168

Анонимен

преди 1 година

ДЪРЖАВНОСТ?КАК ТИ ЗВУЧИ РЕПЛИКАТА НА РЕШЕТНИКОВ: ДА НЕ СЕ КАРАТ РУМЕН ПЕТКОВ И НИНОВА, АЗ ПРЕДЛОЖИХ РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!

167

Анонимен

преди 1 година

Нямат право да участват в заговори за свалянето на президента,който ние сме си го избрали с мнозинство.Той им пречи да ни крадат и защитава обикновените хора.Ще си чакат да му мине мандата както е в другитв демократични държави.А тези от ПеПето били малцинство с 7-10 процента,но подправили изборите с ала бала да са повече...

166

Анонимен

преди 1 година

Зеления чорап пръв наруши законите. Сега всеки иска да го прави

165

Анонимен

преди 1 година

ако тая разплетена кошница представлява държавноста всички способи за отстраняването им са оправдани

164

Джо

преди 1 година

Руското робство свършва! Край на бедността и мизерията. Лошото е в миналото, а не в бъдещето. А тази червена пръдла се сношава с всички в Президентството така че не може да говори за морал.

163

Честно

преди 1 година

Не ми е жал за Къро.Бая хора е обрал и съсипал за тези мръсни пари.А тези които го оплакват могат да пушат к урац.

162

ВиеСтеМафия

преди 1 година

Когато гласувах за пингвина не съм се съгласявал да измества един друг негов колега от улицата и да става негов клонинг.А защото бях останал с впечатлението че ще работи за интересите на народа.Като български гражданин имам право по конституция да оттегля подкрепата си.

161

Народен представител

преди 1 година

Защо не сме в Шенген?!Заради аверите на Къро.

160

HMLF

преди 1 година

Разбира се че се прави заговор и в неговата основа си Ти и Шофьора на самолета! Национални предатели, съд ви е малко! Някой ден, ако избщо се отървем от Рашизма, имената ви ще бъдат запомнени като едни от най-долните и продажни политици у нас!

159

Всекиден е Бал

преди 1 година

До 171 Не не не чакай!Не българите а чорбаджиите са крали от народа и това продължава до днес.По една случаиност или не тези чорбаджии са все комунисти.Дори и тези които се правят че не са ама ги знаем че са червени ***.

158

Анонимен

преди 1 година

Българите са крали по време на Руското влияние в България а сега крадат и под Европейски и Американско влияние. Народа е лош, а не някой външен източник. Не се бъркайте. Затова се обединете и се смирете. Не взимайте страна и гледайте страната ни.

157

Всекиден е Бал

преди 1 година

До господина който пита какво лошо има в сумата коомуняга лошо е защото това е човек който обича да краде да лъже психично нестабилен троцкист на херца и менте алкохол стиснат подъл и нагъл национален предател и съдист без морал

156

Анонимен

преди 1 година

И не сме на това дередже заради Киро, Радев или Костадинов. На това дередже сме защото Българският народ е корумпиран до уши като управниците си. Докато не се обедените и сплотите като народ и държава, няма оправия.

155

Анонимен

преди 1 година

Обединете се Българи! Не бъдете про-западни или про-руски настроени. Не виждате ли какво се готви? Трябва единство и обединение на българският народ за да има силна и стабилна държава. Това включа добри отношения с Русия и добри отношения със Запада и то без допускане да се влиае в нашата външна и вътрешна политика. Опитват се да направят гражданска война в България и да разделят страната на 2 лагера. Вкарване на САЩ и Турция войски в България с цен да ни пазят и да ни контролират още повече.

154

Анонимен

преди 1 година

На това дередже сме заради Радев. А Йотова все се усмихваше зад гърба му. Довлякоха ПП в политиката и сега имало заговор. Вие сте виновни, Йотова! Това ли ви бяха най-способните млади хора?

153

Анонимен

преди 1 година

О неее господично. Онези които си правят какво си искат, самият Мултак на мултаците ги посочи които са в предходното народно събрание. Те бутат и свалят. Не приписвайте така безочливо.

152

Импийчмънт за

преди 1 година

Резидента и неговите руски *** там където ги е събрал.Вредят на България!Защо те сме в Шенген?!!!

151

Анонимен

преди 1 година

Кирчовците, Представяйки се за борци против корупцията, се опитват да прекроят всичко по техните мерки. Хитри сметки, за да си правят каквото си искат., Служби, МВР, ВСС и пр. Кирчо дори се набута във властта след напълно осъзнато нарушение на конституцията, попълване на декларация с невярно съдържание. Изобщо ала бала хора, които си правят хара хири и се гласят да властват. Тези хора са наистина за затвора.

150

Вън руските подлоги

преди 1 година

Неискам да ме управляват комунисти

149

Анонимен

преди 1 година

Какво ли е да си генерал-изтривалка. Но пък бизнесмен с много пари. Да де, но си оставаш изтривалка.