41

Анонимен

преди 1 година

Ако не могат, да не са в дом за нежни души на наша издръжка, а техните заплати хич не са малки, като презумпцията е да не са корумпирани, ама дали е така.

40

Я ДЕПУТАТИТЕ....

преди 1 година

....ДА КАЖАТ КАК..."СКОРОПОТИЖНО" ---ШЕ ПРИЕМАТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ...хахахайааа..!!!!!!

39

Кики е Нащо Послушно

преди 1 година

Момче, Кики Не Иска Пердах да Яде, Кики е Нашто Послушно Момче, Кики Съгласува Вашто Дуупе!

38

Анонимен

преди 1 година

...Тошко Африкански -също

37

СМЕХ...

преди 1 година

....АЙДЕ ДА ПИТАМЕ---КОЛКО ОТ "ДУПЕТАТИТЕ" КОИТО КОВАТ ЗАКОНИТЕ ИМАТ ИЗОБЩО "ОБРАЗОВАНИЕ" .....ха,ха,хаааааааа.....ИЦО ХАЗАРТА --КВО Е ЗАВЪРШИЛ , ТА ГЛАСУВА ЗАКОНИ----ТА ДА ГИ ИЗПЪЛНЯВАТ ВИШИСТИ В ПРАВОТО??!...

36

САМО ПИТАМЕ ,БЕ:

преди 1 година

...А "юмручето" на Рундю ---ЗАКОННО ЛИ БЕШЕ ???!!!....ГЕШЕВ , НЕ СТАНА ЛИ ЖЕРТВА НА ДАЛАВЕРИТЕ НА БОБОКОВИ ЗА ВНОСА НА ОТПАДЪЦИ----ЗАЩИТЕН ОТ РУНДЬЮВИЯ ЮМРУК??!!!.....ТА ---КОЕ МУ Е ЗАКОННО "НА ЮМРУКА"..??!!!/..това че е размахан от делегата на 14-конгрес на БКП , ли..ЗАЩОТО ГЕШЕВ ГО ПРИТИСНА С ДОКУМЕНТИ/...ХА,ХА,ХААА...

35

да питам и аз

преди 1 година

Допустимо ли е човек завършил милиционерска школа и без диплома по право да е главен прокурор?

34

Анонимен

преди 1 година

От кога законите в България станаха валидни .От когато Гешеф се почувства застрашен ли .По конституция няма народно въстание Обаче народно въстание сваля и премиери и прокурори Да вземем за пример Румъния.Там , законно никой не беше свален.А чрез протести и бунтове..Но никой не съди народа за това Защото народа е съдник.Господин Гешеф, закъсняхте.Трябвяше по рано да помислите за законите .Вие докарахте беззаконието.Сърбайте това което дробихте.

33

Питам

преди 1 година

Работил ли е Гешев като прокурор ПРЕДИ да стане Главен прокурор?!? И дали такъв " избор" е ЛЕГИТИМЕН ВЪОБЩЕ?! ПИТАМ ЮРИСТИ.

32

До 36

преди 1 година

Така е, НО ВЕЧЕ СА ИЗБРАНИ НОВИ 11 ОТ ПРОФЕСИОНАЛНОТА КВОТА. МАЙ НЕ ВИЖДАШ РАЗЛИКАТА,А?

31

Анонимен

преди 1 година

Много *** въпроси отправя Си еоновският "юрист" към КС. Всички органи в държавата работят напълно законно дори и при изтекли мандати на членовете им до избиране на нови. Същото важи за цялата държавна администрация, президента и всички без министерски съвет и парламент. Иначе решенията на КЕВР всичките щяха да са незаконни че техния мандат е изтекъл от повече от година.

30

Чудя се

преди 1 година

...дали докато КС обяви решение, него няма да го махнат до дни???

29

СМЕХ...

преди 1 година

АМИ ПРАВ Е ГЕШЕВ.... ТИЯ ОТ ВСС , СА "АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННИ"!.....НАЛИ ВСИЧКИ РЕВАТ ЗА "ЗАКОННОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ"...ХА,ХА,ХАААА...ЕГАТИ ЛИЦЕМЕРИЕТО...!

28

Анонимен

преди 1 година

Питайте , питайте , не е срамно , и ние питахме , и както казва Баце : ТУКА Е ТАКА !!!!А сега оправяйте се по между си за ПИТАНИЯТА . Политическите назначения така завършват , ....ПО МУТРЕНСКИ , а именно : ---''Аз не искам много пари , аз искам ВСИЧКИТЕ'' !Нещо много ви порасНА работата ...

27

Карлос Сайнц

преди 1 година

КС има изрично решение в тази насока.Може.Това е тупане на топката.

26

Анонимен

преди 1 година

Как може да бъде НАЗНАЧЕН за гл. Прокурор човек , КОЙТО НИКОГА НЕ Е БИЛ И ЕДИН ДЕН ОБИКНОВЕН ПРОКУРОР ,... А НАПРАВО ОТ ШКОЛАТА В СИМЕОНОВО ...???

25

Анонимен

преди 1 година

жАлби и оплаквания , при ДПС и герб !

24

Анонимен

преди 1 година

По-тъ п главпрокур никога не сме имали това гологлаво плешиво същество счупи държавата

23

след НеоСталинистите

преди 1 година

Кики и Коко - вече всичко е ЗаКонно, а дори и да е НеЗаКонно - няма значение - казаха си го сами и на запис!

22

Анонимен

преди 1 година

Не бавете купона , ами си подавайте ОСТАВКАТА доброволно , за да не стане ---ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !Не разбрахте ли че и вашите шефове , не ви искат ВЕЧЕ ?