51

Тихомир

преди 1 година

Значи кщогя 3-4 мангодая опозорят портрет на Левски или Българското знаме - почти няма проблем. А сега - може и в Белене да ги пратим??? Що за критерий.

50

Анонимен

преди 1 година

За развяване на украински знамена в България включително от държавната администрация не само че няма наказания ами поощтрения а това си е родоотстъпничество. Не виждам някой в Украйна или украинците в България да развяват български знамена въпреки че бг. правителството ги издържа.

49

Анонимен

преди 1 година

Браво на героя запалил знамето на терориста и крадеца нато!

48

АРЧИ

преди 1 година

Знаме на терористична организация трябва да се пали и да се забрани със закон

47

В.

преди 1 година

Редно е първа да проверят източника!

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 - Амин!

45

Анонимен

преди 1 година

СКОРО ЦЯЛОТО НАТО ЩЕ ИЗГОРИ

44

Натовеца

преди 1 година

имаме и в телеграм ***/realvirtuozzo

43

Натовеца

преди 1 година

Който иска да гледа как клипчето да заповяда в канала ми в тикток @Virtuozzoreal или канала ми в тубата Virtuozzo !Благодаря на всички за подкрепата ,чакам прокуратурата и данс да ме пратят в Гуантанамо сега :) За мен няма по-голяма чест да се опълча срещу съвременият фашизъм !Искрено вас Николай Ангелов (Virtuozzo ) от ПЛовдив !

42

Натовеца

преди 1 година

AЗ БЯХ аз съм съм човека който изгори и поруга синият натовски *** Николай Ангелов ,чак днес.бг ме отрази :) Който иска да гледа отговора ми в канала ми в тубата Virrtuozzo и в тиктока @virtuozzoreal ! Сега има малко неточности парцала на нато го поругах и изгорих преди месец и изпратих видеото на всички медии и на атлантическият съвет !Те чак сега ме отразяват !Даже се притесних ,че няма да ми обърнат внимание !Не съжалвам за нищо заставам гордо зад действията си и ще го направя пак !

41

смешни

преди 1 година

паметници да трошим можем знамена на нато не можем,то ако бяха изгорили Българското нямаше да се вдигне толкова шум

40

Помнещ

преди 1 година

Това че днес,се " горят знамена" на НАТО в България,мен лично Не Ме изненадва! Защо ли? Защото много българи,и до днес Не знаят,как аджеба,се пръкнахме и Ние там! В този военен Американски блок,Главните виновници са 2 ***! Петър Стоянов като президент и Стефан Софиянски като служебен премиер! Самостоятелно " решение" да подадат " молба" за там! Без референдум или " политическо решение" на държавата! Така че,несъгласните че " членуеме" там днес,могат Лично,да ги попитат Защо? Кое налагаше това ??

39

Анонимен

преди 1 година

С това ли се занимава прокуратурата ??? Значи нямаме прокуратура . Кога ще отидат до Банкя тия ? Никога ли ?

38

НАТО

преди 1 година

До 39 Ей социопат взимай си лекарствата

37

Анонимен

преди 1 година

Какво е "нато" че има "знаме" и това "знаме" е защитено от каквито и да е закони? Ако изгориш "знаме" с хомодъга, това също ли ще е "хулиганство"? А В СЪЩАТА ДЪРЖАВА - ЗА УыБИЙСТВО -ПЕТ ГОДИНИ ааа гонете истинските престъпници дето изгорили "знаме" на "нато"

36

Анонимен

преди 1 година

И що бре? Та това е Необяснима " любов" към " НАТО"!! -:)Предполагам,че Доста българи Биха Го направили! Жалкото е,че Нямат достъп,До този Дом " отрязък" от ПЛАТ! Сещате се какво бих написал,но " системата" ще го " отрази" като звездички!-:)))) Браво на този Българин!

35

Ще

преди 1 година

го палят не ами... Даже направо в центъра на София пред президентството да го запалят! И то не само едно, а всички натвски знамена да се изгорят! Сатани!

34

Анонимен

преди 1 година

А кога ще се самосезира прокуратурата за златото ни, което изнася Канада с години?

33

Това не е

преди 1 година

престъпление!!! Кога ще се самосезирате за кюлчетата, за големите кражби, убийства .... Бедната България я яхат само за да я използват като територия и младите да работят за богатите на запад.

32

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

До АнонимеН СКРИИ СЕ БЕ АМЕРИКАНСКА ***.