40

Жертвения козел

преди 1 година

*** на политическата мафия се поразклати и се видя, че над прокурора не е Господ а шайката политици,а около прокурора са мутри които му дишат във врата - не слушка ли и го сменяват. Това прави сега шайката политици - ще смени прокурора,защото Гешев не ще да е жертвения козел.

39

Анонимен

преди 1 година

Платили са им на четиримата от ВСС. Говори се за по 500 000 евро на човек да предадат Иван Гешев.

38

Anonimous

преди 1 година

Гешев мачкай напред и да не ти пука.Да знаеш,сгънеш ли се всичко отива по дяволите.Така че смело напред,а зад гърбът ти са всички студенти по Право,Ти си носителят на Новото.Ти си Човекът!

37

Анонимен

преди 1 година

Колко е прав тоя милиционер, че едва ли го осъзнава. Наистина е тоталитарен преврат, защото прокуратурата е с тоталитарно управление.

36

ВЪПРОС

преди 1 година

А до момента каква е съдийската власт ? Демократична ли ?

35

?

преди 1 година

Пазителя на Мутрите и Мафията - Геша се обърна срещу тях и Прокуратурата почна да се събужда. За това корумпирания ВСС - платения от Доган и ГЕРБ орган на опазване на Корупцията ще трябва да го смени. От както е назначен Българите се опитват да го махна. Мафията сега ще направи това, което ние не можахме. Чия според вас е държавата?КОЙ ще назначи следващия прокурор?

34

Вярвах на Гешев...

преди 1 година

....но след тия маймунджилъци и възобновяване на "дела-ментета" от преди 3 години---ЯВНО ХОРАТА ИМАТ ПРАВО ДА ПРОТЕСТИРАТ !ПРЕДПОЛАГАМ , ЧЕ И "НАХЛУВАНЕТО В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО"---Е САМО "ПОСТАНОВКА"-- ЗА ЗАВЗЕМАНЕТО НА ВЛАСТТА" ОТ РУНДЮ И ЛЕВИЧАРСКАТА Г МЕЖ!!!!

33

Хектор

преди 1 година

Моята цел оттук нататък е истинска съдебна реформа............... А ДОСЕГА КАКВО ПРАВИ БЕ..........

32

Посмешище

преди 1 година

Прокуратурата на Гешев е посмешище. Мешерето има повече власт от колкото тази съдебна власт!

31

За какъв съд говори?

преди 1 година

Тотална издънка! Цялата съдебна власт. Виждате какво става - Галеви си били у тях, Маргините са си живи и здрави, Черепа си е ок. И това са само случаите за които сме чували. Колко още мафиози са се укрили от медиите?

30

toti

преди 1 година

Това в цялата даржава ако не се случи ,сме най големите *** в Европа !!!

29

Анонимен

преди 1 година

има съд и полиция какво точно работи прокурор и защо тежи на бюджета

28

Анонимен

преди 1 година

Да живее социализъма.И тук целта е да се подчини личността на колектива, другаре.Затуй се спрятат всякакви"събрания"на колкектива, спешно и с хъс, за да смачкат "таралежа"с гол ***.

27

Фани

преди 1 година

Ха,ха,ха,най- напред ченгесарите олигарсите, бандитите дето се изнесоха в Дубай ,сътвориха Барселонагейткато видяха,че няма да им се получи,нищо ,че го развяват повече от 2 год.,сътвориха пачки, кюлчета и тях ги развяват ,а Гешев ги държи на трупчета Е що бе г-н Главен прокурор?Това рекет ли е? Сплашване ли е? Две години Борисов е без имунитет и точно сега решихте ,че трябва да го искате за да го унижавате и да ,,доказвате,,"че го е страх и не бил мъж Хайде бе ,не на нас тия номера

26

Тина

преди 1 година

Гешев ама ти затова ли държиш вече 2- 3 години тия гейтове на трупчета,за да подхвърляш разни реплики и да каляш Борисов? Вие прокурори,съдии непрекъснато твърдите, че престъплението не е престъпление до доказването му.Жалко много низко падаш .Вижда се и прокуратурата каква е- гнусна,гнила,отвратителна

25

Нина

преди 1 година

А бе Гешев ,кой е тръгнал да ти превзема гнилата Прокоратура.Какъв преврат,какви 5 лева .Нещата са просто нетърпими.От 1 седмица сте се разработили и то с ала-баланизми

24

анонимен

преди 1 година

поразийте който който нанесе едва ли скоро ще бъдът забравени,от безконтролната прокуратура по сталинския модел

23

Анонимен

преди 1 година

Гешев, няма какво да мрънкаш , твоят път в съдебната система свърши.От теб зависи дали ще има политически път.Има хора , които могат да ти помогнат и подкрепят в политиката.Имаш качества и да победиш така че какво толкова.Да видим след 4 г как може да им го върнеш.Тръгвай из страната, говори с хората, направи партия, има хора , които могат да те подкрепят.

22

Анонимен

преди 1 година

До 23 - Да, от 2014-а насам, ПОНЕ!

21

Анонимен

преди 1 година

Когато безчинставхте с Пепи и женица му (загубената ку4ка не заслужава, да се нарипа по име, никога някога да си види отново детето), обирайки всеки, под опелата на Б.Б., нямаше тоталитаризън, нали?