171

1

преди 1 година

Ами нали е "готвач" все нещо ще "готви".

170

БРАВО НА ВОВА

преди 1 година

Показа на цял свят колко слаба е руската армия, увеличи НАТО, съсипа руската икономика, превърна Раша във васална територия на Китай.

169

Бай Евгени

преди 1 година

много добре знае че Раша ще загуби войната. Военно и политически. Не случайно всеки ден пуска клипове и псува руската върхушка начело с Вова. Човека се надява да наследи трона след като дж..джето изпие един чай.

168

Анонимен

преди 1 година

Глупости! Шефа на "Вагнер" беше ядосан на чиновниците, просто защото можеше да има много по-малко жертви и загинали, ако му доставяха навреме оръжия и действаха, а не си чолеха носовете, но не е обиждал руската армия , Путин или някой друг, нито е говорил за преврат, даже благодари на Путин.

167

Охлюва

преди 1 година

Да той готви.Толупа,Кокора и Канадеца Киро с участието на Ген.от резерва Атанасов ще му помогнат Путин да падне от власт.Зелето ще ги награди с по една-две дози бело.

166

Анонимен

преди 1 година

Смъртен враг на България са предателите, филите, а не някоя държава ! АКО СМЕ ЕДИННИ, ЩЕ СМЕ СИЛНИ И БОГАТИ ! АКО СМЕ СИЛНИ, ЩЕ МОЖЕМ ДА СЕ СЪХРАНИМ, ДОРИ НЯКОЙ ДА НИ НАПАДНЕ ! ИЗРАЕЛ БЕШЕ НАПАДНАТ ОТ МНОГО ДЪРЖАВИ ЕДНОВРЕМЕННО, НО ПОНЕЖЕ РАЗЧИТА ОСНОВНО НА СЕБЕ СИ И РАЗВИ СОБСТВЕНА СИЛНА ПРОМИШЛЕНОСТ С ТЕХНОЛОГИИ, УСПЯ ДА ПОБЕДИ ! Швейцария също разчита на собствена армия и политика на неутралитет ! Но трябва да изберем БЪЛГАРСКИЯТ ПЪТ !

165

Анонимен

преди 1 година

Българин съм и признавам българското, всички фили са продажници и не си хвърлям и плюмката върху тях. Филите нямат собствен мозък и собствено мнение, някой трябва да им казва какво да правят. Уважавам всички, които отстояват независимостта си, призирам всички подмазвачи и продажници.

164

Анонимен

преди 1 година

русофилите са платени от Кремъл предатели на България, и плюмката си не хвърлям върху тях

163

Анонимен

преди 1 година

Българин съм и признавам българското, всички фили са продажници, като тия дето предадоха Левски и не си хвърлям и плюмката върху тях. Уважавам всички, които отстояват независимостта си, призирам всички подмазвачи и продажници.

162

ponti

преди 1 година

"кремълски партенки"...... хаха, скоро такива като вас ще ми перат, сушат, гладят и увиват партенките, ще ми връзват връзките перат и гладят униформата. Скоро... За съжаление на там вървят нещата.

161

Zеленски V

преди 1 година

Целия западен свят ликува от попедата на Ердо, трябва да се радваме и ние повярвайте ми.

160

Mалорусь

преди 1 година

Който вярва на такива миризливи краварски партенки сам си е виновен, няма някой по-верен от Пригожин на Владимир Владимирович Путин.. това е истината каубойциии. Просто някои народи имат душа и чувство за дълг към родината, това не вие 5 долара и да продадеш майка си.

159

Анонимен

преди 1 година

РУСОФИЛИТЕ СА КРЕМЪЛСКИ ПАРТЕНКИ, СМЪРДЯТ НА ПУТИНСКИТЕ БОТУШИ

158

Пирожин шъ тъ думнъ

преди 1 година

бе ъмсълък

157

Анонимен

преди 1 година

Без паника, моля ! Запорожките казаци стягат шау. Това е нещо средно между шоу и ФАУ. Руснаците едва ли ще имат време да се прекръстят.

156

ponti

преди 1 година

Ако "готви", най-малко ще му направят преврат между шести и седми вратен прешлен. Пригожин преврат в Русия хахахахаахахххахахахххахаха! Нашите "медии" са наистина анимационни - взаимствам израза на бай мустафа.

155

Путин язди мечка

преди 1 година

Да отглеждат мечки за износ бе: мерино мечки, саански мечки, и смесени породи, хем дълговлакнести, хем на фитили. Например кръстоска между сибирски мечок и Дмитри Медведев. И ето как Путин ще вържи 3те края на издънения от войната бюджет. Инак руските войници в Украйна ще продължат да се предават в плен, за да напълнят томбака и да загладят косъма.

154

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са българските запъртъци

153

Анонимен

преди 1 година

аве, тоа Пирожин, ша го глътна на една хапка, глям ахмак

152

Анонимен

преди 1 година

За пръв път в европейската история частна фирма разгромява редовна армия, имам предвид битката за Бахмут.