205

Доктор от ІV км

преди 1 година

До "Бог" - Пак не си си изпил хапчетата.

204

Анонимен

преди 1 година

Азбуката българска е написана за да се слави чрез нея Бог. Бог е любов! Може ли да изпиташ или да дадеш любов, ако нямаш сърце?

203

Анонимен

преди 1 година

Младите българи изгубиха сърцата си. Само с ум и без Бог човек пропада в хаоса. Умът в горделив, а гордостта е грехът, за когото отговаря Сатаната. Това е причината да има Илюминати. Всеки ум иска да е повече от другия. Това поражда безкрайна, безсърдечна война между хората. Без сърце сме загубени, без Бог.

202

Бог

преди 1 година

Връх "Харамията" има силно отрицателно излъчване. Отворените души избягват да се изкачват по него. През него преминава един от енергийните канали на Вселената и една душа може да попадне в черна дупка и да преминев в друго измерение. През този енергиен канал издигнатите души преминават от Земята в Космоса!

201

Бог

преди 1 година

Отработените енргии от цяла Европа се събират и изпращат отново в Космоса през върховете "Калините", "Малък Кабул", "Голям Кабул" и "Харамията"!

200

Бог

преди 1 година

Водата е един "Божествен" компютър. Молекулите и запаметяват в структурата си информацията от всички, преминали през нея вещества. А кристално чистата планинска вода позволява на Светлината = Зрението да премине през нея без отклонения. Седемте рилски езера представляват първичната матрица на енергийното тяло на човека в неговата най-чиста форма. Те са свещени и по произход и по предназначение, затова отношението ни към тях трябва да е свято и свято да ги пазим!

199

Анонимен

преди 1 година

Честит празник!

198

Бог

преди 1 година

Поради връзката помежду си. Седемте рилски езера символозират "водите на Живота". Посоката на естественото течение на водата е отгоре - надолу, т.е 7-*** - 1-ва чакра или Божествен - Фозически свят. Не случайно, коритото на реката управлява потока в планината!

197

Бог

преди 1 година

Долното езеро - "Махарси" - Голямата почивка. Първото езеро закалява душата на човека, прави го търпелив, силен и правдив. То излъчва енергия, която дава сили не само на Българите, но и на всеки човек на планетата, да изтърпи изпитанията, незгодите и страданията. То е информационна банка на земята и съдържа цялата информация на човечеството от неговото зараждане до сега!

196

Бог

преди 1 година

Рибното езеро - "Елбур" - Божественият и силният. Езерото на изпитанията; Второто езеро оживява въображенията и фантазията на всички. То дава смирение и превръща твърдото в меко, грубото в нежно, студенината в сърдечна топлота, То обединява хората и ги води по Пътя на мира, съгласието, и компромиса.

195

Бог

преди 1 година

Езерото Трилистника - "Балдер - Дару" - Онзи, който дава благата; Това езеро е носител на помъдряванто и събуждане на съзнанието. Отразява Визшия астрал у човека. То е третото стъпало на духовното израстване на земния жител То е и едно от най-големите носители на земна информация. В него са закодирани данните на всеки жител на Планетата и който може да се включи в Компютъра му, веднага научава всичко за всеки, за приятели, познати и роднини, решаване на проблемите му и как да му се помогне!

194

Бог

преди 1 година

Езерото "Близнаците" е единственото място, където може да се установи пряка връзка с Иисус Христос. Ио Колнар има и сложна задача - да изнася инициативи във Вселената и да внася нови енергии от Трите Вселени - човешка, духовна и Божествена!

193

Бог

преди 1 година

Онзи, който иска да се посвети да работи в Дух и Истина, за Божието дело, той недвусмислено получава подръжка на Ио. Външният Близнак - Колнар, отразява и събира информация за промените във видимия свят и им влияе в зависимост от необходимостта за намеса в региона на света. В тесния преход от Големия към Малкия Близнак е разположена вратата към Агарта. На скалите отсреща се вижда главата на огромен великан, кото пази входа.

192

Бог

преди 1 година

Езерото Близнаците - "Ио Колнар" - символизира принципът "Както горе, така и долу" - връзката между физическото и духовното. Ио означава ядрото, изворът, оноваа, скоето ражда, буквално Божествена светлина. Колнар, това е центърът около нас. Всичко видимо, т.е. физическия свят. Бог и Природата нямат периферия. Водеща роля играе Вътрешния близнак Ио, който отразява духовния свят и духовното развитие на човечеството.

191

Бог

преди 1 година

Езерото Бъбрека - "Махабур" - означава "Големият и Силният"; Отговаря за изграждане на причинното тяло у човека. То е площадката за изстреване на заслужили човешки души в Космоца. Това е също асансьорна площадка на земята, на която пристигат много висши космически същности.

190

Бог

преди 1 година

Езерото Окото - "Нел Онтри" - означава Божественост в единното. Това е езерото на Обичта към даден обект, единично човешко същество. Седмото. Седмото езеро дава любовта към множеството, към всички и всичко разумно. Шестото езеро е езерото на пробудените за Обичта. От него се попада направо в Нирвана. Човек спира "самсарата" - кръга на преражданията. В това езеро се крие космическа информация от Шестия свят - Шестото небе Нел Онтри енергиите на ненавистта и завистта от цялата планета.

189

Бог

преди 1 година

Езерото Сълзата, с космическо име "Шемхаа", което означава "Главата на Бога" или буквално "глава с ореол". Съдържа информация за трите вселени; Неговата функция е да завърши изграждането на човешката личност на земята. "Агарта дава визи за Вселената и ги подпечатва на седмото езеро". Затова и в пророческите писания четем: който не мине през духовния храм, България, не може да замине за Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна!

188

Бог

преди 1 година

Седемте рилски езера са отточни и са свързани едно с друго. Символизират 7-те свята или 7-те чакри: ез.Сълзата - Божествен свят - 7-*** чакра; ез. Окото - Сърцето - Духовен свят 6-та чакра; ез. Бъбрека - Причинен свят - 5-та чакра; ез. Близнаците - Ментален свят - 4-та чакра; ез.Трилистина - Астрален свят - 3-та чакра; ез. Рибното езеро - Етерен свят - 2-та чакра; ез. Долното езеро - Физически свят - 1-ва чакра.

187

Бог

преди 1 година

Единствената точка на Земята - Рила планина не е потъвала при катаклизми и затова носът на Земята е Рила планина. Рила има форма на пеперуда. Тази форма символизира силите на трансформация - превръщането на кaкaвидaтa в красива пеперуда. Върховете Мальовица и Скакавците разделят планината на Источна и Западна Рила. Суровата космическа енергия за цяла Европа се препраща към връх Вихрен, а от там през връх Мальовица и Скакавците. Преработва се през 7-те рилски езера и се препраща из цяла Европа!

186

Бог

преди 1 година

Единствената точка на Земята - Рила планина не е потъвала при катаклизми и затова носът на Земята е Рила планина. Рила има форма на пеперуда. Тази форма символизира силите на трансформация - превръщането на *** в красива пеперуда. Върховете Мальовица и Скакавците разделят планината на Источна и Западна Рила. Суровата космическа енергия за цяла Европа се препраща към връх Вихрен, а от там през връх Мальовица и Скакавците. Преработва се през 7-те рилски езера и се препраща из цяла Европа!