92

Анонимен

преди 1 година

До А ще покажат ли. Копейките лъжите за нищо ги нямате. Няма 50 000 жертви в Донбас. Според Украинците са 8 000 според руснадите са 12 000 жертвите на конфликта в Донбас, като по голямата част са военни.

91

мен

преди 1 година

Как няма да скочи, когато истината боли

90

Тошо

преди 1 година

Руската култура се е сринала до неузнавайми равнища , не само у нас, а и по света!Ако Пушкин, Лермонтов, Есенин или Толстой, сега бяха тук, те нямаше да кажат нищо!Макар че словата са тяхата най-голяма сила!Щяха да се хванат за главата, да погледнат към небето и да се прекръстят!

89

Анонимен

преди 1 година

Кви са тия бе?!?

88

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда от посолство на украинците САЩ ги представлява и без друго.

87

А ще покажат ли

преди 1 година

Украинците как избиваха цивилното население на Донбас 8 години. Там са над 50 хил жертвите. Ще видим ли от украинците как се криха вв жилищтните квартали между цивилното население и колко хора изби фашистите от Азов. Дали ще покажат доклада на Амнести Интернешънъл за украйна и как застрашава живота на гражданите си. А за над 50 хил изчезнали деца продадени за ортани от ункраинските власти ще чуем ли. Този въпрос е повдиган няколко пъти и ЕС мълчи. Айде у лево евроантлантиците бегайте на фронта

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 __ НАПРАВИ МЕ МЯСТО ДО ТЕБЕ В КОЧИНКАТА, ЧЕ НЯМА МЯСТО!!...

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "А КОЛКО СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА..." Аве копейкин, 'айде бегай у кочин КАТА откъдето си се пръкнал!

84

Твърдо

преди 1 година

Абсолютна подкрепа за позицията на Украйна! Вън всички лилипутьовци и лилипутчици от България. Съд за памперсования сатрап от кремлин. Слава на Украйна!

83

Анонимен

преди 1 година

А КОЛКО СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА УКРАИНСКАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ ОТ 1992 ДО 1998 ГОДИНА. ЗАЩО НЕ СИ ГИ ДЪРЖАХТЕ В УКРАЙНА, А ГИ ПРАТИХТЕ В БЪЛГАРИЯ??? И КАКВИ СА ТЕЗ ПРЕТЕНЦИИ КЪМ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ОТ ЕС. ТОВА ДА НЕ ВИ Е УКРО-ФАШИЗМА?!!...

82

Фарс

преди 1 година

Руски филми не гледам, но с такава добра реклама събудиха интересът ми.

81

Бай Дрън

преди 1 година

Не знам кой е извършил престъпления, но изчезналите деца до 12 години от Украйна са повече пт убитите войници. Това твърди Николай Марков.Въпреки, че сезира когото трябва, всички се правят, че няма проблем с децата в Украйна, продавани на Запад.

80

СЛАВА на РУСИЯ

преди 1 година

Айде гонете ги тия нахални просяци ,и пуснете тоя филм по телевизията че бая квичене .

79

Американец

преди 1 година

До Анонимен-бай Ууй и на мен ми писна да ви пращаме помощи и да ползвате нашите технологии ама не пиша простотии по мрежите.

78

Факти

преди 1 година

Това не е "руски филм". Това е пародия на документален филм, режисиран под ръководството на руското Министерство за Масова Медия и Министерство за Интернет. Филмът е свободно достъпен в интернет - всеки може да го гледа, не е забранен в България или ЕС. Филмат има нулева фактическа субстанция, и подобно на още два-три такива филма е сбирка от несвързани и нереалистични измислици на руската пропаганда. Примери: гръмнала бомба, а стъклата здрави; убит нацист - ама дрехите му чисто прани и т.н.

77

Анонимен

преди 1 година

Те още малко ще ревнат, че в руското посолство говорят на руски. На мен пък ми писна от украинска пропаганда. От това, че насила трябва да се съобразяваме с тях, да ги поставят над нуждите на европейците. Да им осигуряват преференции след като дори не са в ЕС. Да мрънкат за щяло и нещяло и основните ДАЙ, ИСКАМЕ, НУЖДАЕМ СЕ, ОЩЕ и т.н. Хайде стига вече. Време е да си научат мястото и че светът не е длъжен да се съобразя с тях.

76

Анонимен

преди 1 година

Нахалство, нито са в ЕС а ще изискват от нас, че нямаме право да гледаме руски филм.

75

Анонимен

преди 1 година

bg.urki eide na fronta tuka njmate mjsto da se penite

74

Анонимен

преди 1 година

Пол МакКарти бил Македонец защото се казвал Йован!

73

Върте на Ичка си Айн

преди 1 година

От 2014 украинските средства за масова истинизация на населенията ни обясняваха колко руснаците са лоши. А са излиза че укроидалните биоуроиди не ни дават да видиме руски филм за лошите руснаци. Тия от посолството са парексенце руски шпиони, агенти на Коминтерна и на международния Венсеремус. На место да подкрепят прожектирането и да ни дигната на крака по време на прожекцията да крещиме СлаваУрина. Абе кви са пи шарени шарани у шавара бе. *** тия имат ли изобще акъл бре. Да върят на ичка си айна