112

до Паню Баирски

преди 1 година

Щото пък ДенкоФФ е продобил научните си титли като е заявявал колко обича Запада ли?!?Много сте жалки като обвинявате противниците си на комунисти и русофили,тези клишета вече 30 г. се изтъркаха,но явно нямате капацитет за нещо ново....

111

Така

преди 1 година

Тоя ако е академик, аз съм марсианец.

110

sd

преди 1 година

Руските изчадия беснеят! Само избора на Тагарев за министър да беше - пак си струва! Да дават руските тенекии на Украина, ако стават за нещо! Всичко за Украйна! Всичко за победата над недоимперията! Слава на ВСУ!

109

Анонимен

преди 1 година

Служебното правителство не беше на Радев.

108

Алооо

преди 1 година

До 107. Защо пропускаш, че Тагарев е учил през 1994 г. в Командно-щабния колеж на ВВС на САЩ?!

107

Разочарован

преди 1 година

Румен Радев много ми падна в очите! Съжалявам, че гласувах два пъти за него. Той явно е бил лицемерен докато го изберат за втори мандат, а сега показа истинското си лице, защото няма какво да губи и няма право на трети мандат.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107 има такива - примерно генерал Радев, когото ти в други постове оплюваш без да се замислиш. Ако той не ти харесва, кой ще ти хареса???

105

Питанката

преди 1 година

Каква приемственост от министри със зелени чорапи?

104

Анонимен

преди 1 година

Знаех, че Радев е зле, но чак пък толкова... Военен когато му взимат власта, да се държи, като малко сърдито дете, когато му взимат играчката!?!? Супер много се изложи и издаде!!!!!

103

Анонимен

преди 1 година

Ами ако правителството не беше одобрено? Как така ги е уволнил предварително.

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, к.95 Оставете го Тагарев - той е остатък или *** от миналото, бивш курсант в руската военно-въздушна академия "Жуковски", професор по ремонти на системи на военните самолети от сериите МИГ 17-29 и СУ 19-25 от 70-80 години на миналия век! Решил на стари години,когато повечето хора вече стават склерита, да се пише военен спец! Абе хора, вече 33 години изминаха, няма ли военни завършили в САЩ, Англия, Германия, Франция,та използвате такива рептилии от миналия век за военни министри

101

Край

преди 1 година

Доде има кабапчета от пилешки клюонве и свински кожи и бира от 2 лв за 2 литра - тоя народ няма да ви бие. Свършат ли обаче ще цвърчите на скарата барабар Дебелото Делянче.

100

Анонимен

преди 1 година

Тия са в едно гърне

99

Анонимен

преди 1 година

Че защо ще скачаш на Донев и президента, г-н академик, нали вие на среднощното заседание декларирахте, че ще упражните масова смяна на всички предишни? Хората се изплашиха и предварително напуснаха. Сега назначавайте своите си хора, no problems! Теренът е разчистен!

98

Анонимен

преди 1 година

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ГЕШЕВ ВНЕСЕ НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО "БАРСЕЛОНАГЕЙТ" СРЕЩУ БОЙКО БОРИСОВ И ПРАНЕТО НА ПАРИ! ЗАКОВАН Е С "ЧЕРНИЯ СИ СЧЕТОВОДИТЕЛ" И БЕЙЗАД!

97

Анонимен

преди 1 година

ЗАПОМНЕТЕ ИМЕНАТА НА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИЦИ, ГЛАСУВАЛИ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО НА МАФИОТИ И ПРЕДАТЕЛИ, И ПРОСТИ ***.И ОТ "СИЦИЛИЕВАТА ДОЛИНА"! ДПС ДОГАН/ПЕЕВСКИ ИЗЛЕЗЕ ЗА ДА СВАЛИ КВОРУМА КАТО ПОДАРЪК НА БОКО ТИКВАТА! НЯМАТ ИДЕЯ КАКВА КАРМА ИЗРАБОТИХА НА ДЕЦАТА СИ! ТЕПЪРВА ЩЕ Я СЪРБАТ! И ТЪЙ КАТО НЯМА НАРОД, А ИМА РАЯ, ВНИМАТЕЛНО НАБЛЮДАВАЙТЕ КАК БОГ И ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ ЩЕ ГИ НАМЕСТИ ВСИЧКИТЕ! ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС!!!!! ТЕЗИ БЕЗВЕРНИЦИ, ПРЕДАТЕЛИ, ПРОДАЖНИ, МАФИОТИ, НЯМАТ И ПРЕДСТАВА КАКВА КАРМА ИЗРАБОТИХА НА ДЕЦАТА СИ! ТЕПЪРВА ЩЕ Я СЪРБАТ! ПОЗОР!

96

Анонимен

преди 1 година

Още линего е заболял менискуса и да ходи на ''операция'' в чужбина Борисов?Какво чака?Да го арестуват ли?!

95

Анонимен

преди 1 година

За Бойко Габриел е като Цачева!!!!Трябва му време да се направи на болен и да се изнесе!

94

Анонимен

преди 1 година

Това правителство е с предварително вързани въжета на шиите!

93

Анонимен

преди 1 година

През декември ще изгорите!Тоя Габриел изощо няма да встъпи!