30

Анонимен

преди 11 месеца

ами както с тавана на дълга, да вдигнат и тавана за затлъстяване и повечето китове ще изчезнат.

29

Анонимен

преди 1 година

Колко от младите като влезнат в магазина си взимат боб,леща и грах. На всеки му текат лигите по пица,картофи и пържоли. Няма как да се получат нещата тогава ако не тренираш. Но все пак в България дебелите не са чак такъв процент. Все още им готвят поколението отраснало с истинската храна. Като си отидат и те да му мислят

28

Анонимен

преди 1 година

Ставаме както навсякъде на запад - става все по скъпо и непосилно да храниш детето си с натурална храна, полуфабрикатите пълни със захар са евтини и достъпни. Става все по скъпо и непосилно да го водиш да спортува -за всичко се плаща, трябва да пътуваш с кола или транспорт да го водиш и прибираш,а в голяма част от случаите плащаш за някаква половинчата тренировка от която няма голяма полза. Децата са свикнали да получават ВСИЧКО КОЕТО ПОИСКАТ ВЕДНАГА, без труд и усилия -ето за това стават по 100

27

Анонимен

преди 1 година

И българите са тръгнали по тоя път. За съжаление вече има все по-дебели хора и дебели малки деца.

26

Топчо

преди 1 година

Аз лично преди 5 години спрях кока-колата и 10 кг за два месеца стопих. Десерти, ако аз или някой от семейството е направил. Пилешко ям само, ако съм го видял живо преди това. Никакви ваксини също..

25

Demonaz

преди 1 година

И какво да направим,че но гарите са дебели в америка? Там пишат ли за проблемите на България?

24

до 22

преди 1 година

Така е. В цената на една дреха се включват всички операции по веригата: от добив на суровината, нейната преработка, транспорт, дизайн, кроене, рязане, всеки шев поотделно, зачистване, подгъв, опаковка, етикетиране, окачествяване, пак трансоирт, продажба на едро, продажба на дребно....

23

Анонимен

преди 1 година

"изглеждат странни" Да! Бурените винаги са по-устойчиви, по-лесно се разможават и заглушават културните растения. Така и при човека, иска се характер, за да не те отнесе помията.

22

Анонимен

преди 1 година

До ЧичоАдолфичичоСталинВ затворите често мъжете наблягат на тренировките и също някой почват и да четат. Имат много свободно време там и хората развиват себе си.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20Реално се получава че една тениска струва 26 лева независимо от размера на тениската. За малък размер тениска отива малко плат а за голям размер тениска отива много плат но цената е една и съща за всички размери. Според мен в цената се включват и разходите за направата на големите размери тениски

20

Анонимен

преди 1 година

На децата е трудно да им обясниш че всякаквите снаксове и газирани напитки са вредни и особено когато "всички" го правят, а те да изглеждат странни

19

Анонимен

преди 1 година

Дебелите хора са по-изгодни за икономиката. Консумират повече. не само храна, но и лекарства, всички предмети, с които са обкръжени изисйват повече материал и по -бързо се скапват. Това са хора по-самодоволни, по-малко разсъдливи, по-лесно се водят за носа, зашото са лениви в общия смисъл, с ленив мозък.

18

Анонимен

преди 1 година

На снимката - дебели жени. В текста -примери за дебели мъже.

17

Анонимен

преди 1 година

Най-обичам някоя докато хуа пица на парче и баничка да обяснява как й е бавен метаболизма.

16

Анонимен

преди 1 година

Като видиш стройна красива девойка онемяваш, но ако видиш пълна жена просто махаш с ръка и е забравяш :)))

15

Хайде, хайде

преди 1 година

Просто сме под влияние на старгръцката представа за красиво и здраво тяло. Виж, на изток нещата са съвсем различни. Там старогръцките шампиони ще възприемат като гърчави. А добре оформено коремче и големи зачервени бузки са признак на благоденствие, здраве и красота. И впрочем, сумистите въобще не живеят по кратко от останалите хора.

14

ЧичоАдолфичичоСталин

преди 1 година

Са доказали , че нито гени, нито хормонален дисбаланс не предизвикват затлъстяване , доказателството .концлагерите . Може да звучи вулгарно , не съм видял снимка на дебел затворник там . А на затлъстелите деца , трябва да се търси отговорност на родителите им .

13

Анонимен

преди 1 година

Самата храна вече е изкуствена, не е натурална в повечето случаи :)))Аз не ги обвинявам, че са станали дебели, просто немат култура за хранене, което не е срамно, но една жена ако е пълна отблъсква мъжете, това е истината :))

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10Клиновете правят така че и малкото дупе да изглежда поне средно.Аз съм мъж и като спортувам нося клин и дупето ми става доста голямо като облека клина.

11

Анонимен

преди 1 година

Всичко е математика - плюс и минус. Баниците, саламите и шоколадите са плюс, ходенето, тичането, работата са минус.