24

Жиката

преди 1 година

Въх ,как се успокоих.

23

Анонимен

преди 1 година

А кога заплатите ще наваксат това увеличение от 50%. След минимум 3 години

22

Анонимен

преди 1 година

Ей сега правителството на Киро ще "успокои" цените, стой та гледай. Бързо ще си припомните неговите цени.

21

бе не знам

преди 1 година

Преди с 25 лв пълнех торбата в супера,а сега отивам с 50!

20

баба мара

преди 1 година

не е вярно картофите 2.29 лв за кг лук 3.50 лв за кг 400 гр к мляко 2.08 лва прясното вече е от сухо мляко 3.50 лв ами тоалетната хартия защо не стачкуватпроизводителите ами яицата защо не стачкуват ами св месо от испания от 5 лвстана 11 лв за кг не се издържа вече на тези цени

19

Добре Де

преди 1 година

И ще запазят на това ценово равнище така ли? Това ли е т.нар. успокояване на цените? Питам, че не го разбирам аз така!

18

Анонимен

преди 1 година

Това с цените е много модерно решение - плащаш годишен абонамент във вид на повече данъци и по-малко услуги от страна на държавата и за сметка на това получаваш не толкова високи цени по магазините. Жив нетфликс.

17

Анонимен

преди 1 година

"Няма да върнем цените на нивото, което е било преди година, но поне ще спре тяхното поскъпване и ще има известна корекция надолу за някои стоки", каза той........................................И така всеки месец, драги българи !!!

16

Анонимен

преди 1 година

От най-високите в ЕС, върху най-ниските заплати.

15

Минчо

преди 1 година

И да не вземете сега да преядете със манджа , като за последно.

14

Анонимен

преди 1 година

Ганееев Ганев, ще ти се на тебе. Такива като теб красиви и умни мързеливи кърлежчета дето искат само да цоцкат, а да не плащат. Я си посади пет глави лук и корена домати да видиш колко работа и време са нужни докато салатката стигне до масата. Никой вече няма да го прави за вас и то за без пари. По-добре да си ги ям сам. Колкото до вас- красивите и умните- Брюксел ще ви научи да ядете всякакви брашна от червие и бръмбарчета

13

Анонимен

преди 1 година

А нея коя верига са спокойни ,че не разбрахме ,гад лъжлива

12

Преди

преди 1 година

До преди месец за 12лв пълнех до горе една торбичка с храна от магазин за готова храна. Онзи ден за същите при на половина. Като загледах цените едното от 7 вече е 14лв; другото от 16 на 26лв, кебапче от 1.10 на 1.50 и така нататък. В големите магаЗини цените също скачат- сирена, кашкавали и т.н. Така че айде стига с обясненията че падат цените. Може да падат в някоя друга държава но не и тук

11

Устойчива инфлация

преди 1 година

Акция, промоция, ликвидация.

10

Анонимен

преди 1 година

Другари пролетари! Вече всичко е безплатно!

9

Хари

преди 1 година

Цените на храните се успокояват,смаляват,падат,сриват,даже изчезват!Еей,царе на лъжите,приказките засветлина в тунела с голите хвалебствия!Свикнахме с лъжите на Тиквона и Гроб-арите,че сме добре,а те са само да може сладко да се краде,краде,краде....!

8

Анонимен

преди 1 година

До Урсула Купувай кокали 20 лева.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако спадат цените е само на стара и застояла стока която не може да се продаде. Нов внос е още по-скъп. Веригите правят "промоции"

6

Икономист клас 1

преди 1 година

Този борд е за да се унищожи българският лев. Голяма грешка е приемането му от Костов. Предполагам е изгонил безвъзвратно поколения българи от България завинаги.

5

Такъв Глад Не е Било

преди 1 година

дори при Жан Виденов - пазя изрезки от стари вестници с цените - при Жан - 1 хляб и то 1 кило беше 280 лева, което означава с Текущия ни Нов Лев - 0.28 стотинки! Така, че Обедняването и Обезценяването на Новия Лев е Жестоко! Освен това, най-голямата Измама в Момента е Валутния Борд, щото Отдавна Вече 1 евро не е 2 Нови Лева, ако сравним с цените в Европа, по от 4 до 6 лева вече са 1 евро-с това,че Борда държи този Фалшив Курс в момента като през 90те се Обират дори хората със Спестявания в Евро!