23

В.

преди 1 година

Мечо Пух го е заимствал от мен. Филма за кюлчетата е по схема с песничката пусната от мен през ковид ваканцията. Парапета си е по техен ценарий! Доста плосък при това!

22

Пепи Еврото

преди 1 година

Като няма доказателства, ще си ги донесем.

21

Анонимен

преди 1 година

Един бивш вече Прокурор,по настоящем съдия в Районен съд К-к, беше забъркан и уволнен от Прокуратурата,понеже когато е бил командирован в София по Делото за асансьорния завод е поискал от подсъдими да си прекарва отпуската семейно и безплатно в имоти на подсъдими,находяща се на морето.Обществена тайна е, че много други от Съдебната C-MA са ползвали имоти на подсъдими или уличени в престъпления за семйна почивка освен безплатно и срещу заплащане но не от тях,а от нарочените за престъпници.

20

Дочо

преди 1 година

До DaНе можеш изби мафията. По-добре научи децата си да мразят корупцията и да са горди от изкараните с труд пари, не от откраднатите. А куршума тежи 5.4 грама!

19

Алекс

преди 1 година

Хубаво ни разказваш тези неща, но ние ги знаем отдавна. Мога само да съжалявам за съдбата на детето, на теб не вярвам. Виждал съм те в десетки различни коли струващи милиони, Евротьо не беше проблем тогава като твой съпруг.

18

Анонимен

преди 1 година

Тази е зависима ит алкохол, дрога и секс! Има доста клипчета по темата! Не става за свидетел само за кошаревски !

17

Анонимен

преди 1 година

До 7 Едно е сигурно Копейката на такива като теб разчита за следващата къща, ама не до Варненското езеро, а в Палма де Майорка! Нямате свършване невнятниците в клетата България! Все чакате някой да ви оправи и все оправени си ходите!

16

Анонимен

преди 1 година

Като споменава "Но не само пари - апартаменти, коли, кой от каквото имал нужда." Та се сетих за жената на Гешев с нейните апартаменти и едни хубави суми от стотици хиляди. Я питайте таз откровена женица дали няма да си спомни нещо и по тоя въпрос?

15

МВР на

преди 1 година

Демерджиев нарочно изпусна Пепи Еврото,за да провали Прокуратурата.

14

Анонимен

преди 1 година

Значи Любинка е врагът в моето легло.Имаше такъв филм.Защо сега се е извъртяла срещу бившия си мъж,а преди това му е писала писмата и разни други работи?Какво друго не са могли да разделят,освен детето?И може ли да и се вярва?

13

Анонимен

преди 1 година

Значи той изчезнал, пък тя се разприказвала смело? Сигурно щото винаги е искала да сподели понеже е честен човек? Я направо си кажете кой го е отвлякъл и с какво сте я заплашили да разказва истории?

12

Da

преди 1 година

Само се замислете в каква помия живеем: от 20 години Петьо Еврото си "разиграва коня", прави каквото си иска и с когото си иска, и следовател беше и адвокат и мутра и никой не поиска да го спре. Заграби имоти, бизнеси, играе с нотариуси, прокурори и мутри, граби, изнудва, трупа и променя човешки съдби. И коя ли партия не беше на власт последните 20 години, и никой, нищо не свърши. Сега разбирате ли защо г-н Макаров е измислил знака за равенство(само 8 грама).

11

До 8

преди 1 година

Засечен е в Турция.

10

:)

преди 1 година

А тя цялата в бяло, нали :) И крилца и никнат :):):) Цялата помия, за която се говори от десетилетия, изведнъж ще изплува :) Всичко, което до вчера само "лудите" твърдяхме, днес вече е азбучна истина за всички :):):)

9

Анонимен

преди 1 година

До 7, и до сега си пърдял за Възраждане бе смeшник, и не ми разправяй колко хубави били Възраждане, дето Копейкин се заканва да вкарвал в лагери всички инакомислещи! Това ли ни предлагаш? Е не мерси! Да гори в Ада твоя Копейкин, а не тези които се борят срещу него!

8

Анонимен

преди 1 година

Много ме накефи как вчера Пепи Еврото избягал през някакви катакомби, като в холивудски екшън! Хахах, и после къде е отишъл - взели са го с хеликоптер, или се крие в гората някъде! Хахаха, службите ни стават само за смях

7

Едно е сигурно

преди 1 година

България не е бедна страна! Тежко ограбена е! От всички тези мутри, магистрати и врагове на народа. Тези ни разсипаха живота. Лишиха ни от младостта, изгониха децата ни. В ада ще горите, престъпници такива! Нови изобри и гласуване за Възраждане до дупка. Цялото ми семейство, близки и приятели ще гласуваме за Възраждане. И после искаме присъди от Костадин. Ако няма и той отива в канала. Това е решението, няма друго!

6

Реджо

преди 1 година

Джуджета,магистрати,Петьо Еврото,Боко Тиквата,Гешев Каскета,Руди Гела,все един дол дренки и всичките при бай Ставри!

5

Анонимен

преди 1 година

Бившата се пъне да изкара Еврото лабилен за ди прибере сина. Не е нужно да си Петър Стоянов за да се сетиш.

4

мдаа

преди 1 година

Колко интересно, какво развитие виждам тук?! Кога научихте за Петьо еврото и жена му, че започнахте и да пишете за тях? Браво!