30

До 32

преди 1 година

Щом вече повече от 30 години сме супер зле с тая конституция, значи нещо там не е наред. Живял съм в чужбина и там не е така. Там институциите работят по друг начин, контрола го има и е съвсем различен. Ако нещо не се промени от България нищо няма да остане.

29

До 19

преди 1 година

"Нукой няма да те защити, бе мyxльо. Ще те защитят сано от Македония."Трябва да си не само пълен *** но и без грам мозък за да искаш да излезеш от най-големия военен съюз на планетата, без да имаш адекватна отбрана, понеже Македония щяла да те защити!

28

Анонимен

преди 1 година

Някой ако може да ми каже, какво точно не е наред в настоящата ни Конституция, че се налага да я променяме. ТОВА Е КОНСТИТУЦИЯ, не жълт вестник. Не може да се пипа, кога на кой му хареса. Всичките приказки за конституционна реформа са насочени към неуки избиратели, които идея нямат какво е това "конституция", но им звучи като нещо дето магически може да оправи държавата, щото в нея имало някакъв мистериозен проблем и като го решим - ще цъфнем и вържем. УЖАС(Т).

27

Един Българин пита

преди 1 година

Питам отново: Тази етническа българка ли е?

26

До 30

преди 1 година

Коне, овце...направо обор някакъв...и ОЩЕ манипулации - защо отклоняваш към ЕС? Нали пишеше за НАТО, че трябвало да излизаме от него, като Швейцария, понеже сме бедни - някаква такава боза предлагаше. Турция не е в ЕС но е в НАТО - какво ще кажеш за това? България като излезе от военния съюз ти ли ще я защитаваш със заплахите които ми отправяш ЛИЧНО, с тях ли ?

25

Eдин Българин

преди 1 година

Тази беше срам и сега е срам!

24

Гражданин

преди 1 година

И тази като Юмручко иска нови избори. Не се очудвам - бивша преподавателка в школата в Симеоново и най-важното роднина на Сарафов - той е първи братовчед на нейния зет. И какви колеги са й прокурорите като тя отдавна не работи в прокуратурата. Колегите й там се отърваха от нея.

23

Анонимен

преди 1 година

Достатъчен е факта, че тези народни представители са избрани с около 30% избирателна активност. Това ги прави абсолютно негодни за каквито и да е конституционни промени.

22

тази вещица

преди 1 година

Винаги е била противна, ретроградна и зависима четирихилядница.

21

До 31

преди 1 година

Хайде още манипулации... Първо беше айде и ние като Швейцария и Израел сами да се защитаваме, сега стана...ама бедни сме затова да излизаме от НАТО. Еййй неизчерлаеми сте! Ами нали точно понеже си беден е добре да членуваш в отбранителна организация която има много пари и възможности да те защити! Защо не си кажешнаправо, че искаш да ставаш азиатска провинция?

20

Анонимен

преди 1 година

То не бяха реформи, то не бе чудо! Няма ли най-после да напипаме правилната посока и да престанем с тия тотални реформи?

19

Анонимен

преди 1 година

Хрън мрън ...

18

Анонимен

преди 1 година

До 30 - Колко богат си, като си в тоя клуб? 1200 средна заплата в прованса, 2000 в София! 5% имат над 5000 лева доход, 0.5% имат над 10000 ... Ихаааа!

17

Анонимен

преди 1 година

До 29 - Ако това ми го кажеш на биво, ЩЕ ТЕ НАПАДНА с първото твжко нещо, което мибпопадне в ръката. Нукой няма да те защити, бе мyxльо. Ще те защитят сано от Македония. Толкова си жалък, че си смешен. ЕС ти огъва ръцете и ти казва, какви закони да имаш. Държи те заложник със суми за вхзстановяване, меси се в изборите и прочие, но ти наричаш МЕН манипулатор!! Ти не синот конюшната ... Ти си от обора направо. Овца!

16

До 27

преди 1 година

Игра с думи...конюшната, спалнята, коридора... какво значи това? Ако бъде нападната - всички трябва да я отбраняват. Независимо какви парични вноски прави. Както написах по-долу - Манипулатор!

15

Анонимен

преди 1 година

До 16 - Точно. Парадоксално е. В такава среда на повечето не им пука за политика ...

14

Анонимен

преди 1 година

"Защо да не е в един клуб с най-богатите" - България не е в клуба. България е в конюшната и самониазва "да, шефе".

13

Анонимен

преди 1 година

Пх моля ти се ...

12

Анонимен

преди 1 година

Обяснява се на човек, който ще разбере!

11

Гледат ви живота

преди 1 година

МВР ви следят личният живот със сателитни чинии, наслагали са навсякъде чинии имитации на обикновени чинии за телевизия!