111

Анонимен

преди 1 година

Изкушението да яхнеш тьпигьозите и да ги управляваш чрез низките им страсти, като същевременно им опразваш джобовете

110

Сата НАТО

преди 1 година

До ББ ... И защо Народното събрание не затвори казината, а чакате Радев? Нали сме парламентарна република? Радев е ясно, че е тьп и ***, ама ББ ще зсбранк ли хазарта?

109

Анонимен

преди 1 година

Тоя мъдрец още ли не е вдянал, че ни обединява жежката обич към РР.

108

Анонимен

преди 1 година

Доларите от едно Посолство ;)

107

Анонимен

преди 1 година

събира ги идеята за европейското бъдеще на България, а не евразийското! Друго тоя да не е разбрал?...

106

Анонимен

преди 1 година

Бракосъчета ги един посланик, но тази национална измяна ще им коства повече, отколкото си мислят

105

Философ от маалата

преди 1 година

Интересът ги събра бе, бате. Толкова ли е трудно да се досетиш или те е срам да го кажеш в прав текст?

104

Анонимен

преди 1 година

Не само неяснота, всички са срещу това правителство и срещу подобна коалиция между ПП и ГЕРБ! Предатели! Неслучайно Радев се погнуси, преди да им връчи мандата!

103

Анонимен

преди 1 година

А какво предлагате вие господин политолог - ОФ на Възраждане, ИТН, Българско лято, Български възход, партията на Мая и т.н. и т.н.

102

Анонимен

преди 1 година

ако няма правителство на бойко ще му извадят още кирливи ризи - може и американски затвор да си изкара - това е истината- до вчера се поливаха с по-ми-я а днсе са чисти като сълза- народеее - на кого си се оставил

101

Анонимен

преди 1 година

не обществото а глупакът не разбира - американското посолство - това правителство е за да служи на америка е не на българия

100

...

преди 1 година

Не обществото, а глуп акът не разбира (или се преструва) какво ги събира. Предателите и глупците не искат правителство.

99

Агент Зуум

преди 1 година

Бойко се навря в ПП и каза: "Гонят ме. Може ли да пренощувам у вас за няколко месеца?". ПП каза: Може, ако вършиш домакинска работа и станеш наш слуга за няколко месеца и слушаш нашите заповеди.". Боко каза: "Готов съм на всичко, ще ви слугувам и ще слушам няколко месеца, докато Гешев падне, а по-нататък нищо не обещавам". ПП: "Гешев е радост, няма да го бутаме още няколко месеца, а ти се крий при нас от него".

98

akudф

преди 1 година

до политолога. герб ппдп ги събира точно какво ще разберем след няколко месеца. но ако маправят това което заявяват. вероятно обръчите от фирми и олигарси за който лобираш ще са в затвора

97

ПАРИ и КОМПРОМАТИ

преди 1 година

Какво събира ПП-СБ и ГЕРБ: елементарно - ПАРИ и КОМПРОМАТИ. Това ги събира. Тук народ и Родина са понятия, които те вече не използват. Всичко вече се нарича ДЪРЖАВАТА. Ама за коя държава говорят не знам.

96

Анонимен

преди 1 година

Абе Пенчугов,само ти ли не разбра бе ?!Бойко спасяват!!!!!

95

Станка

преди 1 година

Много си е ясно, колега. Просто ЗА ТЯХ ГЛАСУВАХА НАЙ-МНОГО ХОРА. И аритметиката показва, че събират за правителство. Др. радев трябва да си влезе в кошарата, освен това.

94

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ използва парламента и правителството на ПП за укритие от атаките на Гешев. Временно укритие от внезапната и неочаквана атака и разкрития за Мафията. ГЕРБ се крият от предателите от собствената им Мафия. Предателят Гешев да бъде сменен с верен мафиот на Партията, пък после ще видим. Дали ще бягаме, дали ще разваляме правителството и ще навирим гордо пак глава? Ситуацията ще определи бъдещето. Ротацията е за вътрешна упойка за калинките и поддръжниците на Боко. Ротация няма да има.

93

Анонимен

преди 1 година

ПАРИТЕ!

92

Хахаха

преди 1 година

Къф е тоа смачкан политолог, бе? Откъде го изкопаха? Нещо ,,по-така'' не можаха ли да извадят? Или само тоя приема копейки?