и скоро Червената армия в Берлин.

34

Анонимен

преди 1 година

Вагнер приключи. Пригожин заминава за Беларус. Засега ще се крие там, но кат се сетиш как оперират руските служби, едва ли ще е живее много дълго.

33

Анонимен

преди 1 година

Съобщиха, че след преговори с Лукашенко, Пригожин е взел решение да прекрати похода към Москва и да се върне на позициите си. Не трябвало да има кръвопролития в Русия.

32

Анонимен

преди 1 година

тоя Пригожин май се продал на Зеления и ФАЩ

31

Историк

преди 1 година

Обещаваш свобода на затворниците,ако се бият на фронта ,ама после вместо свобода пак ги връщаш в пандиза до следващия път,обвиняваш ги в нещо например.Най-добре би било в държавна измама.Така ги поставяшТипична КГБеиска игричка

30

Анонимен

преди 1 година

Казачокът е на мода

29

Анонимен

преди 1 година

Абсурдна ситуация.Все пак не вярвам,че Пригожин е изперкал дотолкова,че ще тръгне насериозно срещу Москва с 25 000 бивши престъпници-затворници.Има някакъв план тука.Дали пък не са намислили да ги утилизират тия 25 000 бивши затворници вместо да ги правят на герои.

28

Анонимен

преди 1 година

Току що съобщиха, че Пригожин е убит. Застрелян е от вагнеровците си. В челото с 3 куршума, както се разстрелват предателите.

27

Анонимен

преди 1 година

САЩ направиха Майдана в Украйна с по 5 милиона долара на ден. Колко ли милиона плащат, за да има Майдан и в Русия? Може би 50 или 100 милиона долара на ден ...

26

Анонимен

преди 1 година

И революцията през 1917 така започна ,никой не вземаше на сериозно бандите от крадливи комунисти ,а тс каква станаа!

25

_-_-

преди 1 година

Колко ли гущера му дадоха на тоя ***?

24

Анонимен

преди 1 година

Този е ходещ труп!

23

Стефан Цанев

преди 1 година

Мръсни комунисти да *** гадове долни ,40 г трябваше до един да ви изтрепят......то скоро ще стане ....

22

Отец Петър

преди 1 година

Само на Господ да се молят ,той ще спаси Русия.Анатема на тези безбожници....

21

До Bg

преди 1 година

Няма такова нещо като руснак срещу руснак.Има набожен суеверен Скот - белогвардеец и гражданин на НРБ или СССР свободен уверен в себе си и науката кого и с какво сравняваш.

20

бг

преди 1 година

Разни бг *** пишат глупости !!! Руснаците няма да воюват срещу Вагнер, които воюваха за тях !!! Вагнер не стреля срещу руснаци !!! Руснаците знаят за всичката корупция либерализъм и предателство на Путиновците, които опозираха Русия и армията й. За всичко си има разплата и военните няма да пазят престъпници, които всички натед обявяват за такива и греховете си обявяват за такива. Путин е слабак, който не може собствените си кръгове да разчисти, не може един патриарх да свали за грехове !!!

19

хаха

преди 1 година

а медведев като чул какво е казал пригожин сложил памперс :)

18

Анонимен

преди 1 година

Поръчал съм огромно количество пуканки и гледам с удоволствие по всички социални мрежи и медии как мypзилките се пукат през гърба, мноо яко ))))))))

17

Red hardliner

преди 1 година

Абсурдна ситуация.Все пак не вярвам,че Пригожин е изперкал дотолкова,че ще тръгне насериозно срещу Москва с 25009 бивши престъпници-затворници.Има някакъв план тука.Като Пунта Марата на ЧЕКМЕДЖЕТО.Дали пък не са намислили да ги утилизират тия 25000 бивши затворници вместо да ги правят на герои

16

Bg

преди 1 година

Провеждат операции какви ?!? Операция по изнасяне на парите и ценностите и купуване на билети за Дубай ли ??? Пожелавам на Пригожин да ги декорумпира, делъжеризира и да им въздаде по делата, който каквото заслужава !!! Никой руснак да не стреля по руснак !!! Нека си платят коримпираните началници виновни за всичко !!!