52

славянин

преди 1 година

Ако Пригожин беше президент на Русия вместо Путин окрайна отдавна щеше да е в небитието, а ''хилядолетния'' атлантически райх щеше да е радиоактивна пустиня! Затова дж.нд.растите трябва да благославят Путин!

51

Дежурен Санитар

преди 1 година

До Demonaz разпадат ти се двете мозъчни клетки на губернии и на области , едната от тях е Пернишка

50

Анонимен

преди 1 година

Пригожин roolz. Преди броени дни той каза, цитирам дословно: "Нашите врагове не са в Украйна, а на Рубльовка и в скъпите кабинети, облицовани с червено дърво." Сещате ли се къде ще удари Вагнер съвсем скоро? Ако бях руски чиновник от обкръжението на Путин или от охраната, щях да си стягам куфарите.

49

Анонимен

преди 1 година

Една частна армийка направи на луди калинки една друга армия обучена по натовски образец и командвана от натовски военни. През Вагнер са минали около 85 000 човека. Загубите и в превземането на Бахмут са 17000 - 18000 убити и малко повече ранени. Украинците са с 45 000 убити и пак малко повече ранени. Иначе Пригожин много добре го каза, че руската олигархия трябва да си седне на *** иначе може да видят пак 1917г.

48

Кос

преди 1 година

До Мужик ония са слуги на дявола, а тези като теб са соло *** на козяк...аре бягай, че чорпогащниците за прайда ще свършат..мужик.

47

Ехаа

преди 1 година

До Вервайте вземи научи първо български, въшкар македонски. После ще си помислим дали да ти вярваме.

46

Анонимен

преди 1 година

Войната ще приключи с революция в Русия и ликвидирането на Путин, Медведев, Пригожин, Лавров, Песков, Кадиров и подобните му още гадове. Революцията в Русия започна, вдигайте се руснаци и други народи завладени от Русия.

45

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно е прав Пригожин за войната. Пълна мобилизация, експроприиране на богатството на олигарсите, да стане социализъм и тогава ще победят. Сега не могат да накарат капиталиста да им произведе за тях оръжие, защото той е намерил по изгодни да него чужди пазари. Или ще въведат пълна мобилизация и нов строй, или губят срещу ЕС и САЩ, които са брутален срещу тях капитализъм.

44

хАхА

преди 1 година

До Мнениене познаваш числата май

43

Анонимен

преди 1 година

Стига пропаганда! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Архангел Спецназа; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru

42

Мужик

преди 1 година

Жужето и готвача му са слуги на дявола и заедно ще горят в пъкъла!

41

Анонимен

преди 1 година

Уанкър груп 9 месеца не могат да свършат в Бахмут :D

40

Анонимен

преди 1 година

Всъщност извода е, че Русия, превземайки нови територии от украина губи войната. Разни заядливи коментари къде им са танковете и самолетите са само за утеха на укрофилите! По повод ДРГ проникнала в Русия - да погледнем към най-охраняваната граница във вселената-тази на САЩ! Там кьорав мексиканец не можеш да видиш! Смешковци!

39

Анонимен

преди 1 година

Самия факт, че в Украинските телеграм каннали започнаха да пишат почти реално какво се случва говори, че при тях нещата са много зле. Това показва, че не могат да крият повече колосалните жертви и загубите които понасят. А и още повеч, че Зеления не смее да се прибере в Украйна. След загубата на Артьомовск деморализазията ясно се вижда и в изявленията на войниците в Телеграм каналите.

38

Вервайте

преди 1 година

Ко стана бе чебурашки? Половината москалски генерали са на кайма, другите си говорят за смяна на ръководстовото. А Путин си седи в бункера и чека да му спуснат водката.

37

Анонимен

преди 1 година

Ханха тоя обяснява, че чебурашките трябва да живеят като в Северна Корея следващите години а копейките се радват и викат " Големи успехи" Да ви имам успехите.

36

Анонимен

преди 1 година

А какво стана с арматите ? Нали 2000 бяха поръчани и купени щяха да мачкат от Москва до Берлин.Кво каза вчера Рогозин :" Еми нямаме пари иначе са най-добрите танкове" Те кога са имали пари тия за каквото и да било ? Няма да забравя когато потъна Курск се оказа че руската държава няма пари за спасителна операция.Още по жалкото няма батерии за спасителната подводница която трябва да евакуира екипажът.Там каквото и да се промени едно нещо винаги е константа.Пари няма щото са ги откраднали.

35

Ехаа

преди 1 година

До 15 Защо си мислиш, че всички it специалисти сте единствено от жълто-синята секта ? Както и това да си плющиш vpn палчета не те прави IT специалист.: ))

34

Анонимен

преди 1 година

Фъ-шишнайсит свалиха ли вече всички руски самолети и малко отгоре ?

33

Анонимен

преди 1 година

Къде се дянаха Леопардите ? Да не са ги отстреляли бракониери ?