221

Анонимен

преди 1 година

мИТОВ, докато си в герб Бате , никога няма да вкусиш министерски пост , да не говорим за Премиерски , обещан от кандидатът за място при бай Ставри , вождът на герб !

220

sd

преди 1 година

ако ПП и ГЕРБ са за затвора, то БСП и руската шпионска креатура възраждане са не за затвор, а за немедленно избиване-унищожение. Всички, които са за русия- държавата -терорист, трябва да бъдат убивани. Дори 2 милиона псевдо-русо-българи да бъдат уб ити, нещата ще тръгнат после към по-добре.

219

Zеленски V

преди 1 година

Да се възраждаме и да идват танковете и всички у кауша.

218

Анонимен

преди 1 година

Уроци по политически морал от един политически номад/хамелеон.

217

Анонимен

преди 1 година

Псевдо-атлантиците започнаха да ни баламосват отново !Тия от герб май не разбраА , че тяхното властване свърши ЗА ВИНАГИ !

216

Анонимен

преди 1 година

Абе Митов, какво управление от ГЕРБ, ПП и ДБ. Та те вкупом по техни признания са спонсориране и служат на чужди сили. За какъв мандат. Тези партии трябва да бъдат забранени, а лидерите им в затвора. То бива, то може, но такъв явен цинизъм и непукизъм от предателство на държавата няма. Никакво управление. Поредните избори и дано народът да е прочел, чул и да си е научил урока. В противен случай приказката - *** народ заслужаба си съдбата.

215

Възмутително

преди 1 година

Всички управляващи в България са циници. В момента, в който се наместят във властта и им се сменя външността, изражението - отвратително цинично, безпардонно, нагло ...Никакво възпитание, за морал да не говорим.Материалът във властта е с критично ниско качество.

214

gogo

преди 1 година

Тоя женски полов орган докога бееее

213

Тенкю партнерс!

преди 1 година

От посолството са ги консултирали, да "стоят зад всяка своя дума". Сякаш нища не се е случило, до следващия гаф.

212

Жебок

преди 1 година

Пак ще повторя виждането си, изразено тук, в този форум, преди около 2 седмици - Чак като се разкарат от политическта сцена Герб и ПП-ДБ, тогава ще има свястно Правителство България! Чак тогава

211

Никола Стефанов

преди 1 година

Честно казано, очаквах ГРОБ да започнат да джафкат срещу ППДБ поне шест месеца след като започне ротационното премиерство - все пак всеки с минимални познания по история знае, че всяка хунта рано или късно се превръща в упражнение по забиване на нож в гърба. От друга страна, ГРОБарите явно са решили да избързат и да не изтърват такъв добър повод за окалване на ПП-тата.

210

аз

преди 1 година

А записите и снимките на Боко какво са.

209

Анонимен

преди 1 година

До sd....окрайна свърши.....

208

Анонимен

преди 1 година

ПП-ДБ-ЛГБТ и ГРОБ да хващат под ръчичка новия краварски посланик и в Аляска на почивка за вечни времена

207

sd

преди 1 година

ако ПП и ГЕРБ са за затвора, то БСП и руската шпионска креатура възраждане са не за затвор, а за немедленно избиване-унищожение. Всички, които са за русия- държавата -терорист, трябва да бъдат убивани. Дори 1 милион псевдо-русо-българи да бъдат уб ити, нещата ще тръгнат после към по-добре.

206

....

преди 1 година

Говорел бил с Урсула за Шенген и Еврозоната. Навивал я. Ами това му е работа, много добре е направил, чудесно даже. Съгласувал бил преобразования на службите с чужди посолства. Кой не знае, че една от причините, ако не и най-важната причина, да не ни приемат в Шенген е това, че службите ни са пробити. /то пък да бяха само те/. И те не от друг, а от Русия, която ни обяви за вражеска страна.

205

Нормално е

преди 1 година

ЕС даде интересува кой ще управлява България,ние сме в ЕС. Но не е нормално мутрофанова да агитира за Копейкин,защото за Русия ние сме неприятелска държава...Има разлика,нали?

204

А, Решетников

преди 1 година

Когато избра за кандидат президент Радев,Защо никой не протестира? Или щом е от Путин и мутрофанова ..може ..

203

Българин

преди 1 година

Четете Елин Пелин - "Ветъро"Има няма 100 години нищо не се е променило..."У село има трима кмета, двама са у затворо, третио че де кога они се върнат да го заместат..." ...Та и сега работата същата... Политик в България... За дрънголника...

202

Анонимен

преди 1 година

И двете коалиции сте престъпници и единственото, което трябва да обсъждате е коя килия на кой да бъде