100

Кат

преди 10 месеца

сега е момента да подхванете пак историята, защото другата седмица ще има специално заседание в американския конгрес, в който ще говорят различни whistleblowers.

99

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли защо има тн руски Кинжали, и те крадат извънзимна технология и не спазват авторските права.

98

Анонимен

преди 1 година

E, защо пък трябва да ги казват ако имат тайни.

97

Начи, първо как така

преди 1 година

информация и изследване на НЛО има само в САЩ и Великобритания? Тия извънземни толкова прости ли са да идат при най-корумпираните човешки същества? Не ходят в Индия, Китай за разнообразие да идат при аборигените в Австралия - все пак са най-старият човешки вид на планетата. И второ, посред ковид "пандемията" излезе теза, че ако ковида се провали като средство за контрол ще започнат да ни баламосват с извънземни. Не вярвах тогава, но като гледам отчаянието на САЩ не се знае до къде ще стигне.

96

Надат се на

преди 1 година

преимущество, ама пущините не си дават технологиите.

95

Анонимен

преди 1 година

Абе как са все по Щатите тия извънземни? То съвсем като по холивудски. Как па не дойдоха веднъж у Полски Тръмбеж или Африка или Азия.

94

11

преди 1 година

"офицер с възможно най-силния морален компас" ----- МБУАХХХ ХАХАХААХА! ПОТРЕСЕН СЪМ!

93

Олимпий Панов

преди 1 година

Само кътните ми зъби непокътнати!

92

В грешка си баце...

преди 1 година

До Близко бъдеще! .... Никой не напира да хди в Зона 51 защото там няма нищо ... Значи викаш САЩ разполагат с извънземни технологии ... ама не могат да стигнат дори до Луната и се возиха като туристи на руските криви ракети няколко десетилетия , а сега един южноафрикански енженер им урежда полетите .... А относно "мощната" американска армия .... в момента е пълна с ЛГБТИ меки китки /47%/ , чееерни и латиноси с криминално минало... провери военните медии в САЩ и ще се увериш колко са ЗЛЕ ....

91

Близко бъдеще!

преди 1 година

Враговете на Свободния свят никога не могат да проникнат в зона 51-пустинята в щата Невада, където Пентагонът разработва космически оръжия с извънземни технологии.Светът ще научи за военната мощ на Америка едва след натискането на ядрения бутон от руснаците, когато примитивна Рус ще изчезне от лицето на Земята.

90

до 98

преди 1 година

Краварите и да ги имат не могат да ги използват, те още в космоса ракети пращат трудно...гърмят още при излитането, не очаквай от тях толкова акъл

89

Анонимен

преди 1 година

Ако имаха такива технологии щяха да унищожат Русия..

88

Елена Христова

преди 1 година

И кво от тва? Като им трябват 4 ядрени бойни глави от майка Русия и приключват

87

Анонимен

преди 1 година

Като прочетох "нечовешки кораби" и ми стана ясно, че някой е превеждал с нечовешкия си зaдник. Извънземни кораби е приетата фраза в България. Нечовешки като се каже, се подразбира "много добре направен", "страхотен".Уважавайте професията си и времето на потребителя, приятели от днес, за да ви има и утре.

86

Анонимен

преди 1 година

Сега ще почнат да обучават украинци да ги пилотират и ще ги пращат директно за украта. Там ще се пригодят идеално.

85

Мишо

преди 1 година

А аз имам градина с домати и краставици.

84

Доктор Ху

преди 1 година

дошли значи гади.ните, излезли от летящата чиния или чайник... Поогледали земята и държавите и се замислили:Брато има ли интелигентен живот на континентите на тази планета? Понеже морските и океанските същества са си доста интелигентни, убиват само за храна, а тия по континентите не е ясно защо се избиват един друг но не се ядат после???

83

От пернишко

преди 1 година

Извън Земен съм.

82

Анонимен

преди 1 година

Имат да , освен това следите от самолетите са химикали с които пръскат човечеството, имат оръжие което предизвиква земетресение, управлява се от илюминати , да не забравяме че и земята е плоска - моля ако съм изпуснал някоя добре прикрита 'истина' някой да допълни списъка

81

ДаСкопимСкотаПаситто

преди 1 година

Аз мисля,че това се дължи на токсините в глЪвЪтЪ на някои кравари, отделяни от настанилите се там пара зи ти. Дрогата също не е за пренебрегване.Говедалете ако имаха подобна технология/извънземни кораби/, добили позорната си слава на Терорист 1, отдавна да да бастисали с тях всичко живо по Земята.