205

Анонимен

преди 1 година

ШПИОНИТЕ НА ЕДНОТО ПОСОЛСТВО СА ТАКИВА И НА МИТРОФАНОВА. ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА НА ШПИОНЧЕТАТА И В ЗАТВОРА

204

Анонимен

преди 1 година

и КАКВИ ЕКСПЕРТИ ЩЕ СА В ЕКСПЕРТИЯ КАБИНЕТ - ПОРЕДНИЯ СКАНДАЛ ЩЕ Е КАТО СЕ ВИДЯТ ИМЕНАТА И БИОГРАФИИТЕ НА ЕКСПЕРТИТЕ.ЕКСПЕРТ ПО ШПОИНСТВОТОЕКСПЕРТ ПО ПРЕДАТЕЛСТВОТОЕКСПЕРТ ПО НЕБЛАГОДАРНОСТТАЕКСПЕРТ ПО СЕКРЕТАРСТВОТОАРЕ БЕГАЙТЕ СРАМ ЗА ПОСОЛСТВО И ЕВРОКОМИСИЯ, ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!ПОМИЯРИИ НА ПРЕПИРАНЕТО

203

Перко

преди 1 година

Експертен кабинет, проф. Коларова ... Добре. Но с чия подкрепа?ГЕРБ - доказани крадци и престъпници.ПП-ДБ - алчни за власт негодници, а вече и национални предатели.БСП - наследници на БКП.ДПС - етническа партия, чийто членове "работят" единствено за собствено благо.Възраждане - с идеи за BG EXIT и липсващи червени звезди на челата.Тези ли ще излъчат и подкрепят "експертен" кабинет???

202

Анонимен

преди 1 година

Всяко правителство би било по-добро от избори, а решението - експертен кабинет! . . . . . . . . . . . Не много интелигентно изказване от човек професор! Белгийците бяха 7 години без правителство и какво имат един от най високите жизнени съандарти в Европа, да не говорим за италианците!

201

Стига популизъм

преди 1 година

трябвало задължително правителство!? Кой го заповяда????

200

Иванов

преди 1 година

Експертен!!!Нима на експертите не може да им се нарежда от чужди посолства?Формулата е програма за определени действия през определен период,съгласувана и приета от всички партии в парламента,и работа изключително в рамките на приетото.

199

Слугинаж

преди 1 година

Скрийте се добре, закопайте се направо. Народа скоро ще ви почете...

198

Джордже Балашевич

преди 1 година

Всяко правителство ,избрано в този момент, ще има една единствена задача, поставена ултимативно от краварите от Козяк, а именно, вкарване на България във война с Русия. За никакъв Шенген или бюджет не става на въпрос. Събудете се и спасете българските деца и техните родители. На англосаксонците не им пука за България, те се нуждаят от пушечно месо, за решаване на своите геополитически планове! Внимавайте, българи!

197

Да

преди 1 година

И е желателно експертният кабинет ДА НЕ СЕ КОНСУЛТИРАТ С ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ ЗАД АТЛАНТИКА,ЧЕ НЕЩО В ПОВЕЧКО МИ ДОЙДОХА В ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ.ЛЪЖИ,ЛЪЖИ И ПАК ЛЪЖИ ЗАПАДА Е 100ПЪТИ ПО-ЛЪЖЛИВ ОТ ИЗТОКА.БИОЛАБОРАТОРИИТЕ В УКРИСТАН БЯХА ФАКТ,ЗАЩО НИ ЛЪЖАТ,ЧЕ НЯМА ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВА ДАЖЕ,ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ!!!! НА КОЙ ДА ВЯРВАМ НА МЕН СИ ИЛИ НА СОРОСКИТЕ МЕДИИ???

196

Макартър

преди 1 година

Разбира се,че е така !Нали такава е директивата,спусната от американските господари до аборигените,т.е.ние.

195

Анонимен

преди 1 година

коларовица капитулантски повтаря опорките на зивисимия бойко. СРАМ СРАМ ЗА ГЕРБЕРИТЕ ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА БЕЗГРЪБНАЧНИ.

194

Бунтата

преди 1 година

Какви избори,какви 5лв бре хора!!!Не ги ли виждате как ънищожават България!!!ЗАТВОР ИЛИ РАСТРЕЛ ЗА ВСИЧКИ ПАРТИЙ И ПРОСТОТИЙ!!!ПРЕЗИДЕНСКА ДЪРЖАВА,ТОВА Е ИСТИНАТА!!!И ПРЕЗИДЕНТ ОБИЧАЩ БЪЛГАРИЯ

193

gogo

преди 1 година

ИЗБОРИ, но за промяна на вида на управление ;)

192

Анонимен

преди 1 година

Никакво правителство.ГЕРБ ПП ДБ - в затвора

191

Анонимен

преди 1 година

На нашите партии им идва дюшеш като има избори оправят си бакиите а за народа майната му

190

Димитрий

преди 1 година

ЗАЩО са ни избори след като след тях няма да си спазват обещанията. Прави са НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ИЗБОРИ НИКОГА ПОВЕЧЕ. МАЛЕ КАКВИ СТЕ..... Дайте да върнем монархията и няма да има нужда от избори ТОГАВА ВСИЧКИ ЩЕ СТЕ ЩАСЛИВИ нали така.

189

Анонимен

преди 1 година

Преди години, когато правителствата се назначаваха от Германия всичко си беше наред. Меркел си заплю Бойко, направи му партия и 12 години всичко беше цветя и рози! Но след нея германците ни изоставиха в ръцете на САЩ и сега братя - шок и ужас! Важно е да се знае, че не президента води разговори за правителство! Ако му бъде представено такова той няма опция да не го приеме. Така че последната дума е в другия президент, който ръководи процесите в Бг- Джо Байдън!

188

Шаро

преди 1 година

Престанете да облъчвате хората с това задължително правителство ...Не Няма да е единственния най добър вариант...едни избори в повече или по малко няма да ни навредят.....ще навредят на Изр одите които в момента са окупирали кораба и искат да отплават набързо ,,,,

187

Тангра

преди 1 година

Едно време са се борили за независимост. Сега се борят да са зависими - нормално васална страна на чуждите ни партньори. Ми то по тая логика и Османската империя ни е била партньор. Ге.йо.ве

186

Анонимен

преди 1 година

Риторичен въпрос : Кого да избираме след 1997 година насам нито едно правителство не е работило в интерес на България и Българите, а обслужва чужди интереси, то не бяха правителства на мултигруп, варненски *** и т. н. Нормални честни, чисти хора не стават политици. Политици са покварени, порочни, алчни, лъжци..