52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8. Един фут е около 30 см. Значи съществата са били около 2,40 - 3 метра високи според описанието. По принцип при превод на мерни единици е хубаво да се превежда в разбираемата за целевия език мерна единица (см / м за България) и например може да се сложи в скоби и бележка под линия оригиналът.

51

Анонимен

преди 1 година

След ковид и Украйна, най-накрая дойде техния ред.

50

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност са ТЕ. Онзи ден някой беше напил кpaвата ми с мастика. Това не е дело на естествен или изкуствен интелект, а на свръхинтелект неподвластен на нормалните земни разбирания.

49

МОЖЕБИ СА ТЕ????????

преди 1 година

? ? ?! ? ! ?! !? !?

48

Deep Zone

преди 1 година

"Shipping back pieces to hangar, to slowly put it together,to find new weapon technology and maybe answer how to live forever":)

47

Анонимен

преди 1 година

Проверихте ли щателно НЛО-то за надписи на кирилица.

46

Георги

преди 1 година

Видеото е от 1ви Май, само преди 40 дни.........Вече сигурно са ни превзели иноземците докато стигне новината до нас - Ц Ц Ц 40дни разлика. Бляк!

45

Анонимен

преди 1 година

Вече сме в ерата на HD камери и кво ли не, обаче извънземни и НЛО задължително се снимат с няква стара нокия от 2000-те

44

Последните времена

преди 1 година

Демони - паднали ангели

43

Пич

преди 1 година

Тия са засекли роми от гр. Левски в двора им.

42

Шегобиец

преди 1 година

Рептилите са дошли да помогнат на своите роднини, че изпускат властта над планетата :)

41

Люк Скаймокър

преди 1 година

Нищо подобно, Митьо Очите и Ахмед Доган си джиткат летящата чиния на Доган, и понеже се наливат с много бира, слизат да изтoчват бойлера по хорските дворове!

40

Люси мамбата

преди 1 година

Зелени зелени ама колко им са големи? За мамбите питам

39

Анонимен

преди 1 година

До до 25 - Ок. И какво от това? Просот означава, че има далеч овече работна ръка, далеч по-нисък сатднарт и далеч по-малка нужда от гормни средства за социални програми.

38

Анонимен

преди 1 година

"В задния ми двор.:D:D:D ХАХАХАХА

37

Анонимен

преди 1 година

Новината е леко стара, защото клипът се върти от няколко дни в интернет. По спомен говорят за "високо 8 фута зелено същество" излязло от НЛО. Чудно ми е колко дни ще отнеме да се пусне тук новината, че днес официално привикват Тръмп за секретните документи, които са намерени при него, и реакцията на републиканците, че за корупция няма пипнат един човек, не се разследва защо инстаграм промотира педофилско съдържание(скандал от вчера), но за първи път в историята се арестува кандидат за президент

36

Неконспиративна

преди 1 година

Мъск и Безос печелят разбира се. Същото се случваше и преди десетилетия, когато имаше космическа надпревара, това не е конспиративна теория. Тогава пак много се говореше за извънземни за да може правителството на САЩ да каже, вижте, трябва да отделяме много пари за космически изследвания. И тогава имаше гладуващи в САЩ и сега има, разликата е в основните играчи, които движат тия настроения. Преди беше правителството, сега са няколко човека с 1 трилион парици в джоба, които са алчни за още.

35

Бай Чеп

преди 1 година

Снимката обяснява всичко. След като излезеш от бара и тръгнеш към дома, старателно измервайки ширината на улицата на зиг-заг, към теб с бясна скорост се задава стълб светещ ярко. Стълбът се блъска в теб здраво и виждаш ярка светлина (в повечето случаи наподобяваща на кръжащи около главата ти звезди). Когато заслепяването и болката попреминат, вдигаш глава и виждаш летяща чиния.

34

Щерю

преди 1 година

- Да, да и извънземните държали в ръце свитъци от Тората, говорели на иврит, и викали: - Слава на Израел!

33

Неконспиративна

преди 1 година

Зад тези глупости вече не стои правителството на САЩ. Теориите за извънземни са завъртяни щото Мъск, Безос и още няколко милиардера плащат. А защо го правят?! Отговора е много ***, космическите бизнеси на Мъск и Безос не са пазарни, за да се движат трябват пари от правителството и затова сега се създават филми, предавания, НПО-та, слухове и т.н. за да се отвлича вниманието на обществото, което ще спомогне за наливането на държавна пара в космически изследвания. Кой печели от това?!